Geçinemeyenler kulübü

Bibibella bunu bir bilir kisiye soracagim 34 yasina kadar hicmi bir kere ruyasinda havlet olmaz bir insan ya bir sebebi olmali
Ama genel olarak kadınlar pek gormüyorlar zaten rüyalanmakta hep erkekler için denir ama kocamdan daha çok rüyalanırım soeun bende üzülme

Sen fakirsen diğerleri ne acaba? Moschino canta diyordun dün 36 gr altın diyordun 3 arabanın vergısı diyordun hıı
moschino çantam hiç olmadı onu bana aşıyı verene hediye edeceğim.fakirim dediysem açım da demedimm yahuu oraları karıştırma fazlaaa

moschino çantam hiç olmadı onu bana aşıyı verene hediye edeceğim.fakirim dediysem açım da demedimm yahuu oraları karıştırma fazlaaa
Peki kaskosu ödenen 3 araba ne olacak ceycey itiraf et zenginsin ama zenginlik de göreceli kime göre neye göre

Peki kaskosu ödenen 3 araba ne olacak ceycey itiraf et zenginsin ama zenginlik de göreceli kime göre neye göre
biri benim eski düldül biri eşimin biri de eşimin yeğenin de bizim eski araba yetim bir akrabaçocuk da busene üniversitesi bitiyor .bitince geri verecek 2009 model o da.neremiz zengin ayollll.dümdükkkk fakirizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…