- 17 Aralık 2015
- 26.691
- 48.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #5.201
sen korkma ben sana esimin is yerinin verdigi donlari yollayacagim fazlaca var evdeKoca bulmak dediğim için mahkemeye veriyormuş beni.... mapusta don istiyorum... ama vs olsun fakir gibi Seher göndermeyin şanım yürüsün djfkffmfl
Gerçek dost... khomyuk ve film delisi de tesbih gönderir.sen korkma ben sana esimin is yerinin verdigi donlari yollayacagim fazlaca var evde
beyaz iclik falanda var evde
Kim kimbende hic anlamam vallaburda acaba 2.uyelikle dondumu diye cok merak ettigim tek bir uye var
kitap gondeririz ne oyle kogus ablasi gibi sen bir hemsiresin kendine gelGerçek dost... khomyuk ve film delisi de tesbih gönderir.
cutemomKim kim
inşallahTahmin de ettim aslında
Umarım huzurludur.
Hakim: naptınkitap gondeririz ne oyle kogus ablasi gibi sen bir hemsiresin kendine gel
Sizin kocanız yok mu hakime hanım?Kocişçi dedim
Sen de alışverişi çok kaçırıyorsun bu araAyy bu arada bugün 600₺ harcadım. Burberry gözlük aldım göz numaram artmış. İndirimdeydi 1000den düşmüş atasunda haberiniz olsun. Fırın sütlaç yiycem mapusa girmeden hemen önce... son keyifler... skfmfmfmfl
Kendi gözlüğümün üstüne oturdum iş yerinde kırıldı hiç göremiyorum bir ay bile bekleyemezdimSen de alışverişi çok kaçırıyorsun bu ara
Aa o zaman normal. Güle güle giyKendi gözlüğümün üstüne oturdum iş yerinde kırıldı hiç göremiyorum bir ay bile bekleyemezdim
Yorum yaptım uyyh sinirlendim artıkAa o zaman normal. Güle güle giy
Çok pahalı bacım ya mapus damlarinda tutku neyine yetmiyor abdbsgsv
Seher yıldızı erkek baksırı var bir hayalimiz aksjdjdjfkfÇok pahalı bacım ya mapus damlarinda tutku neyine yetmiyor abdbsgsv
Çok kötüsün ahsvavvsHakim: naptın
Me: koca dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?