Bebek Beslenmesi Geçmek bilmeyen pişik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mugumugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
268
2
96
İstanbul
Bebeğimin boynundaki kızarıklık pişik bi türlü geçmiyo :(
Kaç tane krem kullandım sinir oldum . Her gören aaaa boynu kızarık diyip duruyo sanki bilmiyorum ama geçiremiyorum napıyım :(
Ne kullanmsam acaba özellikle boynunda olup geçiren var mı ?

arkadasım da kızında ki pişik için ne yaptıysa gecirememişti..

pudralar ,kremler..

en son bir teyze Arko kremı onermıstı ..önce yok artık demiştik ama deneyince gectiğini görmüştük..

herkese onu öneririm ben bildiğimiz şu Arko krem..

deneyin bence :)

suyla temizle canım doktorlar pudrayı önermiyor ama annelerimiz bizleri pudra ile büyütmüs eczanelerde utalk diye bir pudra var ben kızlarımı bununla büyüttüm cok faydası oluyor

Geçmiş olsun. Sakın bebişin ensesine pudra sürmeyin daha da azdırırsınız. Ben forumdaki birçok arkadaşım gibi pfizerin pediatrik bir ürünü olan DESıTıN kremi kullanıyorum. Mor rengi çok kısa bir süre içinde tedavi edici özelliğe sahip, mavi renklisi ise pişiği önleyen içeriği ile mucize yaratıyor. Bu krem yıllardır ABD’de Çocuk Doktorlarının1 numaralı tercihleri olmuş. Hipoallerjikliği Çocuk Doktorları ve Dermatologlar tarafından test edilmiştir. Dolayısı ile güvenle kullanabilirsiniz.

DESıTıN kes,nlikle ya mucize arkadaşım ne tür alerjik veya mantar türü bişiy varsa geçiriyor anında. ben de bile işe yaradı(dizlerimde)

kesin bir garantisi var mı? bizim çoçuğunda pişiği var zeytinyağı iyi geldi, pişik kremlerinden çok fayda göremedim iyileşsede sonra yine aynı oldu zeytinyağını kullanıyorum

canım tek tavsiyem DESıTıN , muhteşem bir krem , ben kendi yaralarıma bile desitin sürüyorum , bebeğim 6 aylık sadece 1 kere pişik oldu o da bir gün sürdü , hiçbir yara izi kalmaz , yüzünü tırmalar iz bile kalmaz desitin sayesinde..

hıı bu desitin bayaa iyi bi krem yani, benim pek öyle ihtiyacım olmadı, ama drumu z hametan vermişti her ihtimale karşı, geçenlerde deişik bi meyve denemiştim ondanmı bilmiyorum poposu pişmiş, testislerinin üzeri kenarları he p kıpkırmızıydı, sabahtan yoktu öğleden sora bi baktım kıpkırmızı, hametan sürdüm geçirdi, hametandan memnunum yani, galiba ciltten cilde deişiyo

ben kızıma sebamedin pişik kremini kullandım çok faydasını gördüm, anında geçirdi pişiğini sebamed healing cream olanı.tavsiye ederim,geçmiş olsun canım...

Oğlum haftaya 15 aylık olacak ve bir kere bile pişik olmadı. Her açtığımda DESıTıN kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum. Geçen bayram karşı komşumun oğlu pişmiş ama hem ne pişmek su geliyor poposundan. Sabah morunu verdim sürdü akşama kadar birkaç kez daha sürmüştü ve ertesi sabah mucize iyileşme gerçekleşmişti.

gecmis olsun,
ben de ilk cocugumda hep desitin kullandim, diger pisik kremlerinden cok daha iyiydi. desitin etkili ama epey pahalı. daha sonra unibaby nin proaktif pişik kremini keşfettim. desitin gibi çok yoğun bir krem, artik onu kullaniyorum. cok memnun kaldim. tavsiye ederim.

geçirdim kızlar pişiği halamın tavsiyesiyle eczaneye asit borikli su yaptırıyosunuz , pişik yerlerine pamukla siliyosunuz devamlı . Valla geçti . Halam bunu ünlü bi Dr murad vardır cilt konusunda dünyaca ünlü bi doktor , oğlunu ona götürmüş o vermiş

ya kızlar benimde bebegimin boynunun altını kurt parçalamış gibi kıpkırmızı doktor hametanla bepanten kremi, karıştır sür dedi sürüorum ama dahada beter oldu yayılıo sanki çene altlarına falan:(pudra falan sürüyorum yinede nafile ne yapıcagımı şaşırdım :(

kesin bir garantisi var mı? bizim çoçuğunda pişiği var zeytinyağı iyi geldi, pişik kremlerinden çok fayda göremedim iyileşsede sonra yine aynı oldu zeytinyağını kullanıyorum

ya kızlar benimde bebegimin boynunun altını kurt parçalamış gibi kıpkırmızı doktor hametanla bepanten kremi, karıştır sür dedi sürüorum ama dahada beter oldu yayılıo sanki çene altlarına falan:(pudra falan sürüyorum yinede nafile ne yapıcagımı şaşırdım :(

tatlım ben gülsuyuyla silip yani biraz nemlendirip, sonra zeytinyağı sürüyorum. hiç pişik olmadık bu sayede. zeytinyağı bir mucize!

ozaman bende önce gül suyu sürüp zeytin yagı yapim ozaman çok saol bide bunu deneyelim bakalım gördükçe moralim bozuluo resmen:(

ZEYTİNYAĞI
Arkadaşlar zeytin memleketinde yaşıyoruz. Zeytinin yağından iyi çözüm yok bence. Ben iki bebeğimin pişiklerini, kızarıklıklarını hep bununla geçirmişimdir. Şiddetle tavsiye ederim.:teselli:

ben bübchen öneririm. yuvarlak olanı kapalı yerler için, sıkılan pişik kremi var o da açıktaki bölgelere.boynu kötüydü. 2 günde hiçbirşey bırakmadı. banyodan ve alt temizliğinden sonra sürüyoruz. birde boynu için sürekli yön değiştirerek yatırdık. terlemeyi önlemek için. 20 dk da bir çevirdim bebeğimi. işe yaradı..
poposu hiç pişik olmadı.

Kızlar daha öncede konu açmıştım ama baştan anlatiyim en iyisi...Bebegim şuan 7 ayını bitirdi 8 giriyor ve geçen ay boynun altında kırmızı bir çizgi çıktı pişik olarak yani ben öyle anıp bazı kremler ve pudralar kullandım ve dahada azıp çogalmaya başladı ürün kullandıkça sanki yayılıyor birde içi beyaz gibi oluyordu yuvarlak yuvarlaklaşıp o yuvarlaklar büyüyor...Sonra dr götürdüm pişik diyip pişik ilacı verdi bepanten ve hameten die bi ilaç nese onlarıda kullandım hiç bişe deyişmedi sitede bir kadından zeytinyagını duydum onu yaptım dahada beter oldu zeytin yagında zaten asit varmış herneyse bidaha dr götürdüm burdakiler ya bişeyden anlamıyor yada dr belgesini bedavadan almış yine bana ora çinko kremi zinkon şurup ve terbisil krem verdi onu kullanıyorum bu seferde o bölege çenesine kadar gelen kuru kırmızılıklar var geçio gibide degil sadece kırmızılıgını aldı bu bölege geçse bile iz kalabilrmiki çünkü bütür bütür duruyor baktıkça moralim bozuluyor...pazartes, başka bi dr götürücem ama kızlar başına böyle birşey gelmiş olan varmı lütfen yardım etsin....

Back
X