- 20 Ocak 2010
- 46.170
- 166.984
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.321
Bende rusyadan sipariş verdim getirecek arkadaşım serum makinalı roller yaptırcam onaEn çok o koyuyor zaten.
Ben 2016 dan beri bir şey yaşamadım ama üzerimden 20 sene geçti adeta.
Roller serum mer falan aldım, geldi bugün.
Kendimi güzelleşmeye vereceğim artık.
Canım sıkıldı sanırım pandemiden, bana da vurmaya başladı.
İhtiyaç mı var bibi, daş gibisin maşallahBende rusyadan sipariş verdim getirecek arkadaşım serum makinalı roller yaptırcam onayaza 18 olucim
İhtiyaç mı var bibi, daş gibisin maşallah
He, vücudum açlık zamanlarına alışkın, depoluyor da depoluyor.
Aynı dediğin gibi tek öğün yiyorum hatta 24 saati geçti şuan daha bir şey yemedim.
Kahve ve çay tükettim sadece, açlık hissetmiyorum daha.
3. Dünya savaşı çıkarsa ya da kıtlık olursa bir tek ben hayatta kalırım herhalde, öyle bir depom mevcut
Kahküllu kısa saç alnıda kapatiyor güZel oluyor ama tabi kestirmeden kimse bilemez yakısır mı diye fazla toplu yuzlere gitmiyor yıllarca bekledim zayıflamayıBende kısa saç çok beğnirim. Yüzüm altın top gibi ortada, alnım da kocaman açık. Yoksa hep kısa saç hastası olarak kısacık kestirebilirdim saçımı.
Dün de önerdim, kolajen tavsiye ederim.yüzüm biraz gerilsin istiyorum bide kuru cildim iyi gelir diye düsünuyorum
Depoları boşaltalım acil savas falan yok
kahküllü eskiden çok kestirirdim. saçlarım yağlı kullanması bana inanılmaz zordu ama hevesim vardı. şimdi valla saçımı bile zor tarıyorumKahküllu kısa saç alnıda kapatiyor güZel oluyor ama tabi kestirmeden kimse bilemez yakısır mı diye fazla toplu yuzlere gitmiyor yıllarca bekledim zayıflamayı
Bende de solgar var hy acidli bide ama bi duzenli icemedim haplar kocaman zorlaniyorum iceyim aklima gekmiskenDün de önerdim, kolajen tavsiye ederim.
Şişiriyor, ciddi anlamda hafif dokunuş yapılmış gibi botoks etkisi var.
Gayet iyi bende öyle bitane aldım 200 e yoksa 500 den aşağı yok dogru düzgun uzun şeyleraksam aksam kislik mont indiriminden 190 lira öpüldüm
Evet ester c ile beraber kullanılmalı ama şase formda bir kollajen kullanmalisiniz.tablet kapsül değilİçtim ama pişmanim minik midem mutsuz bide yaninda ester c içiyorum daha etkili oluyormus ikisi bi arkadaş tavsite etti saholsun
Ben çok detaylı bilmiyorum ama bana bu işleri bilen bi arkadaş tavsiye ettiEvet ester c ile beraber kullanılmalı ama şase formda bir kollajen kullanmalisiniz.tablet kapsül değil
Bak bende bu işleri bilen bı arkadaşım beni de benimseBen çok detaylı bilmiyorum ama bana bu işleri bilen bi arkadaş tavsiye etti
Haplar hikaye mi diyorsun yok ya o kadar da hikaye değildir benceBak bende bu işleri bilen bı arkadaşım beni de benimse
Ya şöyle söyleyeyimHaplar hikaye mi diyorsun yok ya o kadar da hikaye değildir bencefilmdelisi bak memnun
aynen bir iki hafta once falan baktigimda cidden uçuyodu.Gayet iyi bende öyle bitane aldım 200 e yoksa 500 den aşağı yok dogru düzgun uzun şeyler
Ben 3 haftadır kendimde olan değişimi görüyorum.Haplar hikaye mi diyorsun yok ya o kadar da hikaye değildir bencefilmdelisi bak memnun
Benim ilk deneyimim hap ve en ucuz yöntem oldu, gerçekten memnunum, farklılıklar var.Şu kalojen mevzusuna hakim olan varsa bir zahmet bizi de aydınlatsa.
Malum yaş 48 olmak üzere artık ihtiyaç var takviyeye.
Netten baktım 90 lısı baya ucuzdu evet ben solgara 150 verdim 30 tanesineBen 3 haftadır kendimde olan değişimi görüyorum.
Tırnaklarımda problem vardı, kağıt gibiydi ve sertleşti, çabuk uzuyor.
Bebek saçlarım uzamaya başladı, yanaklarım daha sıkı ve dolgun oldu.
Göz kremi kullanıyorum ama 4 5 aydır kullanıyorum, kolajenden sonra hafif olan çizgiler yok oldu.
Diz ağrılarım dayanılmaz değil artık, hafifletti.
Düşün en ucuz hap yaptı bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?