Geçinemeyenler kulübü

Kötü düşünce kötü eylemi çeker, liften öyle şeyler konuşmuyoruz.
Benim hep kanar diş etlerim, cifler gibi fırçalıyorum

Bu arada pandemi yoğunluğu çok az, hastaneler boş.
Gidip şu dönemde tahlil tetkik yaptırmakta sakınca yok.
Yasaklar kalkınca sıkıntı, hepimiz deli danalara dönüp saldıracağız ve virüs hızla yayılacak geri.
Şimdi tam zamanı, ihmal etme.

Bende bu ay kocama borç verdim sabah akşam o parayla yatıp kalkıyorum aklımdan çıkmıyor
kira borca gitti 1 tanesi.kredi kartı için borç almıştım annemden onu ödedim 1 inide bugünden yemeye başladım bile.

Pahalı da kuzum be
Bı yaptiriyosun üç ayda eriyor botoks.

Dolguyada bir yıl diyorlar
Altı ayda yok oluyor

Habire gidip 1.500 2000 bağışlamak çok rahatsız edici içsel olarak
Gene o iyi.
Bişektomiler badem gözüdür ip askısıdır vs, o kadar çok işlem var ki, hangi birini yaptıracağız?

Kendimde farkettiğim yaşlanma belirtisi, gözlerim kısık badem şeklindeydi, hafif çekil falan.
Anam gözler ovalleşmeye başlamış, o yukarı çekiklik gitmiş alt göz kapağım bombeleşmiş.
Bir şeyler yapmak lazım

arabamı götürmemiz lazım muayenesiz tırs tırs kullanıyorum randevu alıp götürelim barii haftaya.ama doktora gitmeyeceğim aşı olmadan.geçen haftasonu gene bir doktor tanıdığımız öldü 3 aylık çocuğu vardı duyunca tırstım gitmeeeeeem

Benimde dış etlerim günde ikinci kez fircaladigimda böyle oluyor .
Bu ne gibi bı soruna işaret acaba

Doktorun karşılaşma olasılığı ile seninki bir mi, ayrıca maruz kalma durumu da öyle.
Senin sağlık sigortan var, evine gelip numune alıyorlar.
Güven’in vardır böyle hizmeti, sonra online değerlendirme.

Pahalı da kuzum be
Bı yaptiriyosun üç ayda eriyor botoks.

Dolguyada bir yıl diyorlar
Altı ayda yok oluyor

Habire gidip 1.500 2000 bağışlamak çok rahatsız edici içsel olarak
evet alnımın sağındaki çökük için benim de dolgu yaptırmam lazım ama ömür boyu değil ki.durmadan masraf olacak eriyecek eski haline dönecek.belki böyle bırakırım çok da kötü değil sanki durumu .ama saçımı platin balyaj yaptıracağımm çok çokk özledimmmmm sarı saçlarımıııı

Bak ben senin kadar bilmiyorum yöntemleri
Şimdi senin degindigin noktadan bağımsız olarak bı korkumu söyleyeceğim .

Hani ben istiyorum ki bende ihtiyaç duymaya basladigim zaman bu işlemlerin anlasilmayanlarindan yaptirayim.

Ama bakıyorum ünlüler bı ip askısı yaptırıyor ooo gözler olmuş kim yang.

Elmacık dolgusu yaptırsa oraya elmayı getirip koymuş gibi direkt.

İstiyorum ki ben konturlu gibi doğal doğal olsun.
Dudak yaşlanma çizgileri için minimal dolduruluyor .

Yaptiriyosun balon olmuş .

E ben bunlar anlasilmasjn istiyorum .

Doktorlar dizisinjn elasi Yasemin ozilhan bile çok çok yapay oluvermiş güzel evet halen güzel. Ama belli etsin istemiyorum ben o nasıl olacak ?

mr var ilaçlı diğer testler kolay yoksa ama düşüneyim belki giderim

Bende para eksik geri her türlü cesaret mevcut

Yaptırmayacaksın
Doğalı yok o işin, yaptırdıktan ancak 1 sene sonra doğalmış gibi oluyor.

aramıza zengin bir arkadaş bulaydık iyiydi.tüm fakirler olarak birbirimize fakirlik sinerjisi yolluyoruz sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…