- 16 Haziran 2013
- 333
- 54
- 48
- Konu Sahibi blackeyes06
-
Allah yardimvin olsun boyle bi erkekle gecinmek cok zor sonucta karisinin be cocuklarinin ihtiyaclarini karsilamak zorunda o zmn hic evlenmeseydi sizi ona buna muhtac edio bumu kocalik dogru duzgun alip karsiniza konusun bence ciddi bi sekildemerhaba su sıra o kadar dardayımkı buraya yazıp rahatlamak ıstıyorum ewlıyım eşim memur ama ben hiçbi faydasını göremıyorum ınanın hep gecım sıkntısı ne bı tatıle gıtmıslıgım vaar nede memlekete gıdınce hanım gel şurda bı yemek yedıreyım sıze dıyen bı adam var hep annemın verdıgı paraları bırıktırıp bu bır ay surecınde alısvers yaptım veya yemege gıttım pekı eşim nerdeydı tabıkı yanımda para harcamamak için babası gıle kactı gıttı butun tatılı orda evın içinde durarak gecırdı hıcbı sosyal aktıvıte yok ben ıse kendı aılemın yanında cocukla bıseyler yapmaya calıstıtm son kurusuna kadar harcadım parayı neye dersenız benı bırak cocuk gezmek ıstıyo gıttıgın yer para kıs gelıyo cocuga alısverı yemek falan hepsı benden yanı en son param bıttı bı ellı lıra ıstedım hıc oralı olmadı tamam maddı sıkıntılar vardı ama bısekılde halletmıstık sımdı gecen evdde meyve sebze bıtmıs yemeklık bıtmıs cumartesı olmus hadı dıyorum gıdelım de bıseyler alaım yok dıyo para yok hadı nakıt yok kredı kartıda mı yok ama bı gunde 200 tl ıddaya verecek paran var bu cok zoruma gıttı cocugu aldım cıktım 60 tl param vardı hepsı bıttı ıhtıyacları aldım sımdı sıfıra sıfırım dusunuyorum da bı kadının cebınde hıcmı parası olmaz yok annem soruyo ıhtıyacın varmı yok dıyorum kımseye durumumu bellı etmemk ıcın aklıma en son gelen temızlıge gıtmek oldu haftasonları ıkı gun ama varmı bılmıyorum dun burda bı bayan gıdecek sorsammı aceba aceba derlermı bu memur hanımı temızlıkte işi ne dıye ? cok zoruma ıdıyor ınanın napmam lazım
Memurmus birde adam basbaya cimriBu nasil evlilik? Eşiniz ne iş yapiyor?
Siz memursunuz annenizden para alıyorsunuz sizin para nerdemerhaba su sıra o kadar dardayımkı buraya yazıp rahatlamak ıstıyorum ewlıyım eşim memur ama ben hiçbi faydasını göremıyorum ınanın hep gecım sıkntısı ne bı tatıle gıtmıslıgım vaar nede memlekete gıdınce hanım gel şurda bı yemek yedıreyım sıze dıyen bı adam var hep annemın verdıgı paraları bırıktırıp bu bır ay surecınde alısvers yaptım veya yemege gıttım pekı eşim nerdeydı tabıkı yanımda para harcamamak için babası gıle kactı gıttı butun tatılı orda evın içinde durarak gecırdı hıcbı sosyal aktıvıte yok ben ıse kendı aılemın yanında cocukla bıseyler yapmaya calıstıtm son kurusuna kadar harcadım parayı neye dersenız benı bırak cocuk gezmek ıstıyo gıttıgın yer para kıs gelıyo cocuga alısverı yemek falan hepsı benden yanı en son param bıttı bı ellı lıra ıstedım hıc oralı olmadı tamam maddı sıkıntılar vardı ama bısekılde halletmıstık sımdı gecen evdde meyve sebze bıtmıs yemeklık bıtmıs cumartesı olmus hadı dıyorum gıdelım de bıseyler alaım yok dıyo para yok hadı nakıt yok kredı kartıda mı yok ama bı gunde 200 tl ıddaya verecek paran var bu cok zoruma gıttı cocugu aldım cıktım 60 tl param vardı hepsı bıttı ıhtıyacları aldım sımdı sıfıra sıfırım dusunuyorum da bı kadının cebınde hıcmı parası olmaz yok annem soruyo ıhtıyacın varmı yok dıyorum kımseye durumumu bellı etmemk ıcın aklıma en son gelen temızlıge gıtmek oldu haftasonları ıkı gun ama varmı bılmıyorum dun burda bı bayan gıdecek sorsammı aceba aceba derlermı bu memur hanımı temızlıkte işi ne dıye ? cok zoruma ıdıyor ınanın napmam lazım
Ben memur degılımSiz memursunuz annenizden para alıyorsunuz sizin para nerde
Evet vaka bildiginiz cımrı ha ewde alışveriş yapar maaş alınca ama onanın karın tokluğu sade bızımkısı sosyal aktıvıte sıfır en son bı avm ye gıttık kendme bı ıkı parça bısey aldım bode yemek yedık dedıgı laf bu ay para harcama limiti doldu oldu sonra onları da alsına pişman oldum paraya gelınce cıddı cıddı yok. Sıfırım yanıÜzüldüm gerçekten
Peki ciddenparaniz yokmu daha ay basit yoksa cimrimi
Omur mu gecer bu adamla cok zor yaEvet vaka bildiginiz cımrı ha ewde alışveriş yapar maaş alınca ama onanın karın tokluğu sade bızımkısı sosyal aktıvıte sıfır en son bı avm ye gıttık kendme bı ıkı parça bısey aldım bode yemek yedık dedıgı laf bu ay para harcama limiti doldu oldu sonra onları da alsına pişman oldum paraya gelınce cıddı cıddı yok. Sıfırım yanı
Daha bOmur mu gecer bu adamla cok zor ya
Anladiğim kadariyla memur olan eşiniz. Siz çalişmiyorsunuz.Ben memur degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?