gecmeyen bas agrisi sebebi?

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
az evvel ciktim doktordan dengede yurumemi parmagini takip etmemi istemedi ne goz muayenesi yapti ne kulak diz kapaklarima vurmadi yerinden bile kalkmadi sadece neyiniz var dedi 8 aydir basim agriyor siddeti azaldi ama ne yaparsam yapayim gecmiyor ve gunde 100 kere yer degistiriyor dedim agriyan yerleri gosterdim beyin timoru olabilir miyim dedim bu yasta boyle bisey beklemeyiz yarin gelin kan verin dedi 1 tup verecekmisim bende zaten toplam 1 tup kan var kansizim ben nasil 1 tup vereyim doktora hic guvenmedim icim hic rahat degil neyim var beyin timoru olabilir miyim?

Migren çeşitleri oluyor, ağır bir migren de olabilir.. bende de strese dayalı migren vardı bitmek bilmeyen ağrılar.. 6 ay raporlu epilepsi ilacı kullandım ve fayda gördüm.. bence farklı bir doktora da gidin. Çok geçmiş olsun

tsk benimkide migren mi yani sizin agriniz 6 ay bi saniye bile gecmeden mi agrimisti?

tsk benimkide migren mi yani sizin agriniz 6 ay bi saniye bile gecmeden mi agrimisti?

benim de ağırlarım çok fazlaydı hastaneye çığlıklar içinde her gün gittiğimi biliyorum, ama sizinki migren midir tam olarak bilemem, kötü düşünmeyin tümör diye, içiniz rahat olsun diye farklı bir nöroloğa gidip MR çektirmeniz lazım.

sizede cook gecmis olsun 6 ay boyunca araliksiz mi agridi?

6 ay boyunca aralıksız ağırmadı, ben yıllardır çektim ama, biraz da psikolojik olabilir mi her gün ağrı olması çok ilginç.
bi saniye bile gecmiyor ya hic birsey fayda etmiyor pisikolojikse bile kendimi rahatlatmaya calisiyorum uzulme gececek korkama kotu bisey yok diyorum ama faydasiz

Bende de kansızlık uzunca bir süre vardı hatta akdeniz anemisi teshisi koymustu bi doktor ama catır catır 4-5 tüp kan alıyorlardı bişey olmuyor
Lakin bi tomografi ne bileyim en kötü bi röntgen falan cekmesi de gerekirdi
Baska bir doktora git derim bende

Ağrınız ne durumda ? Bnmde yaklasık 4aydır hergun agrıyor hep aynı yer benim bıktım artık valla migren filanda değil ataklar seklınde gelmiyor hergün ağrıyor yalnızca uyurken yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…