- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.865
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.441
Frida kahloMartı kaş mıkara kaş kara göz diyorsub ha
Ve ben seni hep sarışın hayal etmistimo kadar da degil canim
Sarı benimVe ben seni hep sarışın hayal etmistim
Cezboldum bak simdiSarı benim
Sarı dedıysem de oyle herhangi bi sarı yani güzellik falan yok. Kıbarıye gıbı bısey hayal etCezboldum bak simdi
Ay ben olsam şöyle madonnayim .böyle Marilyn Monroe yim filan derim.hic aşağı çalmamSarı dedıysem de oyle herhangi bi sarı yani güzellik falan yok. Kıbarıye gıbı bısey hayal et
bende sivaslı cindy nin yandan yemişiAy ben olsam şöyle madonnayim .böyle Marilyn Monroe yim filan derim.hic aşağı çalmam
İlahi :))) ay kısır çekti canım kalktım ince bulgur yokbende sivaslı cindy nin yandan yemişihey yavrum hey
Kaşa lazeri nasıl cesaret ettinizbende sivaslı cindy nin yandan yemişihey yavrum hey
şalgami kat bulgura demle icine sogan zirr virt dogra yeİlahi :))) ay kısır çekti canım kalktım ince bulgur yok
Şuan ne kadar üzgünüm anlatamam. Ne yiceksem simdi
kaşa degil, kaş ortasina atti sadece zaten göz kapagi kisimlarındaki kilcal damarlar o ışın yukunu kaldiramaz bence.Kaşa lazeri nasıl cesaret ettinizvallahi ben onu yaptıramadım zaten makinamızın başlığı uygun değil falan demişlerdi
Bpilavlik bulgurla olur mu ? Yanişalgami kat bulgura demle icine sogan zirr virt dogra ye
evet onla yapiliyo zatenBpilavlik bulgurla olur mu ? Yani
Biz ince bulgurla yaparızevet onla yapiliyo zaten
Doğrukaşa degil, kaş ortasina atti sadece zaten göz kapagi kisimlarındaki kilcal damarlar o ışın yukunu kaldiramaz bence.
Senin dediğini deneyeyim bı deevet onla yapiliyo zaten
Bebek mi dusunuyorsun:)Doğrubende hamilelikten önce yaptıranlardanım lazeri hamile kalınca bakalım sonrası ne gösterecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?