- 17 Aralık 2015
- 26.698
- 48.692
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.981
benimde en son hatirladigim batikte calisiyorum aksam 9 da isten ciktim, kar zaten baya yagmisti dolmusa bindim eve gelicem, aksamin o saatinde adam polisevinde indiriyoruz sonrasini yurumeniz gerekiyor dedi eve geldigimde saat gece 11 12 falandiBenim en son hatırladığım şöyle tipi şeklinde yağan kar, benim oğlan 1 yaşında falandı.
Abisiyle itiştiler, koltuktan beyin üstü çakıldı ve bayıldı.
Yollar kardan kapandı, biz o halde gece acile gittik.
Hatırlama sebebim de bu, çok feci kar vardı etrafta, yakında oturan arkadaşlarımız yürüyüşe çıkmış ve bizim arabayı yolda debelenirken görünce hemen yardıma koşmuş, sonra yalnız bırakmamak adına eve çıkmışlardı.
Tüm gece kar yağışı izledik, çocuğu bekledik onlarla.
2018 sanırım yıl, o günden beri yağmadı doğru düzgün hiç.
Anılarımın bebelerimizin yaramazlık boyutuyla sıralanması da enteresan tabii
naylonla kaydi bizimki deBizim oğlan da dev bir kardanadam yaptıözlemiş karı
Dün mün yağmadı hiç, aksine güneş vardı dün.buraya baya yağdi ama yavaşladi bu sadece bugun ki degi dun yagan karda var birikintide
burada hizlanmis baktin olmuyor binin arabaya gelin dikmende oynasinlarDün mün yağmadı hiç, aksine güneş vardı dün.
Şuan bir hızlandı, tutuyor gibi.
Evde giydirdim çocukları, zeytin ve havuç hazırladık bekliyoruz biraz tutsun diye camda
Anne köftesinin içerisine ne koyuyorsunuz bende çok severim ama kendim tutturamıyorumHazır köfte yiyemiyorum ben.
En güzel köfte annemin köftesi.
Az yağda kızartır karbonat da koymaz ama dışı kızarmış içi yumuşak olur.
Ekmek içi, yumurta, maydonoz, rende soğan, kimyon, yenibahar, karabiber, pul biber, tuz.Anne köftesinin içerisine ne koyuyorsunuz bende çok severim ama kendim tutturamıyorum
Sesleri kesildi ama yine kavga dövüş ohooburada hizlanmis baktin olmuyor binin arabaya gelin dikmende oynasinlarlozan parki cok guzeldie simdi
Annem tuz, karabiber, kimyon, maydanoz koyar ve soğan rendeler.Anne köftesinin içerisine ne koyuyorsunuz bende çok severim ama kendim tutturamıyorum
Şuan araba piyasası durgun, fiyatlar düştü.Arkadaşlar konu başlığıyla çok uyumsuz olacak ama bir sorum var.
Geçtiğimiz ay kayınpederim üç çocuğuna eşit miktarda hatrı sayılır bir para hibe etti.
Orta sınıf bir araç parası diyeyim siz anlayın.
İsteyen aracını yenilesin, isteyen üstüne ekleyip yatırımlık daire alsın dedi.
Eşim Kasım ayında kendine 2017 model bir
Seat Leon almıştı araçtan memnun o nedenle bana senin arabanı yenileyelim diye bir teklifte bulundu.
Arabalarımız 5 yaşını geçince satarız genelde.
Benim aracım 6 yaşında VW Polo.
Üzerine 50-75 bin bandında para eklersek sıfır km 2020 model orta veya tam donanımlı Polo alınabiliyor.
Eşim çok kararsız bir adamdır.
Üç dört farklı araç bulmuş birinin rengini ben beğenmedim, biri full paket 240 bin
ona niyet etsek nerdeyse 90 bine çıkıyor eklenecek para.
Bana gereksiz fazla geldi ‘bu kadar parayı küçücük Polo’ya vermem’ dedim.
Eşim biraz bozuldu.
Aracını sıfırlayacaksın, istediğin rengi (tarçın rengi) arıyorum sen memnun olmuyorsun, istemiyorsan kalsın dedi sitemli bir şekilde.
Böyle olunca benim de hevesim kaçtı.
Bu konuşma dün gece oldu.
Az önce aradı beni tekrar açtı konuyu, ‘düşün, taşın, yenileyelim diyorsan kapora göndereceğim hayır diyorsan 2021 model gelecek araçları bekleyelim’ dedi.
Sizce arabama binmeye devam mı edeyim?
Aynı marka ve model bile olsa sıfır araç cazip mi?
Kocamdan bana bulaştı kararsızlık resmen ben böyle değildim yaaaa.
Bi el atın bana nolur...
