- 17 Aralık 2015
- 26.743
- 48.805
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.601
benim koca beni almaya gelemeyecek ellamdışarısı felaketttt kar.yarın da market bankamatik işim vardıı
Otur evinde ya insan rahatı bozulsun ister midışarısı felaketttt kar.yarın da market bankamatik işim vardıı
dikmene nasıl gelsin o yokuşlarda araba kayar kar biraz eriyince gelsinbenim koca beni almaya gelemeyecek ellam
Yollar açık, belediye görevde.dışarısı felaketttt kar.yarın da market bankamatik işim vardıı
küreme yaparlarsa gelir de, boyle yagarsa zor gibi zannimca kendiside gelmek istemez yarindikmene nasıl gelsin o yokuşlarda araba kayar kar biraz eriyince gelsin
Resti çeksin biriniz
kendk standartlariniza göre kursaniz
Aile standartlarını sağlamak zorunda değilsiniz ki.
Hangi taraf beklentideyse o atsın elini cebine.
Şu dönemde geçim çok zor, ikiniz çalışan insanlarsanız bir şekilde öylesi böylesi olur ama tek çalışanla ev kurmak ya da borç ödemek bayağı hayal dünyası/
Adama sen planı anlat, koşarak gelir her türlü gelir o, merak etme.benim koca beni almaya gelemeyecek ellam
kart borcum var evde yoğurt süt ekmek meyve kalmadıOtur evinde ya insan rahatı bozulsun ister mi
Ben yarın markete gitcem diye afakanlar bastı ta bugün sabahtan beri
kaza çok oluyor böyle havalarda bir de onunla mı uğraşılacakkk allah korusun.otur ananın evindeküreme yaparlarsa gelir de, boyle yagarsa zor gibi zannimca kendiside gelmek istemez yarin
O kadar LEGO alırsan öyle olurkart borcum var evde yoğurt süt ekmek meyve kalmadı
kapini kapattiginda bize gore ev kurun diyen aileleriniz cektiginiz zorlugu bilmesin diye mutluymus gibi yapacaginiza gercekten mutlu olun az esyaniz olsun.Bizim de çabamız o yönde. Ama çok enerji harcatıyorlar. Hayat zor zaten bir de insanlarla savaşıyoruz. Keşke daha kolay olaydı.
Kimseden de pek yardım istemiyoruz şu koşullarda. Ertelenmiş olsa da, biz yine kendi isteğimize göre minimal bir hayat kuracağız. :)
Nacizane tavsiye, her şeyin en ekonomik olanını edinin.Bizim de çabamız o yönde. Ama çok enerji harcatıyorlar. Hayat zor zaten bir de insanlarla savaşıyoruz. Keşke daha kolay olaydı.
Kimseden de pek yardım istemiyoruz şu koşullarda. Ertelenmiş olsa da, biz yine kendi isteğimize göre minimal bir hayat kuracağız. :)
ah bana kalsa hiç gitmem de kız ozledi ozlemeyi gectim eve kargoyla yolladigim heyecanla bekleyip hala goremedigi esyalari varkaza çok oluyor böyle havalarda bir de onunla mı uğraşılacakkk allah korusun.otur ananın evinde
hele bir çocuğun olsun neler alacaksınn nelerrr.evde üzgün üzgün oturunca pandemiden dışarı çıkamayınca arkadaşsız kalınca 1 istese 5 alasın geliyorO kadar LEGO alırsan öyle olur
ay yapamayacagım galibaAdama sen planı anlat, koşarak gelir her türlü gelir o, merak etme.
Bizim bir tanıdık belediyeyi arayıp ‘yaşlıyım ben hastaneye gideceğim taksiyle ama yol kapalı, taksi gelmiyor bugün ilaç alma günüm’ deyip bina kapısına kadar yol açtırmıştı
Sonra da arabasına binip işe gitti...
Oy anne yüreğihele bir çocuğun olsun neler alacaksınn nelerrr.evde üzgün üzgün oturunca pandemiden dışarı çıkamayınca arkadaşsız kalınca 1 istese 5 alasın geliyor
tek sevinsinler yogurt 3 gun eksik kalsin yaO kadar LEGO alırsan öyle olur
acaba Ankara daki ruh ikizim sen misin _ayaklar aynı no boy aynı libidosuzluk aynı birer de kız çocuğumuz var şaka gibii bir benzerlikkay yapamayacagım galibadüşünuyorum dusunuyorum heycanlanmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?