Geçinemeyenler kulübü

hepsi pandemiden düzen bozuldu iyice sabahları dinç olsak ne olacak nereye gideceğiz ?amaç yok günü kurtarma usulü yaşıyoruz artık

Zayıfsın da maşallah boyda var. Doktora ne zaman gidicek sin?
Sadece sağlık ocağına gidip kan testleri isteyecektim
Şimdi sen kahverengi az miktarda gelen şeyi adetten say diyorsan sabah ikinci günüm .Perşembe 3. Günüm ..
Perşembeyi beklerim ( 2 veya 3.gun ver derler ya hep )
Hem o zamana belki adetim sokulmeye de başlar normal renginde.

hepsi pandemiden düzen bozuldu iyice sabahları dinç olsak ne olacak nereye gideceğiz ?amaç yok günü kurtarma usulü yaşıyoruz artık
Yok yahu benim pandemi değil, normal düzenim zaten geç yatmak, çocuklardan önce yine 6 yı bulurdu ama 4 te gidiyorum yatağa, 2 saat dönüyorum, sövüp kalkıyorum 6 da.
Zaten sıkıntı var uykumda çoğu hafif uykuda geçiyor ya da rem uykusunda, derin uyku yok.
Beynim akıyor bence artık, ondan bu ağrılar.
Bacağımın uyuşması da hala geçmedi 10 gün oldu.

Kadın Doğumcuya gidebilsen iyi aslında. Bende gitmek istiyorum randevu bakacam bakalım doktor varmı bizde hastane var doktor yok da

Adetinde problem mi var ?

Kadın Doğumcuya gidebilsen iyi aslında. Bende gitmek istiyorum randevu bakacam bakalım doktor varmı bizde hastane var doktor yok da
Bu arada sağlık ocağı istediğimiz
'''hormonal testleri yapıyor mu yoksa biz şunu yapmiyoz bunu etmiyoz diye seçiyor mu arasindan önemli değerlerden bı kaçını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…