- 17 Aralık 2015
- 26.683
- 48.656
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.861
bari kadeh olsaydıHamur mayasından yaptığım çakma şarabı baharatla ısıttım ciddi ciddi sıcak şarap oldukeyif yapıyorum. Yarın da kalan yarım kremadan sıcak çikolata yapacağım fakir olarak hayatıma ucuz zevkler katıyorum
Yok canım kocamla tabii ki. Oğlanı yatağa paketleyip bir şeylern keyfini yapıyoruz. Çay, kahve, şarap flnTek başına mı içiyorsun şarabı
Sıcak şarap kadehte mi içilirbari kadeh olsaydı
Aynen.. Marketler 8 oldumu kapanıyor yarın sabaha insallahye ye yerimede yecok enteresan ama benim canimda hep ya bitter cikolata ceker yada ulker cikolatali gofret
Afiyet olsun ozaman sıcak şarap nasıl birşey acaba tadı neye benziyor?Yok canım kocamla tabii ki. Oğlanı yatağa paketleyip bir şeylern keyfini yapıyoruz. Çay, kahve, şarap fln
Alkol kullanıyorsan en ucuz şarabı al, içine bir iki karanfil, bir iki yıldız anason, bir iki de çubuk tarçın at, bir dilim elma portakal armut koy. kaynatmadan ısıt. Kaynatırsan alkolün uçar. Beyaz buhar çıkmayacak, çıktıysa yandın alkol uçtu. Azııck ısıtınca kupaya dök, içind bir dilim daha portakal azıcık da pekmez damlat karıştır. Misss missAfiyet olsun ozaman sıcak şarap nasıl birşey acaba tadı neye benziyor?
Sıcak şarap kadehte mi içilirkınıyorum seni bir ara hayyamiye git kupayı tutuştursunlar eline
Alkol tüketmiyorum ama tadlarını biliyorum tadımlık hepsinden içtim meyveli şarap çok güzeldiAlkol kullanıyorsan en ucuz şarabı al, içine bir iki karanfil, bir iki yıldız anason, bir iki de çubuk tarçın at, bir dilim elma portakal armut koy. kaynatmadan ısıt. Kaynatırsan alkolün uçar. Beyaz buhar çıkmayacak, çıktıysa yandın alkol uçtu. Azııck ısıtınca kupaya dök, içind bir dilim daha portakal azıcık da pekmez damlat karıştır. Misss miss
reçel ye bari yerine tatli krizini kessin :)Aynen.. Marketler 8 oldumu kapanıyor yarın sabaha insallah
Sıcak ce baharatlı olunca içmesi çok keyiflidir. İnsanın içini ısıtır.Alkol tüketmiyorum ama tadlarını biliyorum tadımlık hepsinden içtim meyveli şarap çok güzeldikaynım şarap evinde calısıyordu oda bahsediyor sürekli sıcak şaraptan. Senden de duyunca merak ettim
Güzel fikirreçel ye bari yerine tatli krizini kessin :)
İçim ısınık fokur fokurSıcak ce baharatlı olunca içmesi çok keyiflidir. İnsanın içini ısıtır.
Yani evde kakao varsa onla bi süt fln yap baika türlü kesilmezİçim ısınık fokur fokurkrizlerdeyim cikolata krizi
Gögüslerim sızlıyor cikolata aşeriyorum adet olcam herhaldeYani evde kakao varsa onla bi süt fln yap baika türlü kesilmez
Ne güzel geçiniyorum diyordum ki pazara gittim. Çiftçi abla ıspanağın kilosuna 10 lira dedi geçinemeden eve döndümArkadaşlar ne yaptık, bugün geçinebildik mi?
10 lirayla kalsa iyi, eve gelip saatlerce emek edip yıkaması, bir de şu kuraklık döneminde yapılan su harcaması var.Ne güzel geçiniyorum diyordum ki pazara gittim. Çiftçi abla ıspanağın kilosuna 10 lira dedi geçinemeden eve döndüm
Aaa evet bir de o kısmı var, pazarda o kısmı düşünemedim. Sonunu düşünen ıspanak alamaz10 lirayla kalsa iyi, eve gelip saatlerce emek edip yıkaması, bir de şu kuraklık döneminde yapılan su harcaması var.
Kesin talimat verdim kocama, almayacak ıspanak
Biz de bu sene ıspanağa merak sardık, yıllardır evime girmez.Aaa evet bir de o kısmı var, pazarda o kısmı düşünemedim. Sonunu düşünen ıspanak alamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?