- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.781
mis başaktan al ben de ordan alacağım belki karşılaşırızPasta alırım, yılbaşı pastası.
Çocuklara yıl doğumgünü dedik beklerler şimdi pasta üflemeyi
Ay niye öyle diyorsun . Yine olursun belki , gerçi ben hala olamadım o başkaKura baktım da 0,099 muş o.
Tabii ki 10 saniyelik sürdü zengin olma hayalim
Ama ben bebelerim büyüyünce oraya yollayayım en iyisi, hayatları kurtulsum.
Bunun için önce bence değerli beyinlere ihtiyacımız varKızlar toplanın isvec e göçiyoruz beyin göçü yapmak şart oldu
Züleyha da gelecek miKızlar toplanın isvec e göçiyoruz beyin göçü yapmak şart oldu
Hayatta almam, sevmiyorum lezzetini börek dışında bir de kazıkçı.mis başaktan al ben de ordan alacağım belki karşılaşırız
Bensiz durmuyor kiZüleyha da gelecek mi
niye yalan söyledin ki şimdi. özelden bana papua yeni ginedeyim demedin mi?İsvecte
O olmadan olmazZüleyha da gelecek mi
Nasıl olalım, bizim ülkede o parayı kazanmak için üst mertebe lazım.Ay niye öyle diyorsun . Yine olursun belki , gerçi ben hala olamadım o başka
Sorry ben yok Türkçe bilmek . Ben var yanlış yazmakniye yalan söyledin ki şimdi. özelden bana papua yeni ginedeyim demedin mi?
nerede bu funda?Hayatta almam, sevmiyorum lezzetini börek dışında bir de kazıkçı.
Aynı parayı fundaya veririm, iyisini yerim.
Benimde var kara bişey amaBensiz durmuyor kiwc ye bile izin yok sıpadan orada bile rahat vermiyor
Anladım, yaşamkentte değilsin sennerede bu funda?
Bizim var beni annesi zannediyorBenimde var kara bişey amaadı sanı da yok garibimin kesip yiyoz biz hic duygusal bağımız yok
Benim sizin oraya gelmem için napmam lazım kendimi mi parcalamam gerekiyor ? Yaparım çünküO olmadan olmaz
Cocukların her birinin yardım ücreti nerdeyse o kadar . Ki bu yardımı tüm vatandaşlar alıyor , gelirine bakılmaksızın ...Nasıl olalım, bizim ülkede o paralı kazanmak için üst mertebe lazım.
Ablamın maaşı biraz ona yakın, eşek gibi çalışıyor iyi mevkiide.
Ben ölsem o parayı alamam mesela, bizim ülkede asgari ücret görüşmelerinde 2600 tl yapılması görülüyor.
Yani 2600kronla yaşamaya çalıştığınızı düşünsenize o pahalılıkta...
Ülkemizin durumu bu..
Ooo zarf atmistin haAnladım, yaşamkentte değilsin sen
Yoksa yaşamkentin ilk mekanını bilirdin ama mis başaka yakın olacak kadar neredesin, onu çözemedim
ben anlamakkkkk.ben fakir olmakkkk ben geçinememek ben üzülmekkkkkkkkSorry ben yok Türkçe bilmek . Ben var yanlış yazmak
Su sıralar iltica kabul etmiyor , ama sarı saçlı mavi gözlü Svensson bulursan o başkaBenim sizin oraya gelmem için napmam lazım kendimi mi parcalamam gerekiyor ? Yaparım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?