- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.801
Bence bir şey kaçırmıyorsun ben yıllar önce okudum beğenmedim, vaktine yazık.Aslında yeni bir kitaba basşadım (Orhan Pamuk Masumiyet Müzesi) cok da merak ediyordum ama içimden gelmıyor bu gunlerde buraktım tekrar başlıcam ama motive değilim.
Orhan Pamuk severek okurum ama kitap hakkında hıc yorum almamıstım. Bır süre daha okumayayım o zman.Zaten o benden ben ondan kacıp duruyoruz sankiBence bir şey kaçırmıyorsun ben yıllar önce okudum beğenmedim, vaktine yazık.
aynen banada hiç bir şey ifade etmedi bu kitapBence bir şey kaçırmıyorsun ben yıllar önce okudum beğenmedim, vaktine yazık.
kaçtiğin kadar var yaniOrhan Pamuk severek okurum ama kitap hakkında hıc yorum almamıstım. Bır süre daha okumayayım o zman.Zaten o benden ben ondan kacıp duruyoruz sanki
O zman hic okumayayayım barikaçtiğin kadar var yani
O zman hic okumayayayım bari
Alamut Kalesi'ni severek okudum, Bin Muhteseö Güneş ve Ucurtma Avcısını da okudum cok yaralanmıştı beni ama Peyamı Safa okumayalı seneler oldu alayım netten indirim vardı sanırım k. Sec tesevermisin bilmem ama Peyami Safa yalnızız ve Ahmet Hamdi Tanpinar in huzur kitabı çok guzel, Vladimir Bartol alamut kalesi ve Khaled Hosseini bin muhteşem güneş
benim bin muhteşem günesten sonra psikolojim bozuldu resmenAlamut Kalesi'ni severek okudum, Bin Muhteseö Güneş ve Ucurtma Avcısını da okudum cok yaralanmıştı beni ama Peyamı Safa okumayalı seneler oldu alayım netten indirim vardı sanırım k. Sec te
oyy kuzucuklar
Bu sene yagacak gıbı maşallahı varoyy kuzucuklarkeske buraya da yagsa soyle bi kar
ankara da subata kadar kar yok mu subattada yagmayacak miydi oyle bi haber okumustum, hafta sonu 9 10 derecelere cikacak yineBu sene yagacak gıbı maşallahı var
markete gittik sadece dondummm .ev bile ısınmıyor 2 gündür.daha önce atletsiz tişört ve şortla oturuyorduk oysa.kar yağsın kuraklık olmasında biz donmaya da razıyızankara da subata kadar kar yok mu subattada yagmayacak miydi oyle bi haber okumustum, hafta sonu 9 10 derecelere cikacak yine
hiç Orhan Pamuk kitabı okumadımmOrhan Pamuk severek okurum ama kitap hakkında hıc yorum almamıstım. Bır süre daha okumayayım o zman.Zaten o benden ben ondan kacıp duruyoruz sanki
bizim kombide de termostat takili olmasina ragmen bugun nerdeyse hic durmadan calıştı.markete gittik sadece dondummm .ev bile ısınmıyor 2 gündür.daha önce atletsiz tişört ve şortla oturuyorduk oysa.kar yağsın kuraklık olmasında biz donmaya da razıyız
evet dün markete yürüyerek gittim kendim araba buz kesmişti uğraşmak istemedim.ama bugün büyük alışveriş vardı eşim temizledi sabah arabasını öyle gittik.herşey aşırı pahalanmış 12 tl ye kıza aldığım top peynir bile 18 olmuş yahuubizim kombide de termostat takili olmasina ragmen bugun nerdeyse hic durmadan calıştı.
sabah işe giderken esim arabayi calistiramamis bib15 20 dk, ilk indiginde arabanin kapilari bile donmustu diyo
Ank da kaynar su testleri yapılmaya başlandı.evet dün markete yürüyerek gittim kendim araba buz kesmişti uğraşmak istemedim.ama bugün büyük alışveriş vardı eşim temizledi sabah arabasını öyle gittik.herşey aşırı pahalanmış 12 tl ye kıza aldığım top peynir bile 18 olmuş yahuu
susuzluk kuraklık bir yandan virüs bir yandan pahalılık bir yandan daha neler var da burada yazmak yasak maalesefff.çocuklarımızın bir geleceği olacak mı şüpheliyim artıkAnk da kaynar su testleri yapılmaya başlandı.
Bu görüntüleri kanada ya da bizim ülkede doğuda görürdük, birkaç gündür başkentte görmek enteresan.
Doğa feci intikamını alıyor, her bir yere diktiğimiz binaların, gökdelenlerin elbet bir bedeli olacaktı.
bende dun gittim evin ihtiyaclarinin belki yarisini aldim ama 600 lira verdim geldim.evet dün markete yürüyerek gittim kendim araba buz kesmişti uğraşmak istemedim.ama bugün büyük alışveriş vardı eşim temizledi sabah arabasını öyle gittik.herşey aşırı pahalanmış 12 tl ye kıza aldığım top peynir bile 18 olmuş yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?