Geçinemeyenler kulübü

İşte sorun orada, site yönetimi bu konuda rahat. Biz inşaattan beri burdayı sorun yok, 99 öncesi olup çürük raporu almayan yok diyorlar. Yani mümkün değil
Burası şehir merkezine yürüyerek 10 dklık bir muhit. Kaliteli bir yer kızılay yada eskişehir çarşısı gibi değil.

Babam son cümleyi okumasın adamın 250₺ altında elektrik faturası ödediğini görmedim. Benim tek yaşadığım evimde fırın vs yok 80-100 arası geliyor fatura ki ayın çoğu evde yokum. Doğalgaz dün geldi, bu konuda konusmayacagım henüz sindiremedim

Valla haftada 2 makine çamaşır yıkanır
2-3 günde bir bulaşık makinesi çalışır
Tv sadece akşamları belki 1 saat
Onun dışında ışık konusu da dediğim gibi
Süpürge haftada 2 gün çalışır

Anladım.
Yine de taşınırdım
Şöyle, eski evin tüm bina elektrik su hatlarının değişmesi gerekiyor, dairenizi değiştirseniz de 20 sene önce pvc kullanılmayan borulardan su geliyor falan filan.
Yeni yapı bu sebeple severim, aklım kalmaz akar mı kokar mı vs diye.

Ablam geçen sene ist a taşındı, iyi bir muhitte 99 öncesi yapılan bir eve çıktı, depremi hissetmemişler sitede, düşün yani nasıl bir kayalık
Ev komple tadilat görmüştü ama 1 sene içinde kombi, gider boruları ve elektrik aksamıyla alakalı sorun yaşadı.
Güya tadilat yapıldı, her şeyi sıfır ama tüm binanın görmesi gerektiğini söylediler.

Geçen yıla nazaran artışa şaşırmam ben.
Bütün odaları mı açıyorsunuz?
Eviniz kaç odalı bunlar önemli.
Bize 150-170 arası geliyor
evimiz 3 oda butun odalar acik. ben bana gelen faturaya sasirmiyorum zaten daha fazla gelmesi gerekir evimin isisina gore termostatla kurtariyorum. ama ayni m³ yaktigim harcadigim seylerin fiyati her zaman nasil bu kadar farkli geliyor mesela 1 hafta once aldigim domatesi atiyorum 5 liraya aliyorken bu hafta 8 9 lira oluyorken cikan enflasyoncuk rakamlari cok sasirtici geliyor bana.

Bu ay evdeydin ama hastaydın ya, kıyamam
Hasta olmanın faturası ağır geldi desene...

enflasyon ve çarşı kısmı muamma zaten
yumurta der susarım

Ben de diyorum bunu ama eşim de hayatta gitmek istemiyor. satmayalım bafi biz kiraya çıkalım burayı da kiraya verelim diyorum onda da sürekli taşınamam ben diyor. Bari kentsel dönüşüm gelse de kurtulsam

Bu arada o borular fln dert değil ben salak kafam buraya taşınırken komple kırıp baştan yaptırdım. Borular flj değişti. Hatta küvet söküldü duşakabine döndü fln. Zaten o çok para harcamamız da etkili. Bu kadar uğraştım zevkime göre yaptırdım hayatta çıkmam diyor

evin borularini tesisatini ne kadar degisirsek degiselim eski binalarda ana borular metal oldugu icin evin tesisatini komple sokmemiz pek bir seyi etkilemiyor. ruhen rahat hissediyoruz sadece, ben bazen evde su az kalmissa musluk suyu iciyorum esim pasli o sular pasli diyo,borular plastik ya diyorum kendimi rahatlatmak adina, o guzel cevap geliyor her seferinde esimden sana suyu getiren borular kac yillik pasli borular onu biliyomusun diyo haklida.

Ay orası da öyle.
Öff ikna olmaz benimki inadı meşhurdur. Ne yapsam bilmiyorum ya.

Ay orası da öyle.
Öff ikna olmaz benimki inadı meşhurdur. Ne yapsam bilmiyorum ya.
annem de esin gibi suan oturdugu binada asansor yok ve dikmenin yokuslarida malum, seni asansorlu duz ayak bi caddeye tasiyalim diyoruz yok burayi yaptirdim zirt pirt, her sene bir ariza cikiyor binada yinede degistirtemiyoruz, arizayi gectim, kendisi zaten kilolu ayni zamanda hastada markete inip yokusu cikarken 300 kere duruyor belki, binada 3.katta oturuyor elindeki torbalarla çıkmak işkence resmen ama yok inadim inat 2 sene sonra hic cikamayacak iyice zorlanacak ozamsn gel beni taşı diyecek eminim ama illa o kacinilmaz sonu tecrube edecek

aksam aksam gitti 120 lira
1 lt yag
kinetik kum
sut puding ekmek patates hurma bir tane supriz yumurta 2kg un

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…