İnşallah canım özel hastanede yaptırıyorsun dimiBu ay ilk defa ovulasyon testi uyguladım ve gün aşırı ilişki onun dışında bol bol dua inşallah kan testide güzel gelir
Evet özel hastane yarım saate çıkmış olur sonuçİnşallah canım özel hastanede yaptırıyorsun dimi
Aaaaa çok iyi ayıptır sorması ne kadar ?Evet özel hastane yarım saate çıkmış olur sonuç
1saate çıkar dediler yarım saati gittiAaaaa çok iyi ayıptır sorması ne kadar ?
Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyo çok saçma ya
Merhaba son durumunuz nedirUltrasonda görünmedi kese göründü ama Dr vardır dedi burda görünmemia olabilir dedi aşağı kattaki ultrasona ertesi gunune randevu almıştım ama evde ustalar olduğu icin yetişemedik kaldi diger randevumda 4 ocak ta gun geçmiyor
Merhaba Belirtileriniz varmiydi?Merhaba güzel üyeler bugün adet olmam gerekiyordu olmadım sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye geldim inşallah güzel bir değer çıkar dualarınızı eksik etmeyin
Aaaa baya da varmışş1saate çıkar dediler yarım saati gitti
300 tl fiyatı
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahSonucum çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kendim içinde güzel giden bir süreç olur
Yaaaaa maşallah subhanallah darısı başımızaSonucum çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kendim içinde güzel giden bir süreç olur
Hiç belirti yaşamadım sadece 1 haftadır çok iştahım açılmıştı onunda dışında adete yakın zamanda olan kasık ve göğüs sancılarıMerhaba Belirtileriniz varmiydi?
Eşine sürpriz yapmayı düşünüyor musunSonucum çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kendim içinde güzel giden bir süreç olur
Peki göğüs çevresinde kabarmalar varmiydiHiç belirti yaşamadım sadece 1 haftadır çok iştahım açılmıştı onunda dışında adete yakın zamanda olan kasık ve göğüs sancıları
Evet hemen bişeyler aldım gelince süpriz yapacağımEşine sürpriz yapmayı düşünüyor musun
Valla çok dikkat etmedim ama yan kısımları çok acıyor ve sancı yapıyor şu andaPeki göğüs çevresinde kabarmalar varmiydi
Benim de öyle hayırlı olsun tekrardanValla çok dikkat etmedim ama yan kısımları çok acıyor ve sancı yapıyor şu anda
Dediğim gibi yukarıda 8+5 günlük olduk kalp atışını duydumMerhaba son durumunuz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?