- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.865
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.501
Tedaviye ihtiyaç olmayabilir belki de.Eğer öyle bi rahatsızlığınız varsa kesinlikle tedavisi var bunun gitmenizi öneririm
Anladım aslında bende ilk seferde çok güzel etki gösterdi üç tane gelişti birisi döllendi falan ama 5 haftalıkken beta düşüşe geçti belki de farklı bi sebep var arkasındaben ilk özelde klomenle asilama oldum tutmadi ama bizim gibi pko olan hastalara klomen zayif ihtimal, bizim daha agresif bir tedaviye ihtiyacimiz oluyormus, puregon yada gonal f tarzi, yani tup bebek gibi baslayip aşılamayla bitirme gibi düşün
güzin kim kızGüzin hoca mi kim o
Demi zaten legosuna yetişemiyoruz bitanesininen iyisiii
Yakışıklıysa Hulusi de olur .ona da gösteririmgüzin kim kızhulusi hocam dururken
e bunun icin genetik testler yapilmadimi ?Anladım aslında bende ilk seferde çok güzel etki gösterdi üç tane gelişti birisi döllendi falan ama 5 haftalıkken beta düşüşe geçti belki de farklı bi sebep var arkasında
Bizzat köfteci Yusuf'un fabrikasını gezip numunelerini bilen biriyim. Kendisi ile de çalıştım, böyle bir durum söz konusu değil. içerikler hakkında neye dayanarak konuşuyorsunuz ogrenebilir miyim?Köfteci yusuf un ürünlerinde Soyafasulyesi ve katkı malzemeleri dolu sadece %10 u Et.. Ufak bir bilgi vermek istedim
Tabiki de çocuğu olmayacak diye Bi kural yok zaten bu hastalıkta bildiğim kadarıyla bu süreç zorlaşıyor ama pco olup hamile olan kaç yaşında çocuğu olan kişiler çook fazlaTedaviye ihtiyaç olmayabilir belki de.
Kim bilir
Ablam pkoslu ( yumurtalık tembelligiymis meğer adı )
Bir oğlu
6 yıl sonra da korunurken ikizleri oldu
Ama denizin de dediği gibi bı doktora görünüp etraflıca muayene olup doktorun durum analizlerine göre gerekeni yapayım veya bekleyeyim en iyisi.
İki ay sonra filan doktora gidebilirim zaten (Ankara'da doktorum)
hem yakisikli hemde o kadar tatli bir hocaki adam konusurken istemsiz hayran kaliyosun, instadan takip edebilirsinYakışıklıysa Hulusi de olur .ona da gösteririm
bugün de harcattı babayla ben marketten bir barbie bebek bir emoji seti 3 de sürpriz paket aldık a101 den de pastaDemi zaten legosuna yetişemiyoruz bitanesinin
Cıkss maalesef ilk gebelikte birşey yapmıyorlar en az 2 yada 3 olması lazımmış ama genetik testini yaptıracağım hastane araştırmasındayım bulunduğum şehirde yok maalesefe bunun icin genetik testler yapilmadimi ?
patolojiye gitmedimi ?
benim meşhur kuzen var ya o hastanedehem yakisikli hemde o kadar tatli bir hocaki adam konusurken istemsiz hayran kaliyosun, instadan takip edebilirsin
Aaa hemen ablami gönderem kendini muayene ettirsinbenim meşhur kuzen var ya o hastanede
İnstagrama yazdım çıkmadı aaahem yakisikli hemde o kadar tatli bir hocaki adam konusurken istemsiz hayran kaliyosun, instadan takip edebilirsin
allah allah ne sacma is ya, illa 3 5 bebekmi heba olmali yani ilkinde bakarsin varsa bir sorun tedavi edersin.Cıkss maalesef ilk gebelikte birşey yapmıyorlar en az 2 yada 3 olması lazımmış ama genetik testini yaptıracağım hastane araştırmasındayım bulunduğum şehirde yok maalesef
İnstagrama yazdım çıkmadı aaa
hangı hocaymiş ölehem yakisikli hemde o kadar tatli bir hocaki adam konusurken istemsiz hayran kaliyosun, instadan takip edebilirsin
meshur kuzen kim ?benim meşhur kuzen var ya o hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?