Geçinemeyenler kulübü

bari kadeh olsaydı

Afiyet olsun ozaman sıcak şarap nasıl birşey acaba tadı neye benziyor?
Alkol kullanıyorsan en ucuz şarabı al, içine bir iki karanfil, bir iki yıldız anason, bir iki de çubuk tarçın at, bir dilim elma portakal armut koy. kaynatmadan ısıt. Kaynatırsan alkolün uçar. Beyaz buhar çıkmayacak, çıktıysa yandın alkol uçtu. Azııck ısıtınca kupaya dök, içind bir dilim daha portakal azıcık da pekmez damlat karıştır. Misss miss

Alkol tüketmiyorum ama tadlarını biliyorum tadımlık hepsinden içtim meyveli şarap çok güzeldi kaynım şarap evinde calısıyordu oda bahsediyor sürekli sıcak şaraptan. Senden de duyunca merak ettim

Alkol tüketmiyorum ama tadlarını biliyorum tadımlık hepsinden içtim meyveli şarap çok güzeldi kaynım şarap evinde calısıyordu oda bahsediyor sürekli sıcak şaraptan. Senden de duyunca merak ettim
Sıcak ce baharatlı olunca içmesi çok keyiflidir. İnsanın içini ısıtır.

Ne güzel geçiniyorum diyordum ki pazara gittim. Çiftçi abla ıspanağın kilosuna 10 lira dedi geçinemeden eve döndüm
10 lirayla kalsa iyi, eve gelip saatlerce emek edip yıkaması, bir de şu kuraklık döneminde yapılan su harcaması var.
Kesin talimat verdim kocama, almayacak ıspanak

Aaa evet bir de o kısmı var, pazarda o kısmı düşünemedim. Sonunu düşünen ıspanak alamaz
Biz de bu sene ıspanağa merak sardık, yıllardır evime girmez.
Bir tek yumurtalı şekilde sevdiğimize karar verdik, her hafta 2 3 bağ almaya başladı eşim.
Dedim yeter, su kalmadı barajlarda sen bana ıspanak getiriyorsun.
Hele geçen hafta geleni vallahi tarlayla beraber getirmiş resmen, küvette duş başlığıyla yıkadım yahu, bana mısın demedi.
3 kere yıkanırdım o suyla ben, ne bu israf, alma bir daha diye kızdım valla.

Evet yımırtalı bisim de kıymetlimisss
Çamurlu ıspanak alınmass, cağnım ıspanakları resil ederler efendimisss. Gollum aşerdim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…