Geçinemeyenler kulübü

bu arada kızlar doğuyla akdeniz beşik gibi kaç gündur insallah buyuk bir deprem olmaz, akyakada da deniz suyu 30 mt cekilmis
Biz ankaradayız ama tesadüf yorumunuzu gördüm. dün gece oğlumu (5buçukYaş) zorla uyuttum. Evden çıkmak istedi gece 11 de. Evden çıkalım. Babanneme bırakın beni ev sallanacak diye ağladı. rüya gördü desem daha uyumamıştı bile. Ben sabaha kadar uyumayacağım, senin başında bekleyeceğim dedim, yanımıza yatırdım. Zorla 1 e doğru uyuttum ama inanılmaz ağladı. Çok üzüldüm.

benim kızında saclarını kesmisler bugun ruyasinda aglaya aglaya uyandi sabaha karşı aynada gosterdim de kesilmedigine ikna oldu

bu arada kızlar doğuyla akdeniz beşik gibi kaç gündur insallah buyuk bir deprem olmaz, akyakada da deniz suyu 30 mt cekilmis
Sen söyledikten iki saat 7 dakika sonra şiddetini çok fazla hissettiğimiz
Hatta belki de şiddetinden daha fazla hissettirdi bile diyebileceğim bir depreme yakalandık
Dış kapıyı açtık fırlamak uzere ki bitti deprem.EGE İZMİR de

Geçen haftaki Ankara'da olan depremi mi yaşadı ?

4.7 olmuş sanirim dimi.
beşik gibi sallanıyo her yer umarim boyle ufak capli sallantilarla bosaltır enerjisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…