Geçinemeyenler kulübü

benim idealim 52, onun ustu yavas yavas siritmaya basliyor
ben plates yapip o topun ustunde gerinsem fıtıklarım patlar ya
ben çalışırken genel müdürüm müdürüm ve orta kademe yönetici olan ben hepimiz kısaydıkk.personelden bizi yönetenlere bakkkkk hepsii yere yakınnn uleynnnn laflarını duymuştum yemekhane de

ben çalışırken genel müdürüm müdürüm ve orta kademe yönetici olan ben hepimiz kısaydıkk.personelden bizi yönetenlere bakkkkk hepsii yere yakınnn uleynnnn laflarını duymuştum yemekhane de
ben çok gülüyodum ya böyle şeylere, boyumu hep sevdim ama kilo sırıtıyor işte bizde yakışmıyorda

boyumu ben de seviyorum çok genç çıtır gösterdi beni hep yaşıtlarımdan ama kilo ı ıhhhhh gıdı bile yaptı pandemi de bana
aynen bende minyon duruyor dum
7 8 sene oncesine kadar kimse yaşima inanmiyodu 20 lik çıtir gibi duruyodum, yuzum mesela hala kırışmadi ama findik kadar hokka gibi olan burnum bile genisledi kilodan ya, eskiden estetik yaptiracak tanidiklarim beni dr una gotururdu bu burundan istiyorum diye, simdi benim onlari goturesim geliyo.
kilo cidden rezil bir sey

bu gece karar alalım o zaman haftada 2 kilo hedef koyalım tartıda da resim çekip atalım haftaya bu gece ne dersin birbirimize gaz verirsek olur bence

sabahtan itibaren önce tatlıyı ve ekmeği keselim hafif bir kahvaltı akşamda çorba ve sebze yemeği salata yeter bize derim.şu ara spor imkanım yok evim çok dağıldı ama haftayada 40 dakika yürüyüş yapabiliriz 2 günde 1 çocukları da alarak yanımıza hava da alırlar.dışarı çıktık şunu şunu yedik diyede yazarız birbirimize buradan

yürüyüs bana biraz zor gibi, benim ki kücük o kadar yuruyemez
diğerlerı ok.
bak sana ne yollayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…