- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi chamallows
-
- #4.241
Bence geyige açalim mune abla oyle diyor konu geyige donuyor oraya gidek. Ben konu basliklarini bulamiyorum bulabilen acsa olmaz mi? Bizide etiketlisinSen herkesi başka bir şey zannediyorsun yalnız, benden betersin
virüs var virüs ne olur ne olmaz kefen bir köşede dursa iyi olur.bu arada kilerde bir çantam var benim içinde yepyeni pijama terlik jilet sabahlık el havlusu kolonya bile var.acil hastane kitimAy niye öyle diyorsun kız . Ne var minnacık zevk oyuncakları onlar
Bende de fazlalik bende cok aktifim sıkıntı ordaÇocukla alakalı değil, bence bende sıkıntı var yanlış yapılmışım yani
Kesin bir eksiklik noksanlık mevcut, chamal gelince iyi azar yiyeceğim konumu +18 e nasıl getirdin diye
Sorry, benim hatamÇocukla alakalı değil, bence bende sıkıntı var yanlış yapılmışım yani
Kesin bir eksiklik noksanlık mevcut, chamal gelince iyi azar yiyeceğim konumu +18 e nasıl getirdin diye
Kotuyu cagirma ya bence bosalt en azindan agzini açık birakvirüs var virüs ne olur ne olmaz kefen bir köşede dursa iyi olur.bu arada kilerde bir çantam var benim içinde yepyeni pijama terlik jilet sabahlık el havlusu kolonya bile var.acil hastane kitim
Bugün virüs, yeni türler ve aşı hakkında biraz izledim, okudum.virüs var virüs ne olur ne olmaz kefen bir köşede dursa iyi olur.bu arada kilerde bir çantam var benim içinde yepyeni pijama terlik jilet sabahlık el havlusu kolonya bile var.acil hastane kitim
O ne yahu doğum çantası gibi... iyi düşün iyi olsun. Bak benim kız bir haftada atlattı bile . Yakında banada sıra gelir . Hatta suan yazarken burnumu cekiyorum süreklivirüs var virüs ne olur ne olmaz kefen bir köşede dursa iyi olur.bu arada kilerde bir çantam var benim içinde yepyeni pijama terlik jilet sabahlık el havlusu kolonya bile var.acil hastane kitim
Nerde ?konu açtım:geyik bizim işimiz.hadi orda toplanalımmmm
Tam da keşke öyle yazmasaydim şimdi dilleee düşeceğim dedimSen herkesi başka bir şey zannediyorsun yalnız, benden betersin
Normal Google bilge den giriş yapıyorumBende de oyle on saatte siliyor, emojiler zor oynuyor. Hangi tarayiciyi kullaniyorsunuz kızlar
Almıyorum neden kiKızlar köy ekmeği alıyormusunuz?
Köy ekmeği değil diyor komşu biz köy ekmeği diye alıyoruzAlmıyorum neden ki
Köy ekmeğinin içi dilimlediginde yada kopardığında hafif esmer ve biraz lastikimsi olurKöy ekmeği değil diyor komşu biz köy ekmeği diye alıyoruz
Esmer ekmek anlamadımKöy ekmeğinin içi dilimlediginde yada kopardığında hafif esmer ve biraz lastikimsi olur
Ben anlamadım gerçekten nedir bu gizem, okuldan ileri oradan geri, devlet sırrı sanki.filmdelisi ben Yaşamkent’teyim. C ceycey0406 in evini bulma çabanı saygıyla izliyorum, zira bütün olasılıkları saydın bence:)) Beni de merak sardı, nerede oturuyor bu kadın yahu
Benim de aklıma yapracık veya turkuaz olabilir gibi geldi. Eskişehir’e doğru okuldan yukarda sonuçta ikisi de ama bu tarifin Temelli’ye kadar yolu var tabi o ayrı konu:))Ben anlamadım gerçekten nedir bu gizem, okuldan ileri oradan geri, devlet sırrı sanki.
Bakın ne güzel yaşamkent diyorsunuz, ben de senelerce oradaydım, hala yakınım zaten.
Konutla yaşam arası desem, ara bölge orası binalar yok, villa parseli hepsi.
Yol üzeri değil dolayısıyla fatih sultan ya da plazalar bölgesi değil.
Ümitköy ya da çayyolu zaten değil, üniversiteden ileri eskişehir yönüne dedi.
Alternatif kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?