- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.641
Ya sosyal medya insanı çok galeyana getiriyor. Alişan aşı olmadı, gönüllüydü sadece. Herkes gönüllü olabilir, insanlar gönüllü olmaya bile korkuyordu gönüllü arandığı zaman. Hatta plasebo aşı bile olmuş olabilirÜnlü örnek insanımız Ali Şan canlı yayında ası olmus burda okudum. Bugun de saglık bakanı oldu vira bismillah demişler
Ben hala tereddütlüyüm yan etkileri konusundaÜnlü örnek insanımız Ali Şan canlı yayında ası olmus burda okudum. Bugun de saglık bakanı oldu vira bismillah demişler
Yok değilMecburi değil yani ?
1.5 milyon kişilik aşı var en az 60 milyona aşı lazımmmm bunu proflar bas bas bağırıyor tv lerdeSaglık calısanları öncelıklı grupta
Sizin biontech mi?Ben hala tereddütlüyüm yan etkileri konusunda
Aynı bizim burdaki gibi . Ama öncelik burda 70 yaş üstü tedavi görenler ve huzur evindeki yaşlılar . Evinde sağlıklı 70 yaş üstü sağlık personelinden sonraSaglık calısanları öncelıklı grupta
Beni kandırdılar ozaman . Neymiş yaptırmazsan Türkiye’ye giriş yapamazmısım vs bir sürü şey söyleyip kandırdılar beniYok değil
Öyle amborgalar konulacak gibi geliyor bana da ama şu an böyle bir durum söz konusu değil kesinlikleBeni kandırdılar ozaman . Neymiş yaptırmazsan Türkiye’ye giriş yapamazmısım vs bir sürü şey söyleyip kandırdılar beni
Markamı?Sizin biontech mi?
Evet aşınızı soruyorumMarkamı?
mecburi degil ama mecburi, aşi olmayan ucaga binemeyecek avm ye giremeyeck vs vs gibi soylemler var ama bakalimMecburi değil yani ?
Bizde yüzde doksan bir denilen koruyuculuk oranını neden başka bir ülke yüzde elli olarak açıklanmış olabilir?Öyle amborgalar konulacak gibi geliyor bana da ama şu an böyle bir durum söz konusu değil kesinlikle
Evet prizer/ bioNTech markası onaylandıEvet aşınızı soruyorum
İnsanlar aşı olsun diye kısıtlanıyor . Mecburen herkes olacak ozamanmecburi degil ama mecburi, aşi olmayan ucaga binemeyecek avm ye giremeyeck vs vs gibi soylemler var ama bakalim
benimde aklima bu geldi bunu duyunca.Bizde yüzde doksan bir denilen koruyuculuk oranını neden başka bir ülke yüzde elli olarak açıklanmış olabilir?
Aşı koruyuculuğu genetik özelliklere göre değişen bir durum mu?
Bizdeki tamamlanmamıştı ön inceleme gibi birşeydi.Bizde yüzde doksan bir denilen koruyuculuk oranını neden başka bir ülke yüzde elli olarak açıklanmış olabilir?
Aşı koruyuculuğu genetik özelliklere göre değişen bir durum mu?
eger boyle olursa evet, kalabalik ortamlara girislerine musade edilmeyecek deniyor, sanirim mutasyona ugramis baska bir cesitiyle karsilasmamak adina boyle davraniliyor diye dusunuyorum şahsi fikrim bu tabi bilimsel bir dayanaga bagli konusmuyorumİnsanlar aşı olsun diye kısıtlanıyor . Mecburen herkes olacak ozaman
Ya olalım, ne zıkkımsa olalım bitsin.İnsanlar aşı olsun diye kısıtlanıyor . Mecburen herkes olacak ozaman
Bekleme lüksün varsa bekle derim. Ben gelenekselciyim. Genetik teknoloji beni korkutuyor.Evet prizer/ bioNTech markası onaylandı
Onam formu imzalıyorsun sorumluluk bende minvalinde:)Ya olalım, ne zıkkımsa olalım bitsin.
Ama aşıların daha sonra insan bedeni üzerinde bir götürüsü olmadığı da garantisi verilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?