- 30 Aralık 2009
- 22.994
- 89.943
- 1.123
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.221
Ahdbahvda müebbet yersen onu da alırım ahdvsvsSeher yıldızı erkek baksırı var bir hayalimiz aksjdjdjfkf
Hakim: Neye gülüyorsun?Ahdbahvda müebbet yersen onu da alırım ahdvsvs
Ay orda tek bir yorumdu tüm kk ya yaydı kendini. Ben olsam kırmızı bi surattım şu an ben utandım ya Allah akıl fikir versinÇok kötüsün ahsvavvs
SgdhsvdHakim: Neye gülüyorsun?
me: duvardaki koca yazısına....
Aynen ben ikinci üyelik kısmını bişe söylemezdim ama kendi istedi birnevi.Ay orda tek bir yorumdu tüm kk ya yaydı kendini. Ben olsam kırmızı bi surattım şu an ben utandım ya Allah akıl fikir versin
Savcılıkta kalem olsaydım kısmına altıma işicektim az kalsın zövgçflfkfkBildiğin sesli güldüm ya akşam akşam. Çok yaşa emi
Ben de doktorun yazdıklarına gülüyorumSavcılıkta kalem olsaydım kısmına altıma işicektim az kalsın zövgçflfkfk
Vs don istedi yazdı kaföglflflBen de doktorun yazdıklarına gülüyorum
Hadi hadiii yalan atma korkudan tırnaklarını yiyorsundur simdi
Ağlıyorum yatağın altında.... özeldenHadi hadiii yalan atma korkudan tırnaklarını yiyorsundur simdi
Ben beceremedim vandere mesajını yazsana sormuşAğlıyorum yatağın altında.... özeldenchamallows ve Khomyuk ile yazıştım bana avukat tahsis ettiler Led_BiR_Vele_DisTiri da victoria don alacak. Öyle biraz toparladık garibanın yüzü gülür mü
Sen elaleme forumlardan koca buldur gel burada ağla !Ağlıyorum yatağın altında.... özeldenchamallows ve Khomyuk ile yazıştım bana avukat tahsis ettiler Led_BiR_Vele_DisTiri da victoria don alacak. Öyle biraz toparladık garibanın yüzü gülür mü
Ya kız valla tinderden falan bulunur mu diye sormuştu hatta sonra mesleki forum mu sözlük mü ne ordan buldu yorumlar hep o yöndeydi çünkü ki zaten mevzu koca değil ben onun diğer üyelikli konusunu kast ettim. Anladı ona kızdı :)Sen elaleme forumlardan koca buldur gel burada ağla !
Gitmeyiz ya gidiyor muyuzSenin yüzünden bende gidcem
İlk kez ama bu kadar gülüp de gidiyorum genelde polemikten giderdim ilk geyikten gidişim.
Ben yokken çok harcamayın emi kızlar 2 hafta sonra görüşürüz
Wowww tinder !Ya kız valla tinderden falan bulunur mu diye sormuştu hatta sonra mesleki forum mu sözlük mü ne ordan buldu yorumlar hep o yöndeydi çünkü ki zaten mevzu koca değil ben onun diğer üyelikli konusunu kast ettim. Anladı ona kızdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?