Geçinemeyenler kulübü

ne işe yarıyor bu testler ? ne demek oluyor yani

bende dun gittim evin ihtiyaclarinin belki yarisini aldim ama 600 lira verdim geldim.
1400 kusür verdik ama fazla fazla aldık bazı şeyleri içinde çamaşır suyu var sadece temizlik malzemesi olarak et sucuk kuruyemiş de yok.zeytinyağı stokladık

1400 kusür verdik ama fazla fazla aldık bazı şeyleri içinde çamaşır suyu var sadece temizlik malzemesi olarak et sucuk kuruyemiş de yok.zeytinyağı stokladık
ben daha tam olarak alisveris moduna giremedim 15 gundur yoktum, evde ne var ne yoktu hatirlayamadım, yarin bakip bi liste yaparim kalanida alirim bir ara.

ne işe yarıyor bu testler ? ne demek oluyor yani
Şey ya, öyle bilimsel bir şey değil
Havaya atılan suyun düşmeden kar halini alması, donması vb videolar.
Bu kadar biranda gerçekleşen donmaların toprak ve içerisindeki hayvanlar açısından oldukça tehlikeli olması işte can sıkıcı olan.

Sıvı yag bız de alıcaz bu hafta 10 kiloluklardan 5 6 tane alalım dedım esıme.Bu gıdışle kılosu 20 olur yakın zamandaülkecek vaziyet iyi görünmüyor.

Zeytin yag getırtıyoruz eylulde almıstık ama sanırım şimdi alsak iki katı oderdık. Saglıklı beslenmek cok pahalı cok.
bizim halk zeytinyağlı fasulye yaptım diyor ama kullandığı ayçiçekyağı.tereyağ yerine de tereyağının lezzet ikizi reklamlı marka var

Sıvı yag bız de alıcaz bu hafta 10 kiloluklardan 5 6 tane alalım dedım esıme.Bu gıdışle kılosu 20 olur yakın zamandaülkecek vaziyet iyi görünmüyor.
gecen city grosta 5 litre biryağ ı 65 liraya aldim aa iyi ucuzmuş bu diyip sepete attim, ilk evlendigimiz sene yanlıs hatirlamiyorsam 36 lira falandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…