• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecikmiş tatilimde sizce tampon mu kullanmalıyım?

Anlayann muczsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2020
915
1.083
63
Selam arkadaşlar herkese. Malum zor bir sene geçirdik benim için bu yıl ekstra kpss ve şehir değişikliği ile iyice yorucu hâle geldi.Neyse birinci oturumu hallettim ama daha bitmedi alan bilgisi var bu haftasonu.Bu yıl hiç bir yere çıkamayınca eşim de ben de çok yorulduğumuzu farkettik havuzlu villa tarzı bir yer düşündük ancak tarihlere baktık sadece bu ayın sonunda var beş altı günlük boş yer, tam benim tam adet olma zamanlarıma denk geliyor vaz mi geçsem dedim bu yıl hiç bir yere gidemem artık gitmek de istiyorum gitsem sürekli havuza denize, girmek lazım tampon araştırdım kullansam mi acaba dedim hiç kullanmadim bilgim yok kullananlar memnun ama gerçekten rahat oluyor mu adet dönemim yoğun geçiyor ağrılar,rahatsızlık hissi, kanama vs bunlardan dolayı rahat edemem gibi geliyor.Bir de enfeksiyona yatkınim nasıl kullanılır konforlu olur mu bilgisi tecrübesi olan paylaşabilir mi?

Tampon çok rahat ama imkanı yok yani koca Türkiye'de sadece o gün mu boşta villa var?
Bence karın agrisi, uğraşıp durması falan...hiç gerek yok tatili zehir etmeye , araştırın daha güzelini bulursunuz. Airbnb 'den falan da bakın

Tampon çok rahat ama imkanı yok yani koca Türkiye'de sadece o gün mu boşta villa var?
Bence karın agrisi, uğraşıp durması falan...hiç gerek yok tatili zehir etmeye , araştırın daha güzelini bulursunuz. Airbnb 'den falan da bakın
Canım bir yer var eşimin arkadaşının tanıdık direk onu aradık öyle irtibata geçtik yani yoksa vardır tabiki ama ben de senin gibi düşünüyorum

Canım bir yer var eşimin arkadaşının tanıdık direk onu aradık öyle irtibata geçtik yani yoksa vardır tabiki ama ben de senin gibi düşünüyorum
Tanıdık yer güzel ama ben yerinde olsaydım bakinirdim az daha, belki daha ekonomigini bulursunuz.
Gurbetçi gurbetciyi gurbette dolandırirmış derler , eş dost işin içine girince indirim zannediyorsun çoğu zaman ama kendi kârindan bile kısmıyor :)) yıllar bana bunu öğretti. O yüzden mutlaka iyice araştırma yapardım ben...
Yine de o günlerde gidiyorsanız adet geciktirici kullanabilirsiniz. Adetten 4-5 gün önce almaya basliyorsun, bıraktıktan sonra bir hafta içinde regl oluyorsun. Herkes kullaniyor yani , öyle tehlikeli bir şey de değil. Kırk yılda bir kullanacan zaten...
Öte yandan tampon da ocu değil, rahat...ama ne gerek var, başka alternatifler varken

Tanıdık yer güzel ama ben yerinde olsaydım bakinirdim az daha, belki daha ekonomigini bulursunuz.
Gurbetçi gurbetciyi gurbette dolandırirmış derler , eş dost işin içine girince indirim zannediyorsun çoğu zaman ama kendi kârindan bile kısmıyor :)) yıllar bana bunu öğretti. O yüzden mutlaka iyice araştırma yapardım ben...
Yine de o günlerde gidiyorsanız adet geciktirici kullanabilirsiniz. Adetten 4-5 gün önce almaya basliyorsun, bıraktıktan sonra bir hafta içinde regl oluyorsun. Herkes kullaniyor yani , öyle tehlikeli bir şey de değil. Kırk yılda bir kullanacan zaten...
Öte yandan tampon da ocu değil, rahat...ama ne gerek var, başka alternatifler varken
Çok teşekkür ederim dikkate alacağım bunları👍

Back
X