Geçinemeyenler kulübü

Aaa yakalamışken soralım normal doğum mu sezaryen mi kıyaslaması yaparsan ne dersin ? Acı odaklı söyle ama :)
bende cevap vermek istiyorum normal dogum yapmadim ama normal dogum yapan bayan vardi yan odada kadin 2 gun sanci cekti pırtlatti aldi cocugu gitti, onun 2 gunde cektigi aciyi ben sanciyla cekmeyecegim diye 10 gun dikiste cektim 😁
yani sezeyan oluyorsun oh mis durumu yok.
10 gun sizliyor yataktan kalkarken falan 2 buklum oluyorsun cocuga bakamiyorsun konforun düsüyor bir daha dogursam prenses dogum yapardim

bende cevap vermek istiyorum normal dogum yapmadim ama normal dogum yapan bayan vardi yan odada kadin 2 gun sanci cekti pırtlatti aldi cocugu gitti, onun 2 gunde cektigi aciyi ben sanciyla cekmeyecegim diye 10 gun dikiste cektim 😁
10 gun sizliyor yataktan kalkarken falan 2 buklum oluyorsun cocuga bakamiyorsun konforun düsüyor bir daha dogursam prenses dogum yapardim
Bende duymuştum hem kendi sağlığın hem bebeğin sağlığı için normal doğum daha sağlıklı diye

Ya bana ameliyat sonrası korse falan tak demediler takmak gerekiyormuş aonuçta kaslarda kesiliyor yıllarca hissizdi o kısım ki hala hissizlik var benim gibeğim olmasına ragmen yukardaydı kesikten sonra asağı doğru sarktı 😡
Ben de çok düzenli takamadım açıkçası çünkü her tuvalete gittiğinde çıkarmak gerekiyor, zor oluyor. Benim karnım hiç sıkı değil, doktorum da karın egzersizi yap demişti.

Arkadaşım doğum yapacak sezaryen yapcam öyle daha rahat diye tutturdu
Bugün gün boyu yani normal denesen epiduralli .. diyesim geldi geldi gitti çünkü çok kararlı.
Karışan çok konuşan eleştiren sınıfa soksun istemedim beni kendi içinde.

Bende duymuştum hem kendi sağlığın hem bebeğin sağlığı için normal doğum daha sağlıklı diye
saglik acisindan bir sorun oldumu bilmiyorum, yani cocugun sıkısmasi durumunda falan sezeryan evet iyi bir sey ama normal dogum daha olanakli gibi.
cok sancidan korkuyorsan dedigim gibi prenses dogum en mantiklisi

😁 Araştırmaların ne yönde peki bana da fikir verirmisin o zaman normal mi diyen çok sezeryan mı
Brctks dur dur bı dakika .
Sen kimsin nick değiştiren birisin galiba hamile olmadığımı bildiğine göre muhabbetimiz var demektir ama nick farklı :( ? Who are u?

Arkadaşım doğum yapacak sezaryen yapcam öyle daha rahat diye tutturdu
Bugün gün boyu yani normal denesen epiduralli .. diyesim geldi geldi gitti çünkü çok kararlı.
Karışan çok konuşan eleştiren sınıfa soksun istemedim beni kendi içinde.
yok bi rahatligi ya dedim ya normal doguranin dogurdugu ana kadar cektigi aciyi sende sezeryandan sonra cekiyosun, birde yok narkozu at epiduralden sonra 2 3 saat zaten felçsin, sut inmesi sorun vs.
cocukla hastanede 2 gun surunuyosun ayri dert

saglik acisindan bir sorun oldumu bilmiyorum, yani cocugun sıkısmasi durumunda falan sezeryan evet iyi bir sey ama normal dogum daha olanakli gibi.
cok sancidan korkuyorsan dedigim gibi prenses dogum en mantiklisi
Birazda Bünyeyle yaraların kapanmasıyla falan ilgili galiba benim teyzem de sezaryanlı haala dikkat eder üzerinden seneler geçmesine rağmen doğumunun Bi üşütsün dikiş yerini hemen sancılanır

Brctks dur dur bı dakika .
Sen kimsin nick değiştiren birisin galiba hamile olmadığımı bildiğine göre muhabbetimiz var demektir ama nick farklı :( ? Who are u?
Kız yok 😁 değiştirmedim Bi kaç yerde görmüştüm böyle sorunu normal mi sezeryan mı vs ordan biliyorum saakin 😁😁

Birazda Bünyeyle yaraların kapanmasıyla falan ilgili galiba benim teyzem de sezaryanlı haala dikkat eder üzerinden seneler geçmesine rağmen doğumunun Bi üşütsün dikiş yerini hemen sancılanır
benim dikisler hemen kapandi, sancim falanda olmaz ama, mesela kuzenimin dogumdan 10 sene sonra ic sezeryan dikisleri patlamis butun vucudunu enfeksiyon sardi, tekrar sezeryan yapar gibi acti dikis attilar falan boyle sıkıntilar olabiliyor

Back