- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.801
Hadi ordan , az önce biriktirdiğin altınların hesabını yapıyordun. Bak ben onu bile yapamıyorumben anlamakkkkk.ben fakir olmakkkk ben geçinememek ben üzülmekkkkkkkk
ben fakirim ayol anca altınbileklerin ordaki erciyes börekten alabiliyorummm. sen sosyetiksin anladıkkkkAnladım, yaşamkentte değilsin sen
Yoksa yaşamkentin ilk mekanını bilirdin ama mis başak’a yakın olacak kadar neredesin, onu çözemedim
Konyalı mı amcan?Amcam boşuna evlenmemiş yengemleakıllı adammış
Sosyal devletin gözünü seveyim.Cocukların her birinin yardım ücreti nerdeyse o kadar . Ki bu yardımı tüm vatandaşlar alıyor , gelirine bakılmaksızın ...
Benim eşimi tarif ettin sarışın mavi gözlü azcık ucundan koklatmazlar mı?Su sıralar iltica kabul etmiyor , ama sarı saçlı mavi gözlü Svensson bulursan o başka
ben 0 yazıyla sıfırrrrr tl kazanıyorumm ayda.o altınlar da anneminHadi ordan , az önce biriktirdiğin altınların hesabını yapıyordun. Bak ben onu bile yapamıyorum
Asıl fakirim diyenden korkacaksın. Kimbilir ne kirli cıkınsındır senben fakirim ayol anca altınbileklerin ordaki erciyes börekten alabiliyorummm. sen sosyetiksin anladıkkkk
Evliyim beybim ya kocacığımdan da memnunumSu sıralar iltica kabul etmiyor , ama sarı saçlı mavi gözlü Svensson bulursan o başka
Yok konyalı değilKonyalı mı amcan?
Ben yaşamkentte değilim kiben fakirim ayol anca altınbileklerin ordaki erciyes börekten alabiliyorummm. sen sosyetiksin anladıkkkk
Tamam ozaman yazarsınEvliyim beybim ya kocacığımdan da memnunum
Bikinca bakalım artik
anladık yaşamkentte değilsin ama ben yaşamkentteyim dedim mi sana yoooooooBen yaşamkentte değilim ki
Erciyesi severim bu arada, içinde pastanecimin pastaları da var bak uyguna, ondan alabilirim evet.
Buraya gelenlerin çoğu Konyalı. Üstelik anneleriyle evlilik yapıp gelenler bile olmuş. Devlet sonunda uyandıda sadece kagıt üzeri dahi olsa bu iğrençliği kaldırdı ...Yok konyalı değil
Değilsin zaten, fundayı bilmemen imkansızdıanladık yaşamkentte değilsin ama ben yaşamkentteyim dedim mi sana yooooooo
fakirim dedim anlamadılar film yemin ettim gene inanmadılarrrr salla gitsin o zamannn.sabancılardanımmm oldu mu?şöminemi bile dolarla tutuşturuyorummmmAsıl fakirim diyenden korkacaksın. Kimbilir ne kirli cıkınsındır sen
Bukalemun gibisin ne diyimben 0 yazıyla sıfırrrrr tl kazanıyorumm ayda.o altınlar da annemin
Ama senin araban var , nasıl fakir olursunfakirim dedim anlamadılar film yemin ettim gene inanmadılarrrr salla gitsin o zamannn.sabancılardanımmm oldu mu?şöminemi bile dolarla tutuşturuyorummmm
Doları atma beni at, benim yerime dolarları koyarız eve faydası olur çocuklara.fakirim dedim anlamadılar film yemin ettim gene inanmadılarrrr salla gitsin o zamannn.sabancılardanımmm oldu mu?şöminemi bile dolarla tutuşturuyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?