Ben de uzun bir süre polo kullandıktan sonra yaklaşık 6 ay önce ikinci el 2019 model 10.000 km’de Golf aldım. Golf, Polo’ya göre çok daha konforlu bir araç. Sıfır Polo’ya bu kadar para vermek yerine düşük km’de ikinci el Golf tavsiye ederim. Yol tutuşu, konfor ve seri hareket bakımından gerçekten çok fark ediyor.Arkadaşlar konu başlığıyla çok uyumsuz olacak ama bir sorum var.
Geçtiğimiz ay kayınpederim üç çocuğuna eşit miktarda hatrı sayılır bir para hibe etti.
Orta sınıf bir araç parası diyeyim siz anlayın.
İsteyen aracını yenilesin, isteyen üstüne ekleyip yatırımlık daire alsın dedi.
Eşim Kasım ayında kendine 2017 model bir
Seat Leon almıştı araçtan memnun o nedenle bana senin arabanı yenileyelim diye bir teklifte bulundu.
Arabalarımız 5 yaşını geçince satarız genelde.
Benim aracım 6 yaşında VW Polo.
Üzerine 50-75 bin bandında para eklersek sıfır km 2020 model orta veya tam donanımlı Polo alınabiliyor.
Eşim çok kararsız bir adamdır.
Üç dört farklı araç bulmuş birinin rengini ben beğenmedim, biri full paket 240 bin
ona niyet etsek nerdeyse 90 bine çıkıyor eklenecek para.
Bana gereksiz fazla geldi ‘bu kadar parayı küçücük Polo’ya vermem’ dedim.
Eşim biraz bozuldu.
Aracını sıfırlayacaksın, istediğin rengi (tarçın rengi) arıyorum sen memnun olmuyorsun, istemiyorsan kalsın dedi sitemli bir şekilde.
Böyle olunca benim de hevesim kaçtı.
Bu konuşma dün gece oldu.
Az önce aradı beni tekrar açtı konuyu, ‘düşün, taşın, yenileyelim diyorsan kapora göndereceğim hayır diyorsan 2021 model gelecek araçları bekleyelim’ dedi.
Sizce arabama binmeye devam mı edeyim?
Aynı marka ve model bile olsa sıfır araç cazip mi?
Kocamdan bana bulaştı kararsızlık resmen ben böyle değildim yaaaa.
Bi el atın bana nolur...
Yarım kg kıymaya 1 büyük soğan, 2 sarımsak rendeliyorum. Yarım çay bardağı kadar ekmek içi, 1’er çay kaşığı kırmızı toz biber, kimyon ve pul biber, yarım çay kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı tuz, yarım demet maydanoz ekleyip yoğuruyorum. Yarım saat dolapta bekletip kızartıyorum.Anne köftesinin içerisine ne koyuyorsunuz bende çok severim ama kendim tutturamıyorum
Ay canım memleketim yaaaEki Görüntüle 2761657 Bizde de vaziyet bu
Ben de akşam indireceğim kızları:)Sesleri kesildi ama yine kavga dövüş ohoo
İkinci el piyasası riskli zaten, eşiniz haklı. Ben otokoç’tan aldım arabayı. VW, kendi elindeki araçları oraya satmıştı düşük km’de. Bütün kontrolleri yapılmıştı. Öyle bir şey bakabilirsiniz veya Leon’a el koymak da gayet mantıklı bence:))filmdelisi elecda fikir için teşekkür ederim.
Ben de aynı sizin gibi aynı arabaya niye o kadar para vereyim? Diyorum.
Şöyle de bir durum var eşim ikinci el araç tercih etmiyor ilk defa kendine o da tanıdık birinden aldı.
Adamda sıfır araç takıntısı var adeta.
VW Seat grubu da aynı şekilde.
Araba sağlam olacak kolay satılacak.
Başka markalara yönelemiyoruz beni de bir şekllde vazgeçiriyor.
Golf değişiyor yenisi Mayıs’tan önce yok piyasada.
Onu beklesek kuru ve fiyat ertışını öngöremiyoruz.
Leon’u bana ver sen ne istiyorsan al deyip karşı atağa mı geçsem?
oy maaşallah kuzulara bizimkini az once kuzenimin kiziyla bir tur daha cikardim en son elleri donmaktan kimildayamaz hale gelince evlere kactilarSesleri kesildi ama yine kavga dövüş ohoo
kesinlikle golf poloya göre daha konforlu bir araçBen de uzun bir süre polo kullandıktan sonra yaklaşık 6 ay önce ikinci el 2019 model 10.000 km’de Golf aldım. Golf, Polo’ya göre çok daha konforlu bir araç. Sıfır Polo’ya bu kadar para vermek yerine düşük km’de ikinci el Golf tavsiye ederim. Yol tutuşu, konfor ve seri hareket bakımından gerçekten çok fark ediyor.
yarim kilo kiyma icine ben yaninda kuzu kolda alip o kuzu kolun ozellikle yagli kismindan 250 gr kadar ekletip cift cekim yaptiriyorum.Anne köftesinin içerisine ne koyuyorsunuz bende çok severim ama kendim tutturamıyorum
Buraya yağmadı köylerine yağdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?