- 8 Mart 2015
- 25.110
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.198
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #7.101
Aynen öyle.sirf bu yuzden full cam evi cok sevmeme ragmen almadim, isinmiyor isinmiyor ya bir duvar komple acik yani
yoooo tanıdığım tüm zenginlerin evi cam duvarlı amaaaaaParamız duvarlı almaya yetmemiş olabilir, niye o açıdan bakmıyorsun
ama kızlar benim sucum ne..yiyip yiyip kilo almayanlardan hiç hoşlanmayiz biz tombullar söyleyim
Evet can yıyıp yıyıp kılo almamak haklısımızyiyip yiyip kilo almamak
orda bi ruzgar esse bina havalanir ya one öyleAynen öyle.
Hele salon hem 1 duvar hem yanlarında da 2 li cam, u şeklinde cam var yani.
Boşuna donmuyoruz.
Benimkilerin hepsi müstakilde oturuyor.yoooo tanıdığım tüm zenginlerin evi cam duvarlı amaaaaa
demiyor zenginiz..Paramız duvarlı almaya yetmemiş olabilir, niye o açıdan bakmıyorsun
Yemeden kilo aldığını düşün, anla halimizi...ama kızlar benim sucum ne..
Evet can yıyıp yıyıp kılo almamak haklısımız
tmmm uleynnnn inandık sen de dümdük fakirsinnnnn aynı benim gibiiiBenimkilerin hepsi müstakilde oturuyor.
Apartmanda cam duvar varsa zengin değilsindir, plaza mı burası ev yahu
Haklisiniz canlar bem hep boyleydım. yanıYemeden kilo aldığını düşün, anla halimizi...
Hayatta ne süper güç istersin deseler, camış gibi yiyip fit olmak derim.Haklisiniz canlar bem hep boyleydım. yanı
zengin olsak paralarımızı sayar yatırım planları yapardık ay sonuna dek sadece 85 tl m var 50 sini de kocadan aldım bugün nesini sayayım ayoll.tabiki burada takılacağımmmm fakir yeri bu topikkkkdemiyor zenginiz..
bide bize garip edebiyati yapiyo haklisiniz falanHaklisiniz canlar bem hep boyleydım. yanı
son kez az önce kocaman bir patatesli börek gömdümmmmbide bize garip edebiyati yapiyo haklisiniz falan
saat 3 olmus yine ben yatiyorum ya sinirimi bozdu zaten bu sado mazocu
ay bende yaHayatta ne süper güç istersin deseler, camış gibi yiyip fit olmak derim.
ben 7 den beri bisey yemiyorum, sadece çay içtimson kez az önce kocaman bir patatesli börek gömdümmmm
aynen daha tabağa koymadan tencereden tüketiriz vallaay bende yaahj oyle bi luksum olsa 24 saat yerim ya
bana deselerki sana 1 hafta veriyoruz istedigin kadar ye kilo almayacaksin hic, memleketi kuruturum memleketi
off patatesli olsa gı cok severimdeson kez az önce kocaman bir patatesli börek gömdümmmm
yav ben ne etttım bacım bır tıke yemek yedımbide bize garip edebiyati yapiyo haklisiniz falan
saat 3 olmus yine ben yatiyorum ya sinirimi bozdu zaten bu sado mazocu
derhal 1 haftaya 5 kilo alıyorsun tartıya çıkıp resim çekiyorsun ve bize atıyorsun.yoksa üyelikden atacağız seniiiyav ben ne etttım bacım bır tıke yemek yedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?