Geçinemeyenler kulübü

ben diyorum bu kizda bi sado mazoculuk var diye
ayy hala bdv de virüsü grip gibi görenler var yok korkana bulaşıyormuş korkmayana bir şey olmuyormuş yok 1 haftada iyileşiliyormuş vitamin alınca.doktor gibi akıl veriyorlar bir de .bunlar yüzünden bitmez bu virüsss

ya evine misafir kabul eden neymiş turkıyede yasamiyormus. tamam da Kovıt19 kuresel bir tehtıt zaten hepımız için

lily86 bacım nerelerdesın sesn solugun yok armut dersem çık elma dersem çıkma armut cık

bdv de bir kizcagız var baya sıkıntılı

ya evine misafir kabul eden neymiş turkıyede yasamiyormus. tamam da Kovıt19 kuresel bir tehtıt zaten hepımız için
eşimin ve benim ailem de tam 9 doktor var 2 si enfeksiyon hastalıkları uzmanı biri de prof. ders veriyor tıp fakültesinde.onlar neler anlatıyor neler .ama bdv de ayyyy ne var korkacakkk bir gün hepimiz yakalanacağızz yazıyorlar pazar günü ölen doktorum bebeği 3 aylıktı 3 aylıkkk

bızı bıteren cahiliyet oluyor insanlar okuyorlar okulunu anlatıyorlar bazılarıda atıp tutuyor ordan burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…