- 17 Aralık 2015
- 26.802
- 48.907
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.821
ne işe yarıyor bu testler ? ne demek oluyor yaniAnk da kaynar su testleri yapılmaya başlandı.
Bu görüntüleri kanada ya da bizim ülkede doğuda görürdük, birkaç gündür başkentte görmek enteresan.
Doğa feci intikamını alıyor, her bir yere diktiğimiz binaların, gökdelenlerin elbet bir bedeli olacaktı.
1400 kusür verdik ama fazla fazla aldık bazı şeyleri içinde çamaşır suyu var sadece temizlik malzemesi olarak et sucuk kuruyemiş de yok.zeytinyağı stokladıkbende dun gittim evin ihtiyaclarinin belki yarisini aldim ama 600 lira verdim geldim.
ben daha tam olarak alisveris moduna giremedim 15 gundur yoktum, evde ne var ne yoktu hatirlayamadım, yarin bakip bi liste yaparim kalanida alirim bir ara.1400 kusür verdik ama fazla fazla aldık bazı şeyleri içinde çamaşır suyu var sadece temizlik malzemesi olarak et sucuk kuruyemiş de yok.zeytinyağı stokladık
Şey ya, öyle bilimsel bir şey değilne işe yarıyor bu testler ? ne demek oluyor yani
Kışı kış gibi yazı yaz gibi gecirelim herşey eskisi gibi olsunankara da subata kadar kar yok mu subattada yagmayacak miydi oyle bi haber okumustum, hafta sonu 9 10 derecelere cikacak yine
Sıvı yag bız de alıcaz bu hafta 10 kiloluklardan 5 6 tane alalım dedım esıme.Bu gıdışle kılosu 20 olur yakın zamanda1400 kusür verdik ama fazla fazla aldık bazı şeyleri içinde çamaşır suyu var sadece temizlik malzemesi olarak et sucuk kuruyemiş de yok.zeytinyağı stokladık
Din niye 95kızın notları açıklandı din 95 diğerleri 100 .burnundan soluyor nasıl 95 verir diyeee.çocuğu yarış atı yapmışımmm haberim yokk
komili ve madran marka sızma yağ stokladık makarna ve pirinçteSıvı yag bız de alıcaz bu hafta 10 kiloluklardan 5 6 tane alalım dedım esıme.Bu gıdışle kılosu 20 olur yakın zamandaülkecek vaziyet iyi görünmüyor.
iş garantisi var mesleğinnnn değerlendirebilirizzzDin niye 95müezzin mi atanacak yavru
Zeytin yag getırtıyoruz eylulde almıstık ama sanırım şimdi alsak iki katı oderdık. Saglıklı beslenmek cok pahalı cok.komili ve madran marka sızma yağ stokladık makarna ve pirinçte
bizim halk zeytinyağlı fasulye yaptım diyor ama kullandığı ayçiçekyağı.tereyağ yerine de tereyağının lezzet ikizi reklamlı marka varZeytin yag getırtıyoruz eylulde almıstık ama sanırım şimdi alsak iki katı oderdık. Saglıklı beslenmek cok pahalı cok.
amin insallahKışı kış gibi yazı yaz gibi gecirelim herşey eskisi gibi olsunyoruldum artık kaygılardan
yufkalari sardiktan sonra en son kalan ucu islatipta koy acilmasinpatates haşladım sigara böreği saracağım kıza.ama daha önce hiç sarmadımmmm
gecen city grosta 5 litre biryağ ı 65 liraya aldimSıvı yag bız de alıcaz bu hafta 10 kiloluklardan 5 6 tane alalım dedım esıme.Bu gıdışle kılosu 20 olur yakın zamandaülkecek vaziyet iyi görünmüyor.
Bakalım daha neler olacak?Bu günümüze şükürgecen city grosta 5 litre biryağ ı 65 liraya aldimaa iyi ucuzmuş bu diyip sepete attim, ilk evlendigimiz sene yanlıs hatirlamiyorsam 36 lira falandı
Dizi.piştttt fakir dostlar uyudunuz mu?
2 tepsi börek pişirdim geldimmm netten tarifle yaptım güzel oldularr.netflixden mi dizi hangisi?Dizi.
Fakirlik fakirlik dizi de mi izlemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?