- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.501
Aklıma gelmiyor pek yapıp yemek bizim kültürde yok herhaldeNeden ki ama ? Ben bı hafta oldu yiyeli
Eşim geceye gittikçe yapıyordum kendime normalde .
Geçen gün ne pişirsem ne pişirsem bugünde kısır olsun aman dedim hep yemek var
Yedik öyle
Eşim de kısırı hiç sevmezdi benimkini sevdi bari nasıl olduysa
Ne kadar doğru orta sınıf olarak her daim şikayetçiyim çünkü yetmiyor arkadaş yetmiyor bir şeyi almak için başka şeyden feragat ederek yaşamaktan bıktım
Ben kendimi ortada göremiyorum artık.Ne kadar doğru orta sınıf olarak her daim şikayetçiyim çünkü yetmiyor arkadaş yetmiyor bir şeyi almak için başka şeyden feragat ederek yaşamaktan bıktım
Ben ortanın en altıyım zatenBen kendimi ortada göremiyorum artık.
Kendimi hiçbir yerde konumlayamıyorum, hep yetmiyor çünküBen ortanın en altıyım zaten
Yaşadığım yerde lcw falan cok popülerrr lcw giyeni zengin olarak görüyorlar yani. Arkadaşlar gidince onlarla gitmiştim ama bence cok ucuz değiller. Kazaklar 70-80 montlar 300-600₺ falan.Kendimi hiçbir yerde konumlayamıyorum, hep yetmiyor çünkü
Ne alacak olsam çok pahalı geliyor, sanırım fakir olduk artık, şaka değil.
Eskiden alışverişe gidince ucuz olduğunu bildiğim bir mağazada etikete bakmadan birçok şey alırdım, şimdi aynı mağazada elimi atıyorum eğer sezon ise 300 tl aşağısı bir şey yok ki.
Şu karantinada çocuksuzlara tatil oldu bence. Biz 8de kalkıyoruz 9a kadar çocuk eyliyoruzGodmorning , tünaydın ve iyi akşamlarherkesler nasıllarımış bakim ? Ben yeni uyandım , şimdi gidip bir kahve yapıp geliyorum
Üç tane çocuğum var canım ne tatiliŞu karantinada çocuksuzlara tatil oldu bence. Biz 8de kalkıyoruz 9a kadar çocuk eyliyoruz
Hayırdır ? Hastalığın ne ?Bu arada hala hastayım tam 10 gündür şu hastalığı cekiyorum, bogaz agrısı kusma halsizlik var. Az önce idrarda kan da gördüm. Tekrarlarsa ambulansı cagıracagım
CovidHayırdır ? Hastalığın ne ?
Kıskandığım için özür dilerim üstadımÜç tane çocuğum var canım ne tatilibirazdan gidip onları alacağım. Gece çalıştım ondan geç kalktım
Sorun değil . Ama arada çocuklar okul yada kreşteyken ve bende izinliysem kaçamak yapmıyorum değilKıskandığım için özür dilerim üstadım
İdrarda kan varsa telaşlanmadan bir an önce hastaneye gidin lütfenBu arada hala hastayım tam 10 gündür şu hastalığı cekiyorum, bogaz agrısı kusma halsizlik var. Az önce idrarda kan da gördüm. Tekrarlarsa ambulansı cagıracagım
Böyle durumlar yaşanıyor muydu, hiç duymamıştım.Bu arada hala hastayım tam 10 gündür şu hastalığı cekiyorum, bogaz agrısı kusma halsizlik var. Az önce idrarda kan da gördüm. Tekrarlarsa ambulansı cagıracagım
Çok geçmiş olsun. Kusma ve ishal bağışıklığının zayıflarını gösterir. Bol sıvı alman gerekiyor. Et suyu iç içebilirsen. İdrardaki kan ise büyük ihtimal enfeksiyonu işaret ediyor. Muhakkak doktora görünüp tahlil yaptırman lazım .
Böbrekleri etkiliyorsa yaşanabiliyormuş arkadaşlarımı aradım. Kontrol edeceğim sık sık tekrarlarsa ambulans gönderecekler. Ay şaka gibi hala bunları yaşıyor olduğuma inanamıyorum inan.Böyle durumlar yaşanıyor muydu, hiç duymamıştım.
Sen fazla ağır geçiriyorsun bence ihmal etme nolur, hastanede tedavi görecek kadar zor durumdasın.
Bir de bir başına yaşıyorsun yani çok zor ya...
Bagısıklıgım düsük zaten bayağı maalesefÇok geçmiş olsun. Kusma ve ishal bağışıklığının zayıflarını gösterir. Bol sıvı alman gerekiyor. Et suyu iç içebilirsen. İdrardaki kan ise büyük ihtimal enfeksiyonu işaret ediyor. Muhakkak doktora görünüp tahlil yaptırman lazım .
ben de görmüyorum basbayağı fakirim de.burada öyle yazıncaa vayy araban da var neren fakirrr vayy işiniz var neren fakirr vayyy bit kadar pırlantaalrın var bir de üstüne avokado yiyorsun yazanlardan nefret ettiğim için artık orta halliyim diyeceğimmm.insanlar o kadar tuhaflaşmış ki kendilerine en basit şeyleri layık görmez olmuşlar başkalarına da bunu empoze etmeye çalışıyorlar.amerika da mesela ufak tefek işlerde çalışanlar 3 katlı garajlı evler de oturup tank gibi jeep lere biniyorlar.haftanın bir kaç günü rahatça dışarda yiyorlar ya da eve söylüyorlar.ama bize herşeyi çok görüyorlar .bu kafa yapısı değişmedikçe bend etartışmaktan bıktığım için ortahalliyim diyorum yakında zenginim de derimm kuru ekmekle kıyaslayıp kendimiBen kendimi ortada göremiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?