Geçinemeyenler kulübü

Aynı suda beraber yüzüyoruz, yarına umutlarımızı saklayalım
İyi geceler

Annelik böyle bir şey işte. Balık yağı veriyor musunuz iştah açıyor birkaç gün balık yağı vereyim iştahı açılıyor. Ben çok yemesini istemiyorum açıkçası sağlıklı beslensin amacım. O yüzden düzenli vermiyorum.

Doğudur o aylarda bozuluyor yemek yemeleri. Her şeyi yiyen oğlum birden yememeye başlamıştı. Bizimki yoğurtlu yayla çorbasını içiyordu hasta olunca bir tek onu içerdi. Yoğurdunu biraz fazla koyunca ekşimtrak oluyor tadı. Onun sevdiği şeyleri yapmaya çalışıyordum o dönem. Bir dönem sonra düzeldi. Anaokulunda yemediği şeyleri yemeye başladı. Sizinkiler küçüktü bildiğim kadarıyla. Kafaya ne kadar takarsanız o kadar yemekte sorun çıkarıyorlar, rahat olun zorlamayın. Ben acayip az yiyen bir çocuktum, ortaokul lisede falan sofrada bir kaç lokma yerdim sadece ölmedim, hatta şimdi kilo vermeye çalışıyorum.

balik yagini azaltmaya basladim hafada 2 ye falan dusurdum, ama kizin istahini acan d vit. heralde degerleri dusuk arada hala veriyorum d vit.

Ailemle yaşamasaydım aldığım maaş yetemzdi markete girip çıkmam sadece 100 tl o da kayde değer bi şey almadan

Ankara’ya da eskiden çok kar yağarmış, ben öğrenciyken anlatırlardı. O zamanlar da çok yağardı aylarca yerden kar kalkmazdı. Ne oldu bu sene hiç kar yağmıyor. Yağmur bile yok.
Kuraklık göstergesi toprağa değer verilmedi ekilmedi biçilmedi şuursuzca kullanıldı plastik ürünler vs ormanlar tahrip edildi denizler nehirler kirletildi... sonu daha da kötüye gidebilir

Ankara’ya da eskiden çok kar yağarmış, ben öğrenciyken anlatırlardı. O zamanlar da çok yağardı aylarca yerden kar kalkmazdı. Ne oldu bu sene hiç kar yağmıyor. Yağmur bile yok.
biz ilk geldigimiz seneler çok yagardi hatta hic unutmam bir sene heralde 2 gun falan yagdi baya ksr olurdu dikmende yokus oldugu icin legenlerle falan kayardik yollarda kaldirimlarda simdi mumkun degil kayacak kadar kari gectim kardan adami zor yapiyoruz daha 1.topu yuvarlamadan toprak gorunuyor hemen

İstanbulda yaşayanlar happy centerlarda 4 litre sıvı yağ 49.90

Benim en son hatırladığım şöyle tipi şeklinde yağan kar, benim oğlan 1 yaşında falandı.
Abisiyle itiştiler, koltuktan beyin üstü çakıldı ve bayıldı.
Yollar kardan kapandı, biz o halde gece acile gittik.
Hatırlama sebebim de bu, çok feci kar vardı etrafta, yakında oturan arkadaşlarımız yürüyüşe çıkmış ve bizim arabayı yolda debelenirken görünce hemen yardıma koşmuş, sonra yalnız bırakmamak adına eve çıkmışlardı.
Tüm gece kar yağışı izledik, çocuğu bekledik onlarla.
2018 sanırım yıl, o günden beri yağmadı doğru düzgün hiç.

Anılarımın bebelerimizin yaramazlık boyutuyla sıralanması da enteresan tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…