- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.666
- 748
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.241
Ekonomik menulerle zayıflayalım litfinYiyip alsam gam yemem.
Dün isveç diyetine vaktım, yorumlara listelere falan.
Ayol ben onu bile yemiyorum ki günde, diyet listesi bile fazla geldi bana
Ekonomi topiğinde zayıflarsak ekonomik bir kazanım da sağlamış olabiliriz
annemde gecen hafta benim saclari kestiBen yazın başında 20 senedir belimde olan saçımı kestim, bayağı boyun bitimine kadar.
30 cm elim titremeden kestim, birkaç ay daha devam edip sonbahardan itibaren kesmiyorum.
Uzasın, o da bir değişiklik neticede
Lüks araç değil şoför ya da kapalı garaj anacım onun harcı.Bilmiyorum ki üşütmüşte olabilirim pek keyfim yok
evet uzun süre elimde kazıyıcı kar buz temizledim orda üşütmüş olabilirim lüks aracım olmadığından kurtulması zor oluyor buzdan kardanbak fakirliğin bir zararı daha
Ot çöp işte, gerçi onlar da pahalıEkonomik menulerle zayıflayalım litfin
Büyük rahatlıkmış kısa saç ama ilk etapta toplayamamak çok zorladı beni.annemde gecen hafta benim saclari kestibaya belime inmisti benimde kestirdim rahatladim valla
En güzeli sıcak su torbası ceycey bır de sen cok yoruyorsun kendını bence karne tatilinde biraz dınlenmelisin. Sen karnım agrıyor diyince aklıma gecen bir konu vardı o geldi ay yorumlar efsaneydiBilmiyorum ki üşütmüşte olabilirim pek keyfim yok
evet uzun süre elimde kazıyıcı kar buz temizledim orda üşütmüş olabilirim lüks aracım olmadığından kurtulması zor oluyor buzdan kardanbak fakirliğin bir zararı daha
Pırasa buzluktan taze fasulye havuç kabak rendele az zeytinyağında sotele sarımsaklı yoğurt ekle birazda dereotu ye işte ucuz ucuz
Saclarım hwp zayıf ve azdı hıc uzatamadım cok begenırım uzun saclı kadınlarıBüyük rahatlıkmış kısa saç ama ilk etapta toplayamamak çok zorladı beni.
Şimdi gayet at kuyruğı, 2 3 boğum örülüyor kıvamına geldi.
Geri uzatacağım bakalım.
Havası ayrı uzun saçın
Sınıf birinciliğini aldık tabiki uğraşırım ayol benim gibi fakir olmasın kuzumEn güzeli sıcak su torbası ceycey bır de sen cok yoruyorsun kendını bence karne tatilinde biraz dınlenmelisin. Sen karnım agrıyor diyince aklıma gecen bir konu vardı o geldi ay yorumlar efsaneydi
Biraz daha anlatırsan zayıflamaktan vazgeçebilirim...Pırasa buzluktan taze fasulye havuç kabak rendele az zeytinyağında sotele sarımsaklı yoğurt ekle birazda dereotu ye işte ucuz ucuz
Bana yaradan bir saç bir de ayak vermiş işteSaclarım hwp zayıf ve azdı hıc uzatamadım cok begenırım uzun saclı kadınları
ben bıkıyorum ya yikarken, kuruturken allah canimi aliyo resmen.benimki baglanabilir uzunlukta olsa yetiyo banaBüyük rahatlıkmış kısa saç ama ilk etapta toplayamamak çok zorladı beni.
Şimdi gayet at kuyruğı, 2 3 boğum örülüyor kıvamına geldi.
Geri uzatacağım bakalım.
Havası ayrı uzun saçın
Benim o işlemler hep çocuklardan sonra oldu.ben bıkıyorum ya yikarken, kuruturken allah canimi aliyo resmen.benimki baglanabilir uzunlukta olsa yetiyo bana
ben yazin bile kurutmazsam 2 gun migren agrisindan sunizitten kafami kaldiramam,Benim o işlemler hep çocuklardan sonra oldu.
Okula giderdim yerde kar varken duştan çıkıp, yine kurutmazdım ıslak ıslak girerdim derse.
Ee eskiden hasta olunca yatma lüksü vardı, şimdi yok.
Ondan mecbur kurutuyorum ve kış ayları işkenceydi, evet.
Sacın yogunsa dibi nemli kalıyordur. Benim daha banyo kapısından cıkar ken kuruyorben yazin bile kurutmazsam 2 gun migren agrisindan sunizitten kafami kaldiramam,
Benim de öyle ama alıştım.ben yazin bile kurutmazsam 2 gun migren agrisindan sunizitten kafami kaldiramam,
cok yogun degil ama azda degil.Sacın yogunsa dibi nemli kalıyordur. Benim daha banyo kapısından cıkar ken kuruyor
Ben birkaç haftadır kolajen hap kullanmaya başladım.Sacın yogunsa dibi nemli kalıyordur. Benim daha banyo kapısından cıkar ken kuruyor
bende agri kesiciyle yasiyorum resmen, basim agrimasa boynum agrir o agrimasa omuzumda ki kulunc agrir, belimdeki fitik agrir illa bi yerim agrir yani.Benim de öyle ama alıştım.
Hapçı oldum sanırım, ayın yarısında ağrı kesici ile ayaktayım senelerdir
Bir de akşam duş alırsam felaket ağrıyor, gündüz uyanınca alınca akşam yatana kadar tamamen nemi gidiyor, öyle olunca ağrı en aza iniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?