Geçinemeyenler kulübü

bizim gibi orta halli fakirimsi insanlar kendini zengin sanan asgari ücretlilerle, zenginlikten sıkılan godomanlarin arasinda delirmeye mahkum bence

tatlılarından almak için bime uğradım. (Calıstıgım yerde sadece Bim var )
Solonun 10lu cep mendilleri gelmiş onlardan aldım 6 paket. Bide üç beş sütlü tatlısından aldım. 75₺ ödedim

Arkadaşlar çok canım sıkkın üç gündür.
Asistanım ve ön muhasebemizi tutan arkadaşın son zamanlarda gelirini aşacak şekilde alışveriş yapmasından şüphelenip hafta sonu mali bir kontrol-karşılaştırma yaptık.
Ne yazık ki kurumun parasının bir kısmını zimmetine geçirdiğini tespit ettik.
Kendisi de bunu kabul etti.
Güvendiğimiz dağlara kar yağdı, çok üzgünüm.

Çok geçmiş olsun. Umarım kurtarabilirsiniz paraları.

Benzeri bir durumla karşılaşmıştım. İnsan giden paraya değil de nasıl bunu yaptı düşüncesine giriyor.

bayanlar bugün vay benim başıma gelenler,
annemin ilaclarini almak icin eczaneye ugradim, ordan ciktim sadece karsi kaldirimda olan mis başak a girip ekmek alacaktim, girmeden parami ayarlayayim da kasada bekleme yapmayayim dedim, elimi cebime attim cüzdan yok
icinde 90 euro param 250 tl tuek param kartlar ehliyet kimlik hepsi gitti.
ve butun bunlar 2 dk icinde oldu, eczaneye geri dondum ben burda kagida imza attim cuzdanimi biraktim dedim baktik ama yok
ben saf ordan guzelce ciktim iki kaldirim arasinda dolandim durdum vs.
1.5 saat cuzdan aradim neredeyse, o arada tabi kartlari kapattim kimligi nvi den iptal ettirdim vs eve geldim.
annem gitte bi balik al gelde yiyelim bari napalim dedi, çiktım balikciya girmek uzereyken bir bayan beni durdurdu, x hanim sizmisiniz dedi evet dedim cuzdaninizi buldum ben muhtarliktan geliyorum oraya birakacaktim ama muhtar emniyete birakmami soyledi dedi kadin emniyete giderken balikcinin onunde beni maskeli tanidi iyimi
icimden de allahim icindeki paralar helal para cuzdanim gelsin bir garibana 100 lira vericem diye dua ediyodum surekli.
velhasil kelam cuzdani buldum ama icim cok umutla doldu, kadin beni bulmak icin o cadde uzerindeki tum esnaflara kimligimi gosterip bu bayani taniyormusunuz demis, ustelik adimi soy adimi telefonumu biraktigim eczaneye bile sormuşta tanimiyoruz demis iyimi kamera kayitlarina bile bakmak istedigim halde hemde.
ter temiz insanlarinda var olduguna yine yeniden inandim icim sicacik oldu

ne oldu peki adam ?

Ya ne güzel bir insana denk gelmişsin
Ben de üniversiteye giderken bir yılbaşında cüzdanımı düşürmüştüm. Cüzdandaki kartvizitten babam olduğunu anlamış onu arayıp söylemişlerdi de cüzdanı teslim etmişlerdi. Çok sevinmiştim. İnsan kaybedip bulunca çok seviniyor

allah fakir kuluna eşsegini once kaybettirip aratir sonra buldururmus sevinsin diye bak bu konuyuda fakirlige bagladim.daha once bir kez daha kaybetmistim mersine giderken ben mersine gittim cuzdanin kayip olduguni bile farketmeden bana ulastilar cuzdaninizi bulduk evimiz su adreste gelip alabilirsiniz diye cantama bakana kadae cuzdanimin kaybolduguna bile ikna edemediler beni

Geçmiş olsun ya
Fakirliğe söverken eldeki de gidiyormuş, aman dikkat.

Ben kaybetsem anca cüzdana bir de askeri kimliğe üzülürüm, kimlik çok uğraştırır.
Ne param ne kartım bir haltım olmadığından, cüzdan parasının derdine düşerim anca

Yasal işlem başlatmayacak mısınız?
Hayır.
Hem uğraşmak istemiyor kurucularımız hem de çocukları var, eşinin haberi olmadığını söyledi.
Babası ağır hasta.
Kod 29’la çıkışını verdik bu MEB siciline işlenecek zaten.
Çaldığı miktara karşılık da senet düzenlendi.

İş bulması da zor olacak. Ne kötü aslında. Yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…