- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.741
Deniz börülcesi Woowww süperBenim yılbaşı menüm hazır.
Buzluktan yaprak sarması
Sigara böreği
Deniz börülcesi
Havuç tarator
Karışık kızartma
Kalça tavuk iç pilavlı.
Bitti gitti.
Birim para yani sizin ya da bizim kazancınızı euro dolar bazında değil birim para olarak yazıyoruz ki kur farkları çıkmasın, hayat pahalılığı anlaşılsın.Birim ne demek ?
İsterimÖzür dilerim bea tarif veririm ama
Pasta alırım, yılbaşı pastası.Hani tatlı
Sen nerede yaşıyordun?Birim para yani sizin ya da bizim kazancınızı euro dolar bazında değil birim para olarak yazıyoruz ki kur farkları çıkmasın, hayat pahalılığı anlaşılsın.
Burada etin kilosu 50 tl yani 50 birim para, sizde ne kadar et?
Veririm tarif hemen yazayım istiyorsan hemenİsterim
Mevsiminde alıp haşlıyorum, buzluğa avuç kadar şekilde poşetleyip atıyorum.Deniz börülcesi Woowww süperbenim yerimede ye hemde çok ye
Ankara.Sen nerede yaşıyordun?
Deniz börülcesi muhteşem bir lezzet nasıl yapıyorsun peki? Ben Limon sarımsak zeytinyağı sos yapıyorum sadeceMevsiminde alıp haşlıyorum, buzluğa avuç kadar şekilde poşetleyip atıyorum.
Tek buzluk hazırlığım kendisi oluyor, annem kv dem hayatta uğraşmaz ayıklamakla
Yurt dışında yaşayan kim birim demişsin ya kafam karıştı kafada yok olmayan şey nasıl karışıyor oda garipAnkara.
Fiyatı farklı. Örneğin 2 kilo eko yani organik dana kıyma aldım tlr olarak 170 lira . Antrikot eko kilosu 150 lira civarı . Süt 1,5 ltr eko 15 lira . Aslında dağlar kadar fark yok. Ama tek fark burdaki gelirlerin daha yüksek olması.Birim para yani sizin ya da bizim kazancınızı euro dolar bazında değil birim para olarak yazıyoruz ki kur farkları çıkmasın, hayat pahalılığı anlaşılsın.
Burada etin kilosu 50 tl yani 50 birim para, sizde ne kadar et?
Sarımsak kullanmıyorum, koca kişisi nefret eder zaten de evlenmeden önce de kullanmazdım buna.Deniz börülcesi muhteşem bir lezzet nasıl yapıyorsun peki? Ben Limon sarımsak zeytinyağı sos yapıyorum sadece
Bacım sen nerede yaşıyorsunFiyatı farklı. Örneğin 2 kilo eko yani organik dana kıyma aldım tlr olarak 170 lira . Antrikot eko kilosu 150 lira civarı . Süt 1,5 ltr eko 15 lira . Aslında dağlar kadar fark yok. Ama tek fark burdaki gelirlerin daha yüksek olması.
YesVeririm tarif hemen yazayım istiyorsan hemen
Tl bazında değil, para biriminiz olarak örneğin kaç euro onların karşılığı?Fiyatı farklı. Örneğin 2 kilo eko yani organik dana kıyma aldım tlr olarak 170 lira . Antrikot eko kilosu 150 lira civarı . Süt 1,5 ltr eko 15 lira . Aslında dağlar kadar fark yok. Ama tek fark burdaki gelirlerin daha yüksek olması.
İsvecteBacım sen nerede yaşıyorsun
Zaten liraya çevirip yazdım . Örneğin süt 1,5 litre 15 sek. Yani 13-14 lira . Kıyma kilosu 90 sek yani 80-90 lira . Ama bu yazdıklarım organik fiyatları . Organik olmayanlar daha ucuz.Tl bazında değil, para biriminiz olarak örneğin kaç euro onların karşılığı?
Biz organiği bulamayız bacım, fiyatını da bilmeyiz devasa çünküZaten liraya çevirip yazdım . Örneğin süt 1,5 litre 15 sek. Yani 13-14 lira . Kıyma kilosu 90 sek yani 80-90 lira . Ama bu yazdıklarım organik fiyatları . Organik olmayanlar daha ucuz.
Kuzu but arka bacak kısmı olacak kuzu döş ve kuyruk yağı kıyma bunları kıyma çektir kıymanın içine sarımsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?