Geçinemeyenler kulübü

Sen nerede yaşıyordun?

Mevsiminde alıp haşlıyorum, buzluğa avuç kadar şekilde poşetleyip atıyorum.
Tek buzluk hazırlığım kendisi oluyor, annem kv dem hayatta uğraşmaz ayıklamakla
Deniz börülcesi muhteşem bir lezzet nasıl yapıyorsun peki? Ben Limon sarımsak zeytinyağı sos yapıyorum sadece

Fiyatı farklı. Örneğin 2 kilo eko yani organik dana kıyma aldım tlr olarak 170 lira . Antrikot eko kilosu 150 lira civarı . Süt 1,5 ltr eko 15 lira . Aslında dağlar kadar fark yok. Ama tek fark burdaki gelirlerin daha yüksek olması.

Deniz börülcesi muhteşem bir lezzet nasıl yapıyorsun peki? Ben Limon sarımsak zeytinyağı sos yapıyorum sadece
Sarımsak kullanmıyorum, koca kişisi nefret eder zaten de evlenmeden önce de kullanmazdım buna.
Sadece zeytinyağı, limon ya da kapya biber közlemesi ile karıştırıp yine zeytinyağı limon, o kadar.
Hatta ben yavan yemeği severim, tv karşısında koca kasede alır, çıt çıt sıyırarak yerdim eskiden

Bacım sen nerede yaşıyorsun

Tl bazında değil, para biriminiz olarak örneğin kaç euro onların karşılığı?

Pahalıymış hakikaten ama ülke olarak pahalı zaten.
Asgari ücret ne kadar?
Zaten liraya çevirip yazdım . Örneğin süt 1,5 litre 15 sek. Yani 13-14 lira . Kıyma kilosu 90 sek yani 80-90 lira . Ama bu yazdıklarım organik fiyatları . Organik olmayanlar daha ucuz.
Biz organiği bulamayız bacım, fiyatını da bilmeyiz devasa çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…