Geçinemeyenler kulübü

Aslında yeni bir kitaba basşadım (Orhan Pamuk Masumiyet Müzesi) cok da merak ediyordum ama içimden gelmıyor bu gunlerde buraktım tekrar başlıcam ama motive değilim.
Bence bir şey kaçırmıyorsun ben yıllar önce okudum beğenmedim, vaktine yazık.

severmisin bilmem ama Peyami Safa yalnızız ve Ahmet Hamdi Tanpinar in huzur kitabı çok guzel, Vladimir Bartol alamut kalesi ve Khaled Hosseini bin muhteşem güneş
Alamut Kalesi'ni severek okudum, Bin Muhteseö Güneş ve Ucurtma Avcısını da okudum cok yaralanmıştı beni ama Peyamı Safa okumayalı seneler oldu alayım netten indirim vardı sanırım k. Sec te

Alamut Kalesi'ni severek okudum, Bin Muhteseö Güneş ve Ucurtma Avcısını da okudum cok yaralanmıştı beni ama Peyamı Safa okumayalı seneler oldu alayım netten indirim vardı sanırım k. Sec te
benim bin muhteşem günesten sonra psikolojim bozuldu resmen bir hafta kendime gelemedim, ağlamakli aglamakli dolandim ortalikta.
bir daha da o tarz kitap okuyamadim, gecen gun annemi son bir kez daha gorebilsemi okudum biraz, baktim psikolojim yine alt üst oluyor yarida biraktim bunyem kaldirmadi bir dramı daha.

ankara da subata kadar kar yok mu subattada yagmayacak miydi oyle bi haber okumustum, hafta sonu 9 10 derecelere cikacak yine
markete gittik sadece dondummm .ev bile ısınmıyor 2 gündür.daha önce atletsiz tişört ve şortla oturuyorduk oysa.kar yağsın kuraklık olmasında biz donmaya da razıyız

markete gittik sadece dondummm .ev bile ısınmıyor 2 gündür.daha önce atletsiz tişört ve şortla oturuyorduk oysa.kar yağsın kuraklık olmasında biz donmaya da razıyız
bizim kombide de termostat takili olmasina ragmen bugun nerdeyse hic durmadan calıştı.
sabah işe giderken esim arabayi calistiramamis bib15 20 dk, ilk indiginde arabanin kapilari bile donmustu diyo

bizim kombide de termostat takili olmasina ragmen bugun nerdeyse hic durmadan calıştı.
sabah işe giderken esim arabayi calistiramamis bib15 20 dk, ilk indiginde arabanin kapilari bile donmustu diyo
evet dün markete yürüyerek gittim kendim araba buz kesmişti uğraşmak istemedim.ama bugün büyük alışveriş vardı eşim temizledi sabah arabasını öyle gittik.herşey aşırı pahalanmış 12 tl ye kıza aldığım top peynir bile 18 olmuş yahuu

Ank da kaynar su testleri yapılmaya başlandı.
Bu görüntüleri kanada ya da bizim ülkede doğuda görürdük, birkaç gündür başkentte görmek enteresan.
Doğa feci intikamını alıyor, her bir yere diktiğimiz binaların, gökdelenlerin elbet bir bedeli olacaktı.

susuzluk kuraklık bir yandan virüs bir yandan pahalılık bir yandan daha neler var da burada yazmak yasak maalesefff.çocuklarımızın bir geleceği olacak mı şüpheliyim artık

bende dun gittim evin ihtiyaclarinin belki yarisini aldim ama 600 lira verdim geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…