Geçinemeyenler kulübü

Ay niye öyle diyorsun kız . Ne var minnacık zevk oyuncakları onlar
virüs var virüs ne olur ne olmaz kefen bir köşede dursa iyi olur.bu arada kilerde bir çantam var benim içinde yepyeni pijama terlik jilet sabahlık el havlusu kolonya bile var.acil hastane kitim

Çocukla alakalı değil, bence bende sıkıntı var yanlış yapılmışım yani
Kesin bir eksiklik noksanlık mevcut, chamal gelince iyi azar yiyeceğim konumu +18 e nasıl getirdin diye
Bende de fazlalik bende cok aktifim sıkıntı orda kocam hem korkuyor hem bu ara çok zor isleri yetişemiyor bana

virüs var virüs ne olur ne olmaz kefen bir köşede dursa iyi olur.bu arada kilerde bir çantam var benim içinde yepyeni pijama terlik jilet sabahlık el havlusu kolonya bile var.acil hastane kitim
Bugün virüs, yeni türler ve aşı hakkında biraz izledim, okudum.
Aşılar hakkında görüşlerim aynı kaldı, çin aşısı iyi iyi, onu olalım.

O ne yahu doğum çantası gibi... iyi düşün iyi olsun. Bak benim kız bir haftada atlattı bile . Yakında banada sıra gelir . Hatta suan yazarken burnumu cekiyorum sürekli

Ben buraya gelene kadar köy görmedim açıkcası ekmeğinin de tadını bilmiyorum burdaki fırından alıyoruz köy ekmeği diye.

filmdelisi ben Yaşamkent’teyim. C ceycey0406 in evini bulma çabanı saygıyla izliyorum, zira bütün olasılıkları saydın bence:)) Beni de merak sardı, nerede oturuyor bu kadın yahu
Ben anlamadım gerçekten nedir bu gizem, okuldan ileri oradan geri, devlet sırrı sanki.
Bakın ne güzel yaşamkent diyorsunuz, ben de senelerce oradaydım, hala yakınım zaten.

Konutla yaşam arası desem, ara bölge orası binalar yok, villa parseli hepsi.
Yol üzeri değil dolayısıyla fatih sultan ya da plazalar bölgesi değil.
Ümitköy ya da çayyolu zaten değil, üniversiteden ileri eskişehir yönüne dedi.
Alternatif kalmadı

Benim de aklıma yapracık veya turkuaz olabilir gibi geldi. Eskişehir’e doğru okuldan yukarda sonuçta ikisi de ama bu tarifin Temelli’ye kadar yolu var tabi o ayrı konu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…