Geçinemeyenler kulübü

Aaa yakalamışken soralım normal doğum mu sezaryen mi kıyaslaması yaparsan ne dersin ? Acı odaklı söyle ama :)
Açık konuşuyorum ikisi de zor, kolay doğum yok. Yalnız benim bebekler tombik oluyor, ilki normal doğumdu kilosu 3.400 diye gittim, 4 kilo 95 gr doğdu. Yanakları falan o kadar tombikti ki görmeniz lazım. İkincisinde daha bilinçliydim doktorum bunun da 4 kiloyu geçeceğini söyledi o yüzden sezaryen oldum. 4 kilo 120 gr doğdu, kendinin doğmasını bekleseydik 4.400’ü bulur dedi doktorum.
Benim bir arkadaşım 3 kg çok rahat normal doğum yaptı. Eğer benimki 3,5’un altında olsaydı normal isterdim. İkisinin de artı ve eksileri var. Sezaryende mesela doğum stresine girmiyorsunuz, tarihi belli oluyor, ilk gün çok zor oluyor ama 2. günden itibaren ayağa kalkıp kendi işinizi yapabilirsiniz. Dezavantajı göbek kalıyor, sarkıyor, rahim normal doğuma göre daha zor toparlanıyor. Normal doğumda çabuk toparlanıyorsun, rahim doğumdan sonra eski halini alıyor, göbek kalmıyor, bebek için de en sağlıklı yöntem bebek kendini hazır hissettiğinde geliyor. Bu arada normal doğumda da kesi atılıyor, onda da bir müddet oturup kalkarken zorlanıyorsun. Olumsuz tarafı ilk doğumsa insan stres oluyor.

Bendeki göbek neyin nesi aceba

Ay yok yalan yahu normalde ne annenin toparlanması ne rahmin ne göbeğin car curt.
Tek doğumla iki doğum farkı o.
İlkinde bir şekilde vücut yarı yarıya iyileşse de ikinci kere balon gibi şişip inince illa deformeler yaşanıyor.

benimki yukari dogru oynuyo aclik tokluk
Genelde aç olduğumdan mütevellit, yemek yediğim anda ibre, arşa kadar zorlanıyor.
Senelerdir ilk defa pişmanlık yaşadım bu hafta çünkü gereksiz, aç gezerken kilo aldım.
50 kiloyken daha fazla yerdim hem de, asabım bozuldu.
Pzt den itibaren hareket etmeye başlayacağım, bu gidişin sonu fena çünkü.

artik bunyeler de yavaslamaya basliyor oda var yaşlaniyorük

artik bunyeler de yavaslamaya basliyor oda var yaşlaniyorük
En çok o koyuyor zaten.
Ben 2016 dan beri bir şey yaşamadım ama üzerimden 20 sene geçti adeta.
Roller serum mer falan aldım, geldi bugün.
Kendimi güzelleşmeye vereceğim artık.

Canım sıkıldı sanırım pandemiden, bana da vurmaya başladı.

Şu sıralar ben de gereksiz yiyorum sıkıldıkca cilolata falan da yer oldum.Net bi karar verip başlıcam platese artık.

bi ara bende takmistim sacima brezilya fonu falan yaptim sonra gecti

Şu sıralar ben de gereksiz yiyorum sıkıldıkca cilolata falan da yer oldum.Net bi karar verip başlıcam platese artık.
Yiyip alsam gam yemem.
Dün isveç diyetine vaktım, yorumlara listelere falan.
Ayol ben onu bile yemiyorum ki günde, diyet listesi bile fazla geldi bana

Ekonomi topiğinde zayıflarsak ekonomik bir kazanım da sağlamış olabiliriz

bi ara bende takmistim sacima brezilya fonu falan yaptim sonra gecti
Ben yazın başında 20 senedir belimde olan saçımı kestim, bayağı boyun bitimine kadar.
30 cm elim titremeden kestim, birkaç ay daha devam edip sonbahardan itibaren kesmiyorum.
Uzasın, o da bir değişiklik neticede

Geçmiş olsun ceycey, hayırdır?
Hastalık falan değil umarım...
Bilmiyorum ki üşütmüşte olabilirim pek keyfim yok
Gecmiş olsun ceycey.Simdi nasılsın?Bankaya cıkmıstın üşüttün belki de.
evet uzun süre elimde kazıyıcı kar buz temizledim orda üşütmüş olabilirim lüks aracım olmadığından kurtulması zor oluyor buzdan kardanbak fakirliğin bir zararı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…