- 17 Aralık 2015
- 26.802
- 48.907
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.941
bende iyiyimElhamdülillah cok sukur ıyıyım can sağlığına duacıyım sen nasılsın
Hosbulduk canımbende iyiyimhoş geldin bu arada
ben gezip dolaşmadan harciyorum hergunevet kım ne yedı ne ictı kım gezdı dolastı para harcadı anlatın bakem kım zengın kım fakır ona gore yerımı yapacagım oraya
kredi kartımın borcunu yatırmaya gittim bugün 5 kuruşum kalmadı hiç bir şeyde satın almadımmm 50 tl de harçlık aldım eşimden ay sonuna dek tam 85 tl m var gayettt fakirim yaniiii bu aralarevet kım ne yedı ne ictı kım gezdı dolastı para harcadı anlatın bakem kım zengın kım fakır ona gore yerımı yapacagım oraya
bugun rekor bende desenıze. ayyy dusundum sımdı. 2ay grev yapayım en ıyısıben gezip dolaşmadan harciyorum hergun
bugün kıza calisma masasi siparisi verdim 130 lira,
3 oyuncak 100 lira civari
gida 90 lira
benim kız artık büyüdü benle itişiyor kendine marka marka montlar ayakkabılar alıyorsun bana gelince lumberjack koton dedi.dolaptan 400 e calvin klein mont aldım ama büyük aldım 2 sene giysin diye 12 13 yaş aldımmm parasını öyle çıkaracağımmmben gezip dolaşmadan harciyorum hergun
bugün kıza calisma masasi siparisi verdim 130 lira,
3 oyuncak 100 lira civari
gida 90 lira
bacım sendemı asla ınanmakredi kartımın borcunu yatırmaya gittim bugün 5 kuruşum kalmadı hiç bir şeyde satın almadımmm 50 tl de harçlık aldım eşimden ay sonuna dek tam 85 tl m var gayettt fakirim yaniiii bu aralar
aldıkların 2 ay idare edecekse neden olmasınbugun rekor bende desenıze. ayyy dusundum sımdı. 2ay grev yapayım en ıyısı
say bakalım neler aldın?bugun rekor bende desenıze. ayyy dusundum sımdı. 2ay grev yapayım en ıyısı
1hafta babamlarda yersem 1gun ben pısırsem gene babamlarda devam edersem oooo joseyı donerımaldıkların 2 ay idare edecekse neden olmasın
annem alıyor yahuuu benim ve kızın kıyafet giyim oyuncak ihtiyaçlarını ben de para ne gezer kiracımda 5 kuruş yatırmıyor aylardırbacım sendemı asla ınanma
benimki de telefondan oyuncak vs bakarken yanima gelip ayyy bu güzelmiş bundan al diyor, kendime kiyafet bakiyorum aaa bu guzelmis bana bundan al vsbenim kız artık büyüdü benle itişiyor kendine marka marka montlar ayakkabılar alıyorsun bana gelince lumberjack koton dedi.dolaptan 400 e calvin klein mont aldım ama büyük aldım 2 sene giysin diye 12 13 yaş aldımmm parasını öyle çıkaracağımmm
sana ve çocuğa sadece maaş mı bağlandı başka artıları var mı şehit çocuğu olmanın okul vs. gibi1hafta babamlarda yersem 1gun ben pısırsem gene babamlarda devam edersem oooo joseyı donerım
şimdi kandırırsın tabi küçük çünkü 7 yaşdan sonra nahhhh kanıyorlarrrrbenimki de telefondan oyuncak vs bakarken yanima gelip ayyy bu güzelmiş bundan al diyor, kendime kiyafet bakiyorum aaa bu guzelmis bana bundan al vs
bugun yatarken sipariş listeliyodu yine
alacakmiyim tabiki hayir
bildiğim birde toplu para veriyorlar, kamuda da işleri hazir oluyordu.sana ve çocuğa sadece maaş mı bağlandı başka artıları var mı şehit çocuğu olmanın okul vs. gibi
bugun. süt aldım 20 tlsay bakalım neler aldın?
nıye yatırmıyor kırayıannem alıyor yahuuu benim ve kızın kıyafet giyim oyuncak ihtiyaçlarını ben de para ne gezer kiracımda 5 kuruş yatırmıyor aylardır
kazanamıyor da ondan pandemi de lazer güzellik merkezi çünkü iş olmuyorrrrnıye yatırmıyor kırayı
304 tl elektrik geldi bizeee haline şükret.kızı uyutup geleceğim az sonra bekleyin beni anacığımmmbugun. süt aldım 20 tl
pasama meyve alındı cok pahalı hersey. 120 tle
terzıye. 15 verıldı.
1000lıra ödeme yapıldı kredı
kıra ödendı
52 tle elektrik... bana bişeyler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?