- 16 Kasım 2023
- 957
- 143
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada ısım verebılırmısın cok zor gunler gecırıyorum tup bebek tedavısıyle gebe kaldım ve hıc bısey yolunda gitmıyor kanma kese bozulması düsecekmı dusmeyecekmı panık ayak anksıyete okb depresyon artkkk delırıcm ılac kullanıyorum birde dusununn en dusuk dozda ne yapacagmı blmyrmAnksiyete grubuna katılabilirsiniz telegramda katılmak isterseniz isim verebilirim
Şimdi nasılsınız ?Ah keske tanısam da sizi sarılıp ağlayabilsek. 3 yıldır uğraşıyorum bu belayla. Deprem korkusu kanser korkusu delirme korkusu kalp krizi korkusu. Mide bağırsağa girmiyorum bile zaten . 10 ay ilac kullandım hamile kalınca bıraktım. Suan 6. Ayım son günlerde yine yoklamaya başladı. Doktorum bitkisel bisey verdi en azından carpıntımı azalttı. Yani dağlara taşlara ağlayasım var cıvıl cıvıl bi insandım ben simdi bambaska birine dönüstüm herseye alınıyorum hep en kötüsünü düsünüyorum. Kendimde test ettiğim size vereceğim tavsiye mutlaka bi meşguliyetiniz olsun. Yogun çarpıntı ve depresif olduğum bi gün ogluma el isi ödevi yaparken o kadar dalmısım ki bi baktım carpıntım yok daha iyi hissediyorum. İnsan eli bos kaldıkca daha kötü oluyor vücudunu dinliyor. Bide kötü haberleri okumayın izlemeyin ilgilenmeyin. Konusulan ortamlardan kacının. Yani bunlar kesinn çözümler değil tabi ki ama en azından günü kurtarır . Allahın izniyle Cocuklarımı 5-6 yaslarına getireyim direk işe girmek istiyorum. Düsünmek boş kalmak istemiyorum. Size de tavsiye ederim.
Sizde de mi Fibromiyalji varŞimdi nasılsınız ?
MaalesefSizde de mi Fibromiyalji var
Merhaba. 10 gün önce doğum yaptım. Suan lohusaym. Yine aklımı kötü düsünceler yokluyor ama idare etmeye calısıyorum . En azından lohusalık dönemimi iyi gecirmem lazım cünkü cok hassas bi dönem. Dediğim gibi anksiyetemi tanıyorum ona göre bilinçli davranıyorum. Kapılmamaya umursamamaua çalışıyorumŞimdi nasılsınız ?
Nerelerde ağrılarınız varMaalesef
Resmen yaşadıklarımı sanki kamera takılmış evime de beni anlatıyorsunuz gibi geldi göğsüm de geçmeyen ağrı sol kolum da ağrı ve sürekli kalbime batma hissi gibi bir ağrı duyuyorum ve sürekli acaba kalp krizi mi geçiriyorum diye düşünüyorum çaresini bulamadım bir türlü ama yanlız değilsin canım sadece seni ne tetikledi biliyor musun yani önceden böyke değilsen ne oldu da böyle oldunMerhaba kızlar,
Uzun zamandır panik bozukluk yaşıyorum. İlk başlarda sadece kalp krizi korkusu ve çarpıntı yaşıyordum ve sol göğüsümün üstünde hiç geçmeyen bir ağırlık hissi ile yaşıyordum ve bir çok kardiyoloji doktoruna göründüm. Bundan yaklaşık 3 yıl önce kardiyoloji doktorunun bir tanesi psikolojik olabileceğini söyledi ve psikiyatriye yönlendirdi bir gün hastanede yattım ve psikiyatrist kullanacağı ilaçları test etti yaklaşık 2 ay boyunca kullandım ve geçtiğini düşünerek ilaçları bıraktım ama bıraktıktan 3 ay sonra daha şiddetli döndü tekrardan başka bir psikiyatriste gittim ve aynı ilaçları aldım ama bu sefer ilacı kullanmadan önce yan etkilerini okudum ve ancak iki gün kullanabildim aynı ilacı çünkü okuduğum tüm yan etkileri yaşadım. Ardından hastalığım başka bir boyuta evrildi adete herşeyden kaygı duymaya başladım ya bana bişey olacak korkusu yada sevdiklerime bişey olacak korkusu başladı evden ne zaman çıksam aşırı terleme ve yoğun korku hissi nedeniyle 3-5 dakika sonra eve