- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.481
Bende anlamadım pco değil yumurta tembelliği dedi ama ikisi aynı kapıya çıkıyo çok oyalıyorlar canım bakma şimdi de pandemi den dolayı üç ay folik asit kullan sadece dedi olmadı şimdi yumurta geliştirici ilaçlarla deniyorum ilk sefer gebelik oldu ama maalesef kimyasal bugün tekrar başladım inşallah bu sefer oluryumurta tembelligi dedigi pko degilmi?
size aşilama başlamalari lazim hic islem yapmadilar mi 1 senedir
Hiç denemedik chamallowspko dan kaynakli tembellesmedir, zaten bayan ader duzensizligi oldugunu da yazmis.
sen tedaviyemi baslayacaksin yoksa daha hic kendi kendinize gebelik denemediniz mi?
bende pko luyum asilama ile hamile kaldim
evet pko, tembelligi yapanda o zatenPko mu ya acaba :O
klomenmi kullandin ve özelemi gidiyorsun?Bende anlamadım pco değil yumurta tembelliği dedi ama ikisi aynı kapıya çıkıyo çok oyalıyorlar canım bakma şimdi de pandemi den dolayı üç ay folik asit kullan sadece dedi olmadı şimdi yumurta geliştirici ilaçlarla deniyorum ilk sefer gebelik oldu ama maalesef kimyasal bugün tekrar başladım inşallah bu sefer olur
Gene eskisi gibi çıkmaz diye düşünüyorum komple mi çıktısonra yine gidilirde hamilelikte falan hic tuylenmeyeceklerini hayal ediyolarrahat ederim diye dusunuyorlar
Evet klomen çatlatma iğnesi ikilisiklomenmi kullandin ve özelemi gidiyorsun?
geciktirme ben pko ile tedaviye basladim dr un bana ilk soyledigi sana bir taneyi dogurturum merak etme ama 2 mucize olur dedi, cunku sen bi taneyi doguracaksin 3 yasina gelsin de 2.yi yapayim diyeceksin vs yasin ilerlemis olacak ve bu duzensizlikle o yasta cok zor olur dedi.Hiç denemedik chamallows
Çok şaşırdım suan diğer adının tembellik olduğunu duyunca .
Ay daha neler duyacağım bilgi bir okyanus adeta
Aşılamayı düşündüm ama şartı varmış galiba 3 sene evlilik gibi ben daha 2 seneliğimpko dan kaynakli tembellesmedir, zaten bayan adet duzensizligi oldugunu da yazmis.
sen tedaviyemi baslayacaksin yoksa daha hic kendi kendinize gebelik denemediniz mi?
bende pko luyum asilama ile hamile kaldim
zaten klomen kullandiysan catlatma ignesi farz oluyorEvet klomen çatlatma iğnesi ikilisi
Ankaradaydım 2 seneye kadar ailem haala orda giderim tabi yani eğer verirseniz çok sevinirimzaten klomen kullandiysan catlatma ignesi farz oluyor
nerede yasiyosun ankaraysa sana hemen bu isin pirinin adini vereyim
Güzin hoca mi kim ozaten klomen kullandiysan catlatma ignesi farz oluyor
nerede yasiyosun ankaraysa sana hemen bu isin pirinin adini vereyim
devlet destegi alacaksan gecerli bu sartlar diye biliyorumAşılamayı düşündüm ama şartı varmış galiba 3 sene evlilik gibi ben daha 2 seneliğim
Eğer öyle bi rahatsızlığınız varsa kesinlikle tedavisi var bunun gitmenizi öneririmHiç denemedik chamallows
Çok şaşırdım suan diğer adının tembellik olduğunu duyunca .
Ay daha neler duyacağım bilgi bir okyanus adeta
başkent hastanesi prof.dr hulusi bulent zeyneloğluAnkaradaydım 2 seneye kadar ailem haala orda giderim tabi yani eğer verirseniz çok sevinirim
Bizde sadece bitane yaparızgeciktirme ben pko ile tedaviye basladim dr un bana ilk soyledigi sana bir taneyi dogurturum merak etme ama 2 mucize olur dedi, cunku sen bi taneyi doguracaksin 3 yasina gelsin de 2.yi yapayim diyeceksin vs yasin ilerlemis olacak ve bu duzensizlikle o yasta cok zor olur dedi.
Teşekkür ederimbaşkent hastanesi prof.dr hulusi bulent zeyneloğlu
o bir icin de ugrasiyorsun ve bunu benim yumurtalik durumum icin soyledi yaş çok onemli faktör, iyi bir dr a gorun durumun hakkinda tam bilgi al bekleyeceksen ondan sonra bekleBizde sadece bitane yaparız
ben ilk özelde klomenle asilama oldum tutmadi ama bizim gibi pko olan hastalara klomen zayif ihtimal, bizim daha agresif bir tedaviye ihtiyacimiz oluyormus, puregon yada gonal f tarzi, yani tup bebek gibi baslayip aşılamayla bitirme gibi düşünTeşekkür ederimsiz denediniz mi peki klomen aşılama öncesi nasıl tepki verdi ilaç faydasını gördünüz mü
en iyisiiiBizde sadece bitane yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?