Geçinemeyenler kulübü

yumurta tembelligi dedigi pko degilmi?
size aşilama başlamalari lazim hic islem yapmadilar mi 1 senedir
Bende anlamadım pco değil yumurta tembelliği dedi ama ikisi aynı kapıya çıkıyo çok oyalıyorlar canım bakma şimdi de pandemi den dolayı üç ay folik asit kullan sadece dedi olmadı şimdi yumurta geliştirici ilaçlarla deniyorum ilk sefer gebelik oldu ama maalesef kimyasal bugün tekrar başladım inşallah bu sefer olur

pko dan kaynakli tembellesmedir, zaten bayan ader duzensizligi oldugunu da yazmis.
sen tedaviyemi baslayacaksin yoksa daha hic kendi kendinize gebelik denemediniz mi?
bende pko luyum asilama ile hamile kaldim
Hiç denemedik chamallows
Çok şaşırdım suan diğer adının tembellik olduğunu duyunca .

Ay daha neler duyacağım bilgi bir okyanus adeta

Bende anlamadım pco değil yumurta tembelliği dedi ama ikisi aynı kapıya çıkıyo çok oyalıyorlar canım bakma şimdi de pandemi den dolayı üç ay folik asit kullan sadece dedi olmadı şimdi yumurta geliştirici ilaçlarla deniyorum ilk sefer gebelik oldu ama maalesef kimyasal bugün tekrar başladım inşallah bu sefer olur
klomenmi kullandin ve özelemi gidiyorsun?

Hiç denemedik chamallows
Çok şaşırdım suan diğer adının tembellik olduğunu duyunca .

Ay daha neler duyacağım bilgi bir okyanus adeta
geciktirme ben pko ile tedaviye basladim dr un bana ilk soyledigi sana bir taneyi dogurturum merak etme ama 2 mucize olur dedi, cunku sen bi taneyi doguracaksin 3 yasina gelsin de 2.yi yapayim diyeceksin vs yasin ilerlemis olacak ve bu duzensizlikle o yasta cok zor olur dedi.

pko dan kaynakli tembellesmedir, zaten bayan adet duzensizligi oldugunu da yazmis.
sen tedaviyemi baslayacaksin yoksa daha hic kendi kendinize gebelik denemediniz mi?
bende pko luyum asilama ile hamile kaldim
Aşılamayı düşündüm ama şartı varmış galiba 3 sene evlilik gibi ben daha 2 seneliğim

geciktirme ben pko ile tedaviye basladim dr un bana ilk soyledigi sana bir taneyi dogurturum merak etme ama 2 mucize olur dedi, cunku sen bi taneyi doguracaksin 3 yasina gelsin de 2.yi yapayim diyeceksin vs yasin ilerlemis olacak ve bu duzensizlikle o yasta cok zor olur dedi.
Bizde sadece bitane yaparız :KK53:

Teşekkür ederim 💐 siz denediniz mi peki klomen aşılama öncesi nasıl tepki verdi ilaç faydasını gördünüz mü
ben ilk özelde klomenle asilama oldum tutmadi ama bizim gibi pko olan hastalara klomen zayif ihtimal, bizim daha agresif bir tedaviye ihtiyacimiz oluyormus, puregon yada gonal f tarzi, yani tup bebek gibi baslayip aşılamayla bitirme gibi düşün

Back