Geçinemeyenler kulübü

Netten baktım 90 lısı baya ucuzdu evet ben solgara 150 verdim 30 tanesine
Onu influencerlar çok tanıttı, inceledim yorumları.
Fortenin yorumları arasında onu deneyenleri ve forteden çok daha memnun kaldıklarını gördüm.
Psikolojik etki desem bendeki, inan değil.
Hayatımda elmacık kemiğim olmadı hep sönüktü, şimdi minnoş minnoş oldular.

Solgar marka diye aldim bende riske girmedim ama aslinda genelde içerikler hep aynı bide hy acidli diye tercih ettim başka bir marka var bidaha ondan alıcam ucuz

ben day2day sığır kolejeni 30 şase kullandım 2 kür daha almam lazımdı ama almadım .o yüzden faydası hakkında doğru fikir veremem.aynı anda perfectil de kullandım hap şeklinde saç cilt için vitamin onun aşırı faydasını gördüm ama şiddetle tavsiye ederim .saçlarımın dökülmesi şıp diye durdu cildim parlaklaştı saçım ve tırnaklarımın uzaması hızlandı 90 tablet var içinde ingiliz üretimi

Solgar marka diye aldim bende riske girmedim ama aslinda genelde içerikler hep aynı bide hy acidli diye tercih ettim başka bir marka var bidaha ondan alıcam ucuz
solgar bu tür ürünlern en iyisi ama pahalı maalesef evet.eczacım 1 tane solgar hap ucuzlardan 5 tanesine bedel en az demişti.ben de b12 kullanıyorum solgar şuan ama param olunca hyulanorik asid de alacağım 1 kutu kullanmıştım harika bir ürün o da

Ben de babe nin serumlarını deneyeceğim cilt için, sırada o var.
Fiyatları çok makul.
Dün gece yine istediğim bakım kremlerine baktım, yok arkadaş ben bir kreme veremem 900 tl bin tl.
İndirime girse alacağım shiseido nun şu anti age serilerini.

Benim de uzatmadığım halde tırnaklarım kırılıyor, bazen de üstten bir kısmı kalkıp takılıyor.

Bendekiler bunlar 1000 er mlgr

Eklentiler

• 20210122_213315.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 20210122_213302.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 25
Benim de uzatmadığım halde tırnaklarım kırılıyor, bazen de üstten bir kısmı kalkıp takılıyor.
Benim hep öyle evlendiğimden beri.
Hep kağıt gibi, taban olarak yaprak yaprak soyuluyor hatta.
Çok iyi geldi hap, ilk defa sertleşti.
Elimle bastırınca artık bir tırnak hissi veriyor, kalın deri gibi değil.

benim de serum ihtiyacım var ama çok zamlanmışlar yaaa boynere bakındım netten almadım.sebamed serumla idare etmeye karar verdim

Benim hep öyle evlendiğimden beri.
Hep kağıt gibi, taban olarak yaprak yaprak soyuluyor hatta.
Çok iyi geldi hap, ilk defa sertleşti.
Elimle bastırınca artık bir tırnak hissi veriyor, kalın deri gibi değil.
benim tırnaklarimda yillardir oyle hic uzadigini bilmem, bir tek hamileyken sertleşti biraz uzadi, sonra yine yok.

Bendekiler bunlar 1000 er mlgr
c vitamini için bu kadar para verme bence vucud da depolanmıyor fazlası hemen atılıyor zaten.voonka vitamin c alıyor eşim tadı da güzel günde 1 er tane alıyoruz haftada 1 fıs ta d vitamini oluyor bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…