- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.461
Kız birsey olmaz yap canın çok istediyse ama sıcak suyla ıslayarak yapıyorsan ince bulgura göre az koy çok çekmiyorBiz ince bulgurla yaparız
Cigkoftelik bulgurla
kısir onla evet ama bu bahsettigim pilavlik bulgurla yada kuskusla yapilirBiz ince bulgurla yaparız
Cigkoftelik bulgurla
Yapicaaamkısir onla evet ama bu bahsettigim pilavlik bulgurla yada kuskusla yapilir
Ben düşünüyorum daaaa maalesef Bi süredir olmuyoBebek mi dusunuyorsun:)
Sebep belli miBen düşünüyorum daaaa maalesef Bi süredir olmuyo
efsanedir tadı şalgam seviyorsan tabiYapicaaam
dr a gittiniz miBen düşünüyorum daaaa maalesef Bi süredir olmuyo
Valla yumurta tembelliği varmış tedavi görüyorum bakalımSebep belli mi
Delisiyimefsanedir tadı şalgam seviyorsan tabi
Evet Bi seneye yakın süredir doktorla sıkı fıkıyızdr a gittiniz mi
sorun neymis?Evet Bi seneye yakın süredir doktorla sıkı fıkıyız
Aman o kadar çıksın ya sonra gene gidilir büyük rahatlık herşeyi hamililiğe kadar bekleme şeysini doğru bulmuyorum yarı yaş bitmiş oluyorhamilelikte hormonlar tavan yaptigi icin azda olsa tekrar cikiyorlar.
A.aaa. nasıl anlaşıldı peki bu ?Valla yumurta tembelliği varmış tedavi görüyorum bakalımhalbuki hiç benle uyuşmayan Bi rahatsızlık
sonra yine gidilirde hamilelikte falan hic tuylenmeyeceklerini hayal ediyolarAman o kadar çıksın ya sonra gene gidilir büyük rahatlık herşeyi hamililiğe kadar bekleme şeysini doğru bulmuyorum yarı yaş bitmiş oluyor
Benden hormon tahlili istedi hem normal hem vajinal ultrasonla baktı hangisinde anladı onu bilmiyorumA.aaa. nasıl anlaşıldı peki bu ?
Çok geçmiş olsun
Vajinal muayenede doktor anlıyor mu bunu .
Bı ara vajinal muayeneye gittim de smear yapmisken onu da yaptılar daha doğrusu .
O muayene esnasında tembellik olsaydı doktor görür muydu acaba diye merak ettim bak simdi
yumurta tembelligi dedigi pko degilmi?Valla yumurta tembelliği varmış tedavi görüyorum bakalımhalbuki hiç benle uyuşmayan Bi rahatsızlık
Düzensiz regl devamında yumurta tembelliği olduğumu öğrendimsorun neymis?
Pko değildir ya bende pkosluyumyumurta tembelligi dedigi pko degilmi?
size aşilama başlamalari lazim hic islem yapmadilar mi 1 senedir
pko dan kaynakli tembellesmedir, zaten bayan adet duzensizligi oldugunu da yazmis.Pko değildir ya bende pkosluyum
Pko mu ya acaba :Oyumurta tembelligi dedigi pko degilmi?
size aşilama başlamalari lazim hic islem yapmadilar mi 1 senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?