- 8 Mart 2015
- 25.112
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.201
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.381
Kötü düşünce kötü eylemi çeker, liften öyle şeyler konuşmuyoruz.tüm ün yattım iyi geldi saat 4 gibi kalktım yan komşum karnım midem ağrıdı diye doktora gitti mide kanseri çıktı uzun süre tedavi gördü ameliyat vs.ama şu an iyi.ben de korkuyorum artık bir yerim devamlı ağrısa paranoyak oldum.mesela diş etlerim aşırı kanıyor 10 gündür fırçalarken doktora da gidemiyoruz korkudan kendi haline bıraktımm
hamilelere yasaksimdi bu kolajenleri her isteyen kullanabiliyor mu ?
benim diger ilaclarla yan etki yaparmi ?
kira borca gitti 1 tanesi.kredi kartı için borç almıştım annemden onu ödedim 1 inide bugünden yemeye başladım bile.
Gene o iyi.Pahalı da kuzum be
Bı yaptiriyosun üç ayda eriyor botoks.
Dolguyada bir yıl diyorlar
Altı ayda yok oluyor
Habire gidip 1.500 2000 bağışlamak çok rahatsız edici içsel olarak
arabamı götürmemiz lazım muayenesiz tırs tırs kullanıyorum randevu alıp götürelim barii haftaya.ama doktora gitmeyeceğim aşı olmadan.geçen haftasonu gene bir doktor tanıdığımız öldü 3 aylık çocuğu vardı duyunca tırstım gitmeeeeeemKötü düşünce kötü eylemi çeker, liften öyle şeyler konuşmuyoruz.
Benim hep kanar diş etlerim, cifler gibi fırçalıyorum
Bu arada pandemi yoğunluğu çok az, hastaneler boş.
Gidip şu dönemde tahlil tetkik yaptırmakta sakınca yok.
Yasaklar kalkınca sıkıntı, hepimiz deli danalara dönüp saldıracağız ve virüs hızla yayılacak geri.
Şimdi tam zamanı, ihmal etme.
Benimde dış etlerim günde ikinci kez fircaladigimda böyle oluyor .tüm ün yattım iyi geldi saat 4 gibi kalktım yan komşum karnım midem ağrıdı diye doktora gitti mide kanseri çıktı uzun süre tedavi gördü ameliyat vs.ama şu an iyi.ben de korkuyorum artık bir yerim devamlı ağrısa paranoyak oldum.mesela diş etlerim aşırı kanıyor 10 gündür fırçalarken doktora da gidemiyoruz korkudan kendi haline bıraktımm
benim koca sık sık borç alır benden ama geri söke söke alıyorum kart borcumu ödetiyorummmBende bu ay kocama borç verdim sabah akşam o parayla yatıp kalkıyorum aklımdan çıkmıyor
Doktorun karşılaşma olasılığı ile seninki bir mi, ayrıca maruz kalma durumu da öyle.arabamı götürmemiz lazım muayenesiz tırs tırs kullanıyorum randevu alıp götürelim barii haftaya.ama doktora gitmeyeceğim aşı olmadan.geçen haftasonu gene bir doktor tanıdığımız öldü 3 aylık çocuğu vardı duyunca tırstım gitmeeeeeem
evet alnımın sağındaki çökük için benim de dolgu yaptırmam lazım ama ömür boyu değil ki.durmadan masraf olacak eriyecek eski haline dönecek.belki böyle bırakırım çok da kötü değil sanki durumu .ama saçımı platin balyaj yaptıracağımm çok çokk özledimmmmm sarı saçlarımııııPahalı da kuzum be
Bı yaptiriyosun üç ayda eriyor botoks.
Dolguyada bir yıl diyorlar
Altı ayda yok oluyor
Habire gidip 1.500 2000 bağışlamak çok rahatsız edici içsel olarak
Bak ben senin kadar bilmiyorum yöntemleriGene o iyi.
Bişektomiler badem gözüdür ip askısıdır vs, o kadar çok işlem var ki, hangi birini yaptıracağız?
Kendimde farkettiğim yaşlanma belirtisi, gözlerim kısık badem şeklindeydi, hafif çekil falan.
Anam gözler ovalleşmeye başlamış, o yukarı çekiklik gitmiş alt göz kapağım bombeleşmiş.
Bir şeyler yapmak lazım
mr var ilaçlı diğer testler kolay yoksa ama düşüneyim belki giderimDoktorun karşılaşma olasılığı ile seninki bir mi, ayrıca maruz kalma durumu da öyle.
Senin sağlık sigortan var, evine gelip numune alıyorlar.
Güven’in vardır böyle hizmeti, sonra online değerlendirme.
Bende para eksik geri her türlü cesaret mevcutYa bence asıl mesele güzellik değil.
Cerrahi estetik öyle bir yere geldi ki, senle yaşıt insan çocuğun gibi görünmeye başladı.
E bu yöntemleri denemek istemeyenlere de tek çare bu cilt bakımları, içeriden destekleme kaldı.
Korkmasam gider sıktırır dururum botoks dolgu bilmem ne varsa sürsünler ama iğne fobim var
YaptırmayacaksınBak ben senin kadar bilmiyorum yöntemleri
Şimdi senin degindigin noktadan bağımsız olarak bı korkumu söyleyeceğim .
Hani ben istiyorum ki bende ihtiyaç duymaya basladigim zaman bu işlemlerin anlasilmayanlarindan yaptirayim.
Ama bakıyorum ünlüler bı ip askısı yaptırıyor ooo gözler olmuş kim yang.
Elmacık dolgusu yaptırsa oraya elmayı getirip koymuş gibi direkt.
İstiyorum ki ben konturlu gibi doğal doğal olsun.
Dudak yaşlanma çizgileri için minimal dolduruluyor .
Yaptiriyosun balon olmuş .
E ben bunlar anlasilmasjn istiyorum .
Doktorlar dizisinjn elasi Yasemin ozilhan bile çok çok yapay oluvermiş güzel evet halen güzel. Ama belli etsin istemiyorum ben o nasıl olacak ?
hamile olmadigina en emin olan insan olarak sorun yok demek kihamilelere yasak
Neyse ki bende para ve cesaret ikisi birden eksik.Bende para eksik geri her türlü cesaret mevcut
7 saat rekoru olan arkadaş vardııııhamile olmadigina en emin olan insan olarak sorun yok demek ki
kim jong gibi olmus kiz khomyuk banli, neyapsamkisimdi de banliydi oda gelmedi sanirim dahakhomyunk nerede niki de zor doğru yazamadım galibaa
ne rekoru kız7 saat rekoru olan arkadaş vardıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?