- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- Konu Sahibi chamallows
- #28.181
Huhuuu ben sizi özledim ya sohbet etmeyi nerde herkes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorarlarsa hunharca temizlik yapiyordu dersinizHuhuuu ben sizi özledim ya sohbet etmeyi nerde herkes
Bu sıcaktaaa valla tebrik ederim denizz birsey soruyum mu sana kıza hamileyken tüylenmelerin arttı mı göbeğinde falanSorarlarsa hunharca temizlik yapiyordu dersiniz
Robotun da var artık ya bu ne temizlik aşkı, sal kendini yaaaSorarlarsa hunharca temizlik yapiyordu dersiniz
Evet canim fazlasiyla artti ama dokuluyo coguBu sıcaktaaa valla tebrik ederim denizz birsey soruyum mu sana kıza hamileyken tüylenmelerin arttı mı göbeğinde falan
Yaa deniz maymunlaşma yolunda ilerliyorum sanki herkes alma dökülecek diyo ama çok zor tutuyorum kendimiEvet canim fazlasiyla artti ama dokuluyo cogu
Kuzu robot olsada 2 haftada bir supurup silmek gerekiyor yinede.Robotun da var artık ya bu ne temizlik aşkı, sal kendini yaaa
Mecbur alacaksin canim 9 ay oyle gezemiyosun zatenYaa deniz maymunlaşma yolunda ilerliyorum sanki herkes alma dökülecek diyo ama çok zor tutuyorum kendimi
Aaa sen aldın mı deniz robot ben niye kaçırdım orayı memnun musun ne aldın kaça aldın hergün açıyo musun anlat anlatKuzu robot olsada 2 haftada bir supurup silmek gerekiyor yinede.
O gunu kurtariyor birde sil supurden ziyadeutfak dolaplari banyo fayanslarini falan sildim yarinda camlar ve dip kose sil supur yapacagim.
Hazir annem bizdeyken degerlendireyim dedim
Benim sıkıntı göbek zaten deniz doktorun görmesini pek takmıyorum eşimden çekinme durumuna geldi artık yaMecbur alacaksin canim 9 ay oyle gezemiyosun zaten
Gobegindekilere dokunmasanda olurda vucut maalesef mecburen aliniyo
Şu sür ağda bantlarından yapıştır yahu 5 dk da bitti gitti.Benim sıkıntı göbek zaten deniz doktorun görmesini pek takmıyorum eşimden çekinme durumuna geldi artık ya
Xiaomi vacuum mop pro 2 aldim.Aaa sen aldın mı deniz robot ben niye kaçırdım orayı memnun musun ne aldın kaça aldın hergün açıyo musun anlat anlat
Bisey olmaz yaa.Benim sıkıntı göbek zaten deniz doktorun görmesini pek takmıyorum eşimden çekinme durumuna geldi artık ya
Onları denemedim hiç sir ağda yapardım normal koluma falan ondan mı denesem diyorum o da sıcak sürülüyor ya film zararı olur mu biliyo musunŞu sür ağda bantlarından yapıştır yahu 5 dk da bitti gitti.
Niye dert ediyorsun kendine?
Tam gaz devamBisey olmaz yaa.
Gobeginle ne isi var kocanin hamile hamile
Yok artik ne zarari olacak kiz millet catir catir agda yaptiriyor son dk kadarOnları denemedim hiç sir ağda yapardım normal koluma falan ondan mı denesem diyorum o da sıcak sürülüyor ya film zararı olur mu biliyo musun
Görmemişin bebesi olmuş hesabı oldu ne olsa hemen soruyorum yapıyım mı yapmayım mı diyeYok artik ne zarari olacak kiz millet catir catir agda yaptiriyor son dk kadar
Vay anasini sayin seyirciler noemalde korkarlar ama seninkin de oyle bisey yok demek kiTam gaz devam
KoparmadaGörmemişin bebesi olmuş hesabı oldu ne olsa hemen soruyorum yapıyım mı yapmayım mı diye