- 17 Ocak 2020
- 28.100
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.823
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.141
Dağ gibi adamı devirdilerBende bir gun arkadasima falda cenaze var bir adam oluyo demistim, ertesi gun dedesi sapa saglamken kut gitti
Bunu bana teyzem der ama fal baktırma der gördüğü şey çıkar. Dillendirmese bile çağırır kötüyü der. Ben ondan bakmam da baktırmam da.Bende bir gun arkadasima falda cenaze var bir adam oluyo demistim, ertesi gun dedesi sapa saglamken kut gitti
Aman bana baktiklari ciksaydi simdiye nasipten kismetten cosuyodumBunu bana teyzem der ama fal baktırma der gördüğü şey çıkar. Dillendirmese bile çağırır kötüyü der. Ben ondan bakmam da baktırmam da.
Seneler önce bir kez sadece arkadaşla baktırdık. Epey tutturdu. Eğer o gerçek olacaksa biz eşimle boşanacağız mesela. Bana 2 evlilik tek erkek çocuk gördü. Ondan bile pişmanlık duyarım keşke gitmeseydim diye
KorktumAman bana baktiklari ciksaydi simdiye nasipten kismetten cosuyodum
Tek bir kez kadin bakti ve ne soylediyse cikti.
Oda zaten fal bahane fincana bile bakmadan konustu
Ortamda oyle korkulacak kadar bir tuhafti zaten odanin her kosesinde yazilmis sureler falan bi degisiktiKorktum
Tuvalete koşa koşa gidip gelxem bu geceOrtamda oyle korkulacak kadar bir tuhafti zaten odanin her kosesinde yazilmis sureler falan bi degisikti
AhahahahaTuvalete koşa koşa gidip gelxem bu gecebelli oldu
Bana niye sormuyon, bu fakir ne anlarmi diyon yohsafilmdelisi Khomyuk acil parfum önerisi yaz için
Kışin Christian Dior pur posion kullanıyorum ama yaza gitmeyen bir parfüm o
Yaaa dün gece zaten sivrisinek girmişAhahahahaayaklarini kafani falanda yorganin icine sok, yatagin altindan bir el uzanir falan
Ay ben moda kokuları bilmem hiç. Üç beş tane fiks kokum vardır onlar da klişenin dibifilmdelisi Khomyuk acil parfum önerisi yaz için
Kışin Christian Dior pur posion kullanıyorum ama yaza gitmeyen bir parfüm o
Yok kuzum aaa etiketledim sanıyorumBana niye sormuyon, bu fakir ne anlarmi diyon yohsa
Sen ev sahibisin ondanBana niye sormuyon, bu fakir ne anlarmi diyon yohsa
Sordaydinda bilmiyorum zaten eheheheYok kuzum aaa etiketledim sanıyorumaktif konuşuyoruz ya seninle şuan ondan kafam karıştı galiba
Sordaydinda bilmiyorum zaten ehehehe
Altinda uçuyor.Bende hiç bilmiyorum
Yıllardır bı yukarıda yazdigimi kullanıyorum
Önemli markalar onerilse bile replicasini alcam zaten doldurma parfumcuden
Dolar yükselmiş paramı kaptırır mym hayirdir
Hele şekerli kokular...Altinda uçuyor.
Ben bir tane alirim oda tarihi gecene kadar durur oyle.
Dogumdan sonra pek kullanamadim.
Eskiden şişe şişe kullanirdim.
Şimdi denize kokmasin diye birde benide rahatsiz etmesin diye kullanmiyorum
Evet astimdan ötürü, ama bu bende yogun biber gazina maruz kaldiktan sonra oldu.Hele şekerli kokular...benim için
Astımdan ötürü mu ?
UffEvet astimdan ötürü, ama bu bende yogun biber gazina maruz kaldiktan sonra oldu.
Ondan once çok kullanirdim.
Sonra hirilti yapmaya basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?