İnşallah canım özel hastanede yaptırıyorsun dimiBu ay ilk defa ovulasyon testi uyguladım ve gün aşırı ilişki onun dışında bol bol dua inşallah kan testide güzel gelir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecikmem var hamilemiyim
- Konu Sahibi sembur16
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #adet gecikmesi gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet özel hastane yarım saate çıkmış olur sonuçİnşallah canım özel hastanede yaptırıyorsun dimi
Aaaaa çok iyi ayıptır sorması ne kadar ?Evet özel hastane yarım saate çıkmış olur sonuç
Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyo çok saçma ya
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
1saate çıkar dediler yarım saati gittiAaaaa çok iyi ayıptır sorması ne kadar ?
Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyo çok saçma ya
300 tl fiyatı
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Merhaba son durumunuz nedirUltrasonda görünmedi kese göründü ama Dr vardır dedi burda görünmemia olabilir dedi aşağı kattaki ultrasona ertesi gunune randevu almıştım ama evde ustalar olduğu icin yetişemedik kaldi diger randevumda 4 ocak ta gun geçmiyor
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Merhaba Belirtileriniz varmiydi?Merhaba güzel üyeler bugün adet olmam gerekiyordu olmadım sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı hemen kan vermeye geldim inşallah güzel bir değer çıkar dualarınızı eksik etmeyin
Aaaa baya da varmışş az kaldı sayılı dakika çabuk geçer1saate çıkar dediler yarım saati gitti
300 tl fiyatı
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahSonucum çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kendim içinde güzel giden bir süreç olur
Yaaaaa maşallah subhanallah darısı başımıza Rabbim hayırlısyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesinSonucum çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kendim içinde güzel giden bir süreç olur
Hiç belirti yaşamadım sadece 1 haftadır çok iştahım açılmıştı onunda dışında adete yakın zamanda olan kasık ve göğüs sancılarıMerhaba Belirtileriniz varmiydi?
Eşine sürpriz yapmayı düşünüyor musunSonucum çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah kendim içinde güzel giden bir süreç olur
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Peki göğüs çevresinde kabarmalar varmiydiHiç belirti yaşamadım sadece 1 haftadır çok iştahım açılmıştı onunda dışında adete yakın zamanda olan kasık ve göğüs sancıları
Evet hemen bişeyler aldım gelince süpriz yapacağımEşine sürpriz yapmayı düşünüyor musun
Valla çok dikkat etmedim ama yan kısımları çok acıyor ve sancı yapıyor şu andaPeki göğüs çevresinde kabarmalar varmiydi
- 17 Aralık 2022
- 2.951
- 1.032
- 53
Benim de öyle hayırlı olsun tekrardanValla çok dikkat etmedim ama yan kısımları çok acıyor ve sancı yapıyor şu anda
Dediğim gibi yukarıda 8+5 günlük olduk kalp atışını duydum 17 sine randevum var kontrol icin hafta içinde de sağlık ocağına kayıt yaptircamMerhaba son durumunuz nedir