- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 81.195
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.161
orada da algılar karıştı.Peki kaskosu ödenen 3 araba ne olacakceycey itiraf et zenginsin ama zenginlik de göreceli kime göre neye göre
bugün 1900 civarıydı ama artacakkkk param olsa gene alırdım ama yokkk yokkkkkKendim mi yedim, koca kişisi yedi
Altından ne kadar zarardasın sen şimdi?
Huni meselesi ceyceyden çıkma olmasın?o bebeyi nasıl yaptin valla anlamiyorum ya
Sorry ? Bu türkcemi İngilizcemi ? Yahu sonu doğru düzgün anlatacak yokmu ? Meraktan çatladımBknz:cima etmek
Mayoz bölünmüşler. Bu varya hem zengin hem de libidosdolu ama itiraf etmiyoro bebeye nasıl yaptin valla anlamiyorum ya
hah şöyle beni anlayan tek kişiii.elbette dümdükkk basbayağıııı tastamammm fakirizz ayollllorada da algılar karıştı.
Artık kime zengin diyoruz belli bile değil.
Ama benim değerlendirme olarak çıtam yüksek, hepimiz fakiriz arkadaşım
Ben mi yanlış biliyorum 10 bin zarardayım falan diyordun, 1900 iyi yahu.bugün 1900 civarıydı ama artacakkkk param olsa gene alırdım ama yokkk yokkkkk
Sex yapmak guzuumSorry ? Bu türkcemi İngilizcemi ? Yahu sonu doğru düzgün anlatacak yokmu ? Meraktan çatladım
Bende şüphelenmedim değil .Huni meselesi ceyceyden çıkma olmasın?
yurt dişında yasiyordun dimi bende dalga geciyo heralde diye dusunuyorum, halvet demek cinsellik demek gibi bisey isteO ne peki ?
17 260 tl lik aldım ama düştü hep zarardayımmm bazen 700 lere iniyor zarar bazı ün 2000 üstüne çıkıyorrrBen mi yanlış biliyorum 10 bin zarardayım falan diyordun, 1900 iyi yahu.
Yoksa 10 binlik mi altın almıştın, karıştırdım mı?
Hele şükür , topu topu üç harfli bişey . Sakız gibi uzadı durduSex yapmak guzuum
Iyy çek onu , oradan hizala fışkırt şimdi diye talimat vermiştir bence.Bende şüphelenmedim değil .kesin perde koymuştur önüne görmesin diye
hehehihihohoho olabilirHuni meselesi ceyceyden çıkma olmasın?
Ceyceyden cekindim dilime acı biber sürüyor hepHele şükür , topu topu üç harfli bişey . Sakız gibi uzadı durdusanki dünün çocuğunuz , bişey bilmiyoruz
İzlemedim . Türk dizilerini izlemiyorum. Benim kız izliyor. Ay sorulacak bişey de degilki ona sorayımyurt dişında yasiyordun dimi bende dalga geciyo heralde diye dusunuyorum, halvet demek cinsellik demek gibi bisey isteosmanli dizisidemi izlemedin hic muhtesem yuzyil falan sumbul aga halvet var diyince aksama sülüman agzi kulaklarinda yayiliyo falan
Muhteşem sülüman izlemedim mi?Hele şükür , topu topu üç harfli bişey . Sakız gibi uzadı durdusanki dünün çocuğunuz , bişey bilmiyoruz
burası denizin topiği buranın ağası o bana ne ne konuşursanız konuşunnn aaaaCeyceyden cekindim dilime acı biber sürüyor hep
ceycey utaniyo diye sex diyemiyoruzHele şükür , topu topu üç harfli bişey . Sakız gibi uzadı durdusanki dünün çocuğunuz , bişey bilmiyoruz
Belgesel tadındaIyy çek onu , oradan hizala fışkırt şimdi diye talimat vermiştir bence.
Huni yoksa da temas gene yoktur muhtemelen.
Adeta bir ders niteliğinde çok ciddili yaklaşımla gerçekleştirmiş eylem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?