- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.921
bugün 1800 kusür zarardaydım 35 gram almıştım ne akla aldıysam ama çıkacakmış 21 inden sonra astroloji uzmanı öyle dedi .çıkmazsa saçlarını yolacağımmmm447 idi iş bankasinda
3 gecedir pusu kurdum, ağacı kaldırmadım bu sebeple kar yağacak diye.Kar yağsın diye bekliyorum yok anam yok
Oh oh iyi.447 idi iş bankasinda
benim salonda palmiye ağacı var onu süslüyoruz her sene malumm fakirizzzzz3 gecedir pusu kurdum, ağacı kaldırmadım bu sebeple kar yağacak diye.
Camımı yalapşap temizledim, kahve kupalarım hazır ama nerdeee kar...
Oturma odası camı sıldım ben de hazırım3 gecedir pusu kurdum, ağacı kaldırmadım bu sebeple kar yağacak diye.
valla eskiden çıkmasın herşeye zam geliyor diyordum uzuluyordum zamlar artik altini dolari euroyu beklemiyor zatdn bari zarara ugramayalimbugün 1800 kusür zarardaydım 35 gram almıştım ne akla aldıysam ama çıkacakmış 21 inden sonra astroloji uzmanı öyle dedi .çıkmazsa saçlarını yolacağımmmm
yağdi ya ankaraya3 gecedir pusu kurdum, ağacı kaldırmadım bu sebeple kar yağacak diye.
doğuda bir ildemisin sen naylon?Oturma odası camı sıldım ben de hazırımfoto atıcam yagınca
Bizim buraya aşırı az yağdı hatta sulu kar şeklinde.yağdi ya ankaraya
benim esimde gecen sene anneler gununde limon agaci almisti pek romantikdir bende onu susleyeyeyim baribenim salonda palmiye ağacı var onu süslüyoruz her sene malumm fakirizzzzz
ben de değiştim son aylarda batsınn bu dünya modundayımmmmm .hayat kazık yiye yiye beni biraz bencilleştirdi bu aralarrrvalla eskiden çıkmasın herşeye zam geliyor diyordum uzuluyordum zamlar artik altini dolari euroyu beklemiyor zatdn bari zarara ugramayalim
yaşamkent didi neresi ki oraaaaa?Bizim buraya aşırı az yağdı hatta sulu kar şeklinde.
Yaşamkente güzel yağdı, çocukları anneme kar oynamaya götürdük.
Evet dogudayız ama kar yok. Yagan karımsı seyler var ama tutmuyor sıcaklık düşmüyor ve toprak halen sıcak bagıl nem yüksek.doğuda bir ildemisin sen naylon?
Çok severim hem görüntü hem kokusunu ama pahalı yav...benim esimde gecen sene anneler gununde limon agaci almisti pek romantikdir bende onu susleyeyeyim bari
Doğuda kar haberleri gördüm oda mı yalan DıEvet dogudayız ama kar yok. Yagan karımsı seyler var ama tutmuyor sıcaklık düşmüyor ve toprak halen sıcak bagıl nem yüksek.
dikmeni gormen lazimdiBizim buraya aşırı az yağdı hatta sulu kar şeklinde.
Yaşamkente güzel yağdı, çocukları anneme kar oynamaya götürdük.
alma sakın bize hediye gelmişti 3 aya varmadan kurudu gitti ankarada olmuyor .palmiye al sen 16 yıldır eşimdeymiş canavar gibi yaşıyorrrr azimli ağaçççÇok severim hem görüntü hem kokusunu ama pahalı yav...
Enişte cömert çıktı
Biz agacı dün törenle kaldırdık 15 gundur bızımleydı yeter dedım yaw. Benım de limon agacım var cıcek verdı ya cok sevıyorum onuÇok severim hem görüntü hem kokusunu ama pahalı yav...
Enişte cömert çıktı
ilk evlendiğim senelerde dikmen akpınarda oturdum o ne soğuktu o ne kardı o ne yakıt parasıydı aman allahım yokuşları da belimi bükmüştü.iyi ki taşınmışımdikmeni gormen lazimdikizla kar topu bile oynadik dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?