Geçiş meseleleri

marcello

Saudade
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
1.534
1.006
Arkadaşlar ilk dönem sonunda lys puanıyla başka bir bölüme geçme yahut okul içi bölüm değiştirme ne zaman ve nasıl oluyor bileniniz var mı?

Merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş başvuruları ağustosun 30 una kadardı. Bu dönem için bitti yani. Baharda geçiş hakkı yok diye biliyorum. Yönetmeliğe tekrar bak sen yine de.

Okul içi yatay geçişi (lys puanıyla değil) bahar döneminde yapabilirsin.

Daha geçen sene birisi yarı dönemde geçmiş benimde aklıma takıldı internette de aradığım şeyi bulamadım tam olarak.
Okul içi geçişte burslu geçebiliyor muyuz peki?

Daha geçen sene birisi yarı dönemde geçmiş benimde aklıma takıldı internette de aradığım şeyi bulamadım tam olarak.
Okul içi geçişte burslu geçebiliyor muyuz peki?

Ben tekrar göz attım şimdi. Bahar döneminde de merkezi yerleştirme puanıyla yatay geçiş yapılabiliyormuş. Üniversite kontenjan açarsa. Üniversitenin inisiyatifine bırakılmış yani. Yerinde olsam okulun sitesinden geçen sene bahar döneminde hangi bölümlere öğrenci alınmış bakardım. Duyurularda bulursun.

http://www.hurriyet.com.tr/egitim/27956213.asp Bak bu linkte ayrıntılı bilgi var. Alınan kararlarla alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…