- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.521
sen demi sigara içiyorsun şaşırdımmmm?evet bende az önce sigara ıcmeye çıktım, pişman oldum
içmek denmez yiyorum diyeyimsen demi sigara içiyorsun şaşırdımmmm?
Seni bu ağacın altında bekliyorum
yiyin için ne diyeyim ciğerler sizinnnniçmek denmez yiyorum diyeyim
Ben içmiyorum üzülmesen demi sigara içiyorsun şaşırdımmmm?
ne sapıkça bir davettt tövbe tövbeeeSeni bu ağacın altında bekliyorum
bir tane manyak sevgilim vardi sevgili olduguma pisman olduğumSeni bu ağacın altında bekliyorum
01.56ne sapıkça bir davettt tövbe tövbeee
çok hoş ya eski türk filmlerinde ki gibi.ahh bir abim olaydı da sevgilimi dövdüreydim ben debir tane manyak sevgilim vardi sevgili olduguma pisman olduğumgelir orda otururdu mal mal boş boş cama bakardı
en son abim dövünce bidaha gelemedi
Onu da böyle bekletirsen bosbos oturur napsaydibir tane manyak sevgilim vardi sevgili olduguma pisman olduğumgelir orda otururdu mal mal boş boş cama bakardı
en son abim dövünce bidaha gelemedi
dovdurme sebebim oraya gelmesk degil, evin icinde normal cekilmis bir resmimi yollamistim, arkamda mobilyalar gorunuyo en son ben barismayinca beni tehdit etti, kapiniza gelicem beni kimse yokken eve aldigini vs soylicem dedi mobilyalarin rengine kadar soylicem cart curt, bende abime mesajlari gosterdim, evde kimse yokmus gibi korkmus gibi cagir gelsin dediçok hoş ya eski türk filmlerinde ki gibi.ahh bir abim olaydı da sevgilimi dövdüreydim ben de
ayy bu ülkenin erkeklerine kıl oluyorum ayrılmayı bile düzgünce yapmıyorlar hemen tehdit şantajj.eziklerrr.az bile yapmış abin ozaman ellerine sağlıkdovdurme sebebim oraya gelmesk degil, evin icinde normal cekilmis bir resmimi yollamistim, arkamda mobilyalar gorunuyo en son ben barismayinca beni tehdit etti, kapiniza gelicem beni kimse yokken eve aldigini vs soylicem dedi mobilyalarin rengine kadar soylicem cart curt, bende abime mesajlari gosterdim, evde kimse yokmus gibi korkmus gibi cagir gelsin dedigeldi tabi salak
Taşınırlar yarınahaaa filmdelisi bana konum attı.bekleeeee geliyorumm 5 dakikayaaaaaa
gerzekler ya saniyorlar ki tehdit edince kapilarina köpek olacak herkes, tıpış tıpış ayaklarina gidecek kadinlar, ahada böyle zopayi yersinayy bu ülkenin erkeklerine kıl oluyorum ayrılmayı bile düzgünce yapmıyorlar hemen tehdit şantajj.eziklerrr.az bile yapmış abin ozaman ellerine sağlık
Sen çözeme diye ne güzel fotolar çektim de atamadım buraya.ahaaa filmdelisi bana konum attı.bekleeeee geliyorumm 5 dakikayaaaaaa
şu karda kışta nereye taşınacak ?ayak izlerini bırakmış baksana ordan tanırım ben şıp diyeeTaşınırlar yarın
otoparkta bir tane bile fakir arabası yok bende ona takıldımSen çözeme diye ne güzel fotolar çektim de atamadım buraya.
Otoparktan da bulduysan helal olsun
Akshshshsj
38 numaraşu karda kışta nereye taşınacak ?ayak izlerini bırakmış baksana ordan tanırım ben şıp diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?