dönmek zorunda kalıyorum, ev içinde kendimi test ediyorum ev içinde hiç durmadan 45 dakika 1 saat yürüyorum ve bir nefes darlığı ve bir terleme ne bir kalp çarpıntısı ama evin merdivenlerinden aşağı inip 10 adım attıktan sonra nefesim kesiliyor ve terlemeye başlıyorum , kalp krizi korkum ara ara geçiyor ama bu seferde yerini çeşitli çeşitli hastalıklar alıyor. Şuanda aşırı derecede mide ve bağırsak sorunları yaşıyorum dayanılmayacak şekilde kas ağrıları , yaklaşık 1 yıldır geçmeyen omuz ağrım mevcut özellikle sol tarafımda , geçenlerde fİzik tedaviye gittim fibromiyalji olabileceğini söyledi ayrıca göğüs ağrım için Tietze sendromu olduğunu söyledi , benimle aynı durumda olan var mı varsa bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?
Boyun ile başladı sol çene sol kol ile gidiyordu şimdi sağ kolum da kırılmış gibi ağrıyor aynı zamanda dizlerime de vurdu namaz kılmakta zorlanıyorum bazen dizim acıyorNerelerde ağrılarınız var
Ben de aynı sorunları yaşıyorum, şuan sizin mesajınıza kadar okudum konuyu ilk defa biri baş dönmesinden bahsetti. Nasıl baş dönmeleriniz ne kadar sürdü.Başım dönüyor bazen kendim bazem çevrem dönüyor sol kalp hizamda sırtımda ağrı var kolum omzumda agrıyor ara ara bazen gögsümede vuruyor meme altıma ağrı.Aynılarını bende yaşıyorum ölüm korkusu kalp krizi korkusu heyecandan nabzım yükseliyor 160 lara kadar çıkıyor onda bile kalbim duracak sanıyorum uzun yola gidemiyorum ilaç bile kullanamıyorum yan etlilerinden dolayı nerem ağrırsa ağrısın yan etki yapacak ölecem diye kullanamıyorum normal hasta bile olmak istemiyorum üşütmek istemiyorum ilaç kullanamayacağımı biliyorum ben her gün acildeydim kalp krizi geçiriyorum ölüyorum diye önceden acilde rahat ederdim şimdi hastanede daha kötü oluyorum doktor görünce panik yapıyorum nabzım kalp atışlarım hızlanıyor gitmediğim doktor kalmadı beyin kbb iç hastalıkları göğüs hastalıkları üroloji hemetoloji onkolojiye bile uğradığımı bilirim o kadar zor ki bu yaşadıklarımız sürkli korkuyla yaşamak ben birde bir belirtide yaşamıyorum kalp krizinin bütün belirtileri oluyordu göğüs ağrısı yanma batma sol kol ağrısı nefes alamama baş dönmesi mide bulantısı soğuk terleme akla gelebilecek herşeyi yaşıyorum o kadar çok araştırdım ki kalp ile ilgili hastalıkalrı işin içinden çıkamıyorum araştırıp araştırıp bende bu varmı diyip kardiyoloji doktoruna gidiyordum korkmasam bt anjiyo bile yaptıracağım tıkalı damarım varmı diye ama sonu gelmeyecek bunların öncelikle araştırmalar asla yapma insan içinden çıkamıyor araştıra araştıra şimdi en ufak ağrı kesici bile içemiyorum boğazlarım ağrısın öksürük tutsun yine içemiyorum
Senle aynı durumdayız benimde eşimle aram açılıyor gidiyoz bişe çıkmıyor. Göğüste baskı sol omuz kol kalp ağrısı bıçak saplanmaları çarpıntı kolda uyuşma sersemlik bulantılar yaygın anksiyete tanım var antidepresana başladım neyin cerrahıma gittim fibromiyalji dedi anksiyete bağlı. Kardiyoloji kalpte bişe yok diyor ama aklım hep kalbimde .. çok zor çok gündelik hayata odaklanamıyorum berbat bi haldeyimBen de aynı sorunları yaşıyorum, şuan sizin mesajınıza kadar okudum konuyu ilk defa biri baş dönmesinden bahsetti. Nasıl baş dönmeleriniz ne kadar sürdü.Başım dönüyor bazen kendim bazem çevrem dönüyor sol kalp hizamda sırtımda ağrı var kolum omzumda agrıyor ara ara bazen gögsümede vuruyor meme altıma ağrı.
Benim evlilik hayatım birmek üzere.
Artık hastaneler yüzünden kocam bıktı.noroloji baş dönmem için bizlik değil dede kbb de öyle dahiliye de d vitaminim düşün onun harici tümör belirteclerine varaba kadar her testimi yaptı herşey normal diyor.
Bir kardiyolojiye gidemedim sadece bu şeyleri hep yaşıyorum ama bu bahsettiğim şeyler 10 gün olcak var o arada sol üst baldırıma da ağrı girdi dün gece böyle oturunca bastırınca dokunun ağrıyor acaba damarlarımda mı bişiy var kalbime hiden diye ağlıyorum sürekli çıldırmak üzereyim
Acilde kalple alakalı değil kastır bu dedi ekg bile cekmedi.
Özellikle baş dönmesi yaşayanlar var mı ?
Rabbim yar ve yardımcımız olsun sizleri çok iyi anlıyorum kardeşim bende dayanamadım gittim ilaca başladım 2 hafta olacak başlayalı bu saat olmuş uyumamışsınız uykusuzluk ta yapıyor bu illet arkadaşlar gidin tedavinizi olun buda bi hastalık geçmiyor tek başınaSenle aynı durumdayız benimde eşimle aram açılıyor gidiyoz bişe çıkmıyor. Göğüste baskı sol omuz kol kalp ağrısı bıçak saplanmaları çarpıntı kolda uyuşma sersemlik bulantılar yaygın anksiyete tanım var antidepresana başladım neyin cerrahıma gittim fibromiyalji dedi anksiyete bağlı. Kardiyoloji kalpte bişe yok diyor ama aklım hep kalbimde .. çok zor çok gündelik hayata odaklanamıyorum berbat bi haldeyim
Ben kalbe baktırmadım daha hatta ilaçsız beyin mr ında bişiy çıkmadı yine de ilaçlı verdiler ama 1ay var tarihine o zamana kadar belden sıvı alalım bakalım dediler bugün belden sıvı aldılar bakalım hayırlısıyla ne cıkacak inş temizdir kalbe de gidicem oda temizdir inşallah sonra da ilaca başlayacağım psikiyatriye gidicemSenle aynı durumdayız benimde eşimle aram açılıyor gidiyoz bişe çıkmıyor. Göğüste baskı sol omuz kol kalp ağrısı bıçak saplanmaları çarpıntı kolda uyuşma sersemlik bulantılar yaygın anksiyete tanım var antidepresana başladım neyin cerrahıma gittim fibromiyalji dedi anksiyete bağlı. Kardiyoloji kalpte bişe yok diyor ama aklım hep kalbimde .. çok zor çok gündelik hayata odaklanamıyorum berbat bi haldeyim
Bu hastalık var ya düşmana beddua olarak bile edilmez