Geçinemeyenler kulübü

Yiyip alsam gam yemem.
Dün isveç diyetine vaktım, yorumlara listelere falan.
Ayol ben onu bile yemiyorum ki günde, diyet listesi bile fazla geldi bana😂

Ekonomi topiğinde zayıflarsak ekonomik bir kazanım da sağlamış olabiliriz😂
Ekonomik menulerle zayıflayalım litfin

Ben yazın başında 20 senedir belimde olan saçımı kestim, bayağı boyun bitimine kadar.
30 cm elim titremeden kestim, birkaç ay daha devam edip sonbahardan itibaren kesmiyorum.
Uzasın, o da bir değişiklik neticede😂
annemde gecen hafta benim saclari kesti 😁😁 baya belime inmisti benimde kestirdim rahatladim valla

Bilmiyorum ki üşütmüşte olabilirim pek keyfim yok

evet uzun süre elimde kazıyıcı kar buz temizledim orda üşütmüş olabilirim lüks aracım olmadığından kurtulması zor oluyor buzdan kardan😞bak fakirliğin bir zararı daha😅
Lüks araç değil şoför ya da kapalı garaj anacım onun harcı.
İstediği kadar lüks olsun -lerdeki havada 2 dk içinde motor ısıtıp da buzları çözen yok.

Bitki çayı, sıcak su torbası ile destekle birkaç gün ceycey.
Karına ılık yağ masajı da iyi gelir, olmadı iç bir ağrı kesici çekme yahu.

annemde gecen hafta benim saclari kesti 😁😁 baya belime inmisti benimde kestirdim rahatladim valla
Büyük rahatlıkmış kısa saç ama ilk etapta toplayamamak çok zorladı beni.
Şimdi gayet at kuyruğı, 2 3 boğum örülüyor kıvamına geldi.
Geri uzatacağım bakalım.
Havası ayrı uzun saçın😂

Bilmiyorum ki üşütmüşte olabilirim pek keyfim yok

evet uzun süre elimde kazıyıcı kar buz temizledim orda üşütmüş olabilirim lüks aracım olmadığından kurtulması zor oluyor buzdan kardan😞bak fakirliğin bir zararı daha😅
En güzeli sıcak su torbası ceycey bır de sen cok yoruyorsun kendını bence karne tatilinde biraz dınlenmelisin. Sen karnım agrıyor diyince aklıma gecen bir konu vardı o geldi ay yorumlar efsaneydi 🤣🤣

Geri uzatacağım bakalım.
Havası ayrı uzun saçın😂
Saclarım hwp zayıf ve azdı hıc uzatamadım cok begenırım uzun saclı kadınları😍

En güzeli sıcak su torbası ceycey bır de sen cok yoruyorsun kendını bence karne tatilinde biraz dınlenmelisin. Sen karnım agrıyor diyince aklıma gecen bir konu vardı o geldi ay yorumlar efsaneydi 🤣🤣
Sınıf birinciliğini aldık tabiki uğraşırım ayol benim gibi fakir olmasın kuzum
1611268097221.png

Saclarım hwp zayıf ve azdı hıc uzatamadım cok begenırım uzun saclı kadınları😍
Bana yaradan bir saç bir de ayak vermiş işte😂
Hamileliklerle saçlarım yarı yarıya azaldı, seyreldi.
Eskiden yarım topladığım tokaları şimdi tamamı toplanıyor ama buna şükür.

Bana hep sorarlar ne yapıyorsun diye, tek formülü kendi haline bırakmak saç için en iyisi.
Ne kadar işlem görürse o kadar yıpranıp seyrekleşiyor.
Senede 4 kere boyatır, o zaman fön çektirirdim, başka işlem yapmazdım.

Geri uzatacağım bakalım.
Havası ayrı uzun saçın😂
ben bıkıyorum ya yikarken, kuruturken allah canimi aliyo resmen.benimki baglanabilir uzunlukta olsa yetiyo bana

ben bıkıyorum ya yikarken, kuruturken allah canimi aliyo resmen.benimki baglanabilir uzunlukta olsa yetiyo bana
Benim o işlemler hep çocuklardan sonra oldu.
Okula giderdim yerde kar varken duştan çıkıp, yine kurutmazdım ıslak ıslak girerdim derse.

Ee eskiden hasta olunca yatma lüksü vardı, şimdi yok.
Ondan mecbur kurutuyorum ve kış ayları işkenceydi, evet.

Benim o işlemler hep çocuklardan sonra oldu.
Okula giderdim yerde kar varken duştan çıkıp, yine kurutmazdım ıslak ıslak girerdim derse.

Ee eskiden hasta olunca yatma lüksü vardı, şimdi yok.
Ondan mecbur kurutuyorum ve kış ayları işkenceydi, evet.
ben yazin bile kurutmazsam 2 gun migren agrisindan sunizitten kafami kaldiramam,

ben yazin bile kurutmazsam 2 gun migren agrisindan sunizitten kafami kaldiramam,
Benim de öyle ama alıştım.
Hapçı oldum sanırım, ayın yarısında ağrı kesici ile ayaktayım senelerdir😂
Bir de akşam duş alırsam felaket ağrıyor, gündüz uyanınca alınca akşam yatana kadar tamamen nemi gidiyor, öyle olunca ağrı en aza iniyor.

Sacın yogunsa dibi nemli kalıyordur. Benim daha banyo kapısından cıkar ken kuruyor 😬
Ben birkaç haftadır kolajen hap kullanmaya başladım.
Amacım diz ağrıları idi, gerçi tip 2 kolajenmiş bağ dokusu ama haplar içermese de bebek saçlarının yoğunlaştığını ve tırnaklarımın sertleştiğini farkettim.
Ağrılara etkisi oldu mu, oldu.
Eskiden yaptığım eylemi bırakmak ve uzatmak zorunda kaldığım dönem olurken şimdi ağrı var ama sürdürülebilir düzeyde.

Tavsiye ederim kolajeni.

Benim de öyle ama alıştım.
Hapçı oldum sanırım, ayın yarısında ağrı kesici ile ayaktayım senelerdir😂
Bir de akşam duş alırsam felaket ağrıyor, gündüz uyanınca alınca akşam yatana kadar tamamen nemi gidiyor, öyle olunca ağrı en aza iniyor.
bende agri kesiciyle yasiyorum resmen, basim agrimasa boynum agrir o agrimasa omuzumda ki kulunc agrir, belimdeki fitik agrir illa bi yerim agrir yani.
bende aksam dus alamam.
aksam dus aldiysam ertesi gun kesin baş agrisi

Back