- 17 Aralık 2015
- 26.804
- 48.908
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.161
hahahaha alışı kuvvetliyse demek kiVajinusmus degıl belli ki
Ne kadar kuvvetli olursa olsun canım ya 5 litre az değilhahahaha alışı kuvvetliyse demek ki
Bende kilolusum sandim ameliyat oldum anca o kiloya geldimdün 68 i gördüm
ne bileyim ya ben aynaya bakinca sadece bir panda goruyorumBende kilolusum sandim ameliyat oldum anca o kiloya geldim
heralde etegin altinda bir duzenek var ama o yahi oraya sokarken ki vucut şekliNe kadar kuvvetli olursa olsun canım ya 5 litre az değil
Hafta da 2 kilo nasil vereceksiniz cok kilonuz yok ki ayda 3 4 normal sizin icinbu gece karar alalım o zaman haftada 2 kilo hedef koyalım tartıda da resim çekip atalım haftaya bu gece ne dersin birbirimize gaz verirsek olur bence
Tövbe tövbe, nasıl yürüyor öyle. Yanındaki kadın da onunla teşkilat bunlar. Ya bir yaşıma daha girdim çok ilginç.
Panda mı görmek istiyorsunne bileyim ya ben aynaya bakinca sadece bir panda goruyorum
Emcükledi adeta hüüp diye içine çektihahahaha alışı kuvvetliyse demek ki
La kadın o nasıl bi köprücük kemiğidirPanda mı görmek istiyorsunsus bak ağzına vururum.
Bunların şey kasları çok kuvvetlidir onu oraya koy bide tasıNe günlere kaldık aaa nasıl attı birdenprofesyonel belli
Bi ara su koyup balık koyuyorlardı oraya instadaLa kadın o nasıl bi köprücük kemiğidir
Yağın özgül ağırlığı 0,9 du, en az 4,5 kg. Bir de kameralar var ne cesaret.Ne kadar kuvvetli olursa olsun canım ya 5 litre az değil
Ya onu boş verin de gerçekten hayran kaldım fotonuzaBunların şey kasları çok kuvvetlidir onu oraya koy bide tası
aha bende istiyorum yaPanda mı görmek istiyorsunsus bak ağzına vururum.
Ameliyat olalı 2 seneyi biraz gecti teşekkürlerYa onu boş verin de gerçekten hayran kaldım fotonuzane kadar sürede bu değişim
Ben 68 70 arası gidip geliyorum ama kemikli bir kadınım esim orama burama vuruyor aha kemiklere bak diye napsın bebe hiç görmemiş saskınaha bende istiyorum yagöbek katlarim degil kemiklerim sayilsin istiyorum
Emcükledi adeta hüüp diye içine çektikorkarım bu kadın tüp de çalar
Emcuklediyi okudukça gülüyorumEmcükledi adeta hüüp diye içine çektikorkarım bu kadın tüp de çalar
Yaaa bu videoyu izleyince aklıma Bi video geldi Bi aralar teyze vardı markette kasada para arıyo kasiyere arkasını Bi döndü kamera şak diye net çekiyo göğsüne atmış parayı Bi orayı aradı Bi burayı çıkardı verdiYağın özgül ağırlığı 0,9 du, en az 4,5 kg. Bir de kameralar var ne cesaret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?