- Emoji Skoru
- 49.769
- Puanlar
- 748
- Konu Sahibi chamallows
-
- #6.141
Sen fakirsen diğerleri ne acaba? Moschino canta diyordun dünprofil yazımı değiştirdim belki para parayı çeker de şu fakirlikten acilen kurtulurummm
benkümmiş o ?
Ama genel olarak kadınlar pek gormüyorlar zaten rüyalanmakta hep erkekler için denirBibibella bunu bir bilir kisiye soracagim 34 yasina kadar hicmi bir kere ruyasinda havlet olmaz bir insan ya bir sebebi olmali
36 gr altin icinmiymis kiz o kadar havaSen fakirsen diğerleri ne acaba? Moschino canta diyordun dün36 gr altın diyordun 3 arabanın vergısı diyordun hıı
36 gram mı???Sen fakirsen diğerleri ne acaba? Moschino canta diyordun dün36 gr altın diyordun 3 arabanın vergısı diyordun hıı
moschino çantam hiç olmadı onu bana aşıyı verene hediye edeceğim.fakirim dediysem açım da demedimm yahuu oraları karıştırma fazlaaaSen fakirsen diğerleri ne acaba? Moschino canta diyordun dün36 gr altın diyordun 3 arabanın vergısı diyordun hıı
rahatladim suanAma genel olarak kadınlar pek gormüyorlar zaten rüyalanmakta hep erkekler için denirama kocamdan daha çok rüyalanırım soeun bende üzülme
Annen kız doğruymuş çuval çuval para sayma zahmetinden kurtarmış seni , daha ne istiyorsunanam kız doğmasaydı ben de kız doğmasaydım şu an çuval çuval para sayıyordummmm .
satıp satıp yemeseydin sen de ağustos böcüğüüü seniiii36 gram mı???
Vay anasını, yarım gramım yok...
Havlet ne kız ?kümmiş o ?
nesine sevineyimmm dayım çuval çuval para sayıyor biz de bozukluklarıAnnen kız doğruymuş çuval çuval para sayma zahmetinden kurtarmış seni , daha ne istiyorsun
Peki kaskosu ödenen 3 araba ne olacakmoschino çantam hiç olmadı onu bana aşıyı verene hediye edeceğim.fakirim dediysem açım da demedimm yahuu oraları karıştırma fazlaaa
tam adamına sordun ben aseksüel bir varlığım bilmiyor musun?Havlet ne kız ?
Kendim mi yedim, koca kişisi yedisatıp satıp yemeseydin sen de ağustos böcüğüüü seniiii
Sexüell bişey yani ? Peki hangi şekilde ?tam adamına sordun ben aseksüel bir varlığım bilmiyor musun?
O ne peki ?halvet olacakti o
biri benim eski düldül biri eşimin biri de eşimin yeğenin de bizim eski araba yetim bir akrabaçocuk da busene üniversitesi bitiyor .bitince geri verecek 2009 model o da.neremiz zengin ayollll.dümdükkkk fakirizzzzPeki kaskosu ödenen 3 araba ne olacakceycey itiraf et zenginsin ama zenginlik de göreceli kime göre neye göre
o bebeyi nasıl yaptin valla anlamiyorum yatam adamına sordun ben aseksüel bir varlığım bilmiyor musun?
Bknz:cima etmekHavlet ne kız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?