- 19 Şubat 2021
- 5.008
- 12.225
- 198
- 38
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.181
Evde öyle kokuyor yumusatıcılar deterjanlar ev kokuları oh missÖyle bi anlatiyosun ki bir sürü parfüm sipariş edesimm geldi
Benim aklimada wichy geliyorşekerli koku denilince amor amor gelir aklıma
Her koku her tende güzel kokmuyor
misal ben hypnoticle tom fordu ilk sıktığımda sevmem
Sonra güzel kokar eve dönünce ah ne güzel kokar derim
Bende çok severim mis kokan deterjan kokan evleri ama bebem kücuk mecburen bebe şampuaniyla temizlik yaparak idare ediyorumEvde öyle kokuyor yumusatıcılar deterjanlar ev kokuları oh miss
Az önce arkadaşımla konustum onun da oğlu kulak iltihabı olmuş sürekli ağlıyor dediİyi çok şukür kurtardi her ne virusu ise
çamasır suyu sevmem ama sonra yağ çöz kokuları da boğar beniBende çok severim mis kokan deterjan kokan evleri ama bebem kücuk mecburen bebe şampuaniyla temizlik yaparak idare ediyorum
Bilemiyorum ki denize virutik dediler.Az önce arkadaşımla konustum onun da oğlu kulak iltihabı olmuş sürekli ağlıyor dedi
salgın gibi değişik bişey var herhalde çocuklar da
Yağ çoz kokusunu bende sevmiyorum, ama camasir suyunu tinerci gibi koklayabilirimçamasır suyu sevmem ama sonra yağ çöz kokuları da boğar beni
Benim saclari görse ebe galan derdi o zamanBugün bana parkta apla dedi kocaman kadın yasaçımda ki bir kaç beyaz görünüyor olabılır de abla nedir ya teyze deseydin diyecektim
O zaman kendin içinde cacharel noayi alsanaaEvde öyle kokuyor yumusatıcılar deterjanlar ev kokuları oh miss
Yani yan yana görsen onu daha büyük bile sanabilirsin zten abla dediğinde yanındaki kızda abla mı diyerek sasırarark baktı anlamıyorum ki soru soracaksan da pardon denilip sorulmaz mıBenim saclari görse ebe galan derdi o zaman
deterjan koklama diyorsunO zaman kendin içinde cacharel noayi alsanaa
Onu da kokla bunu da kokladeterjan koklama diyorsun
Bana kucuk cocuklar bile teyze diyince bir tuhaf oluyorum.Yani yan yana görsen onu daha büyük bile sanabilirsin zten abla dediğinde yanındaki kızda abla mı diyerek sasırarark baktı anlamıyorum ki soru soracaksan da pardon denilip sorulmaz mı
Ben teyzelere bile teyze dıye sormuyorum siz diye konuşuyorum
Biraz daha bekleyecektim saçımı boyamak için en iyisi hemen kuaföre gideyim
Gercekten ya teyze abla gibi hitaplar kalksın artıkBana kucuk cocuklar bile teyze diyince bir tuhaf oluyorum.
4 yeğenim var ilk 5 yaşımda teyze oldum ben napcanmmmGercekten ya teyze abla gibi hitaplar kalksın artık
Teyze nedir ya
Benim de öyle benden 8 yaş büyük teyzem var abla diyorum4 yeğenim var ilk 5 yaşımda teyze oldum ben napcanmmm
Beni de çok ısırdı kovaladı hatta kedilerden her yerım çiziktